çok tatlıııı allahım mesut bahtiyar etsin inşallah :)
Fakat hani toplanan yerdeki çicek detayı sanki hoş olmamış gibi oraya daha değişik bişey gelse daha mı iyi olurmuş ne.
Ama model felan duruş tarzı çok hoş :)
teşekkür ederim canım :) daha dikim aşamasında, nasıl bişey olabilir oraya mesela? taş gibi bişey miii?
kızlar merhaba,
30 haziranda düğünüm var, bu da gelinlik modelim, dikiliyor şu anda:) Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 724748 Eki Görüntüle 724749
Mutlulukla giy, modeli çok hoş ama o taşların duruşu değişebilir mi? Tam göğüs altından gibi ya belki farklı şekilde işlenebilir daha da hoş durur
:) sanırım oybirliğiyle çiçekten vazgeçmek üzereyim :))
Çok beğendim gerçekten.
Farklı bir model.
Herkeste aynı tip gelinlik görmekten bıkmıştım
Mutluluklar dilerim
kızlar açıkçası ilk gördüğüm anda çok beğendim bu gelinliği, siz söyleyene kadar da çiçeğe takılmamıştım hiç:) iyi ki de yayınlamışım fikir verdiniz bana:) bi gelinlikçimle konuşayım bakalım nasıl bişey yapabilir, belki yine çiçek olur ama daha farklı minik bişey olabilir.
internette çok araştırdım dışarda çok gezdim ve dediğiniz gibi hep benzer şeyler var heryerde. farklı bişey arayanlar için de örnek olsun istedim bu gelinlik
kızlar merhaba,
30 haziranda düğünüm var, bu da gelinlik modelim, dikiliyor şu anda:) Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 724748 Eki Görüntüle 724749
ASlında o çiçek detayın yerine daha sade taş detay yapılabilir.taşlar yukarı çaprazdan çiçek detayına doğru aynı şekilde gelse çiçek olan yerede o taşlardan güzel bir detay olursa nasıl olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?