Gelinlik Modelleri bu da benim gelinliğim :)

çok tatlıııı allahım mesut bahtiyar etsin inşallah :)

Fakat hani toplanan yerdeki çicek detayı sanki hoş olmamış gibi oraya daha değişik bişey gelse daha mı iyi olurmuş ne.

Ama model felan duruş tarzı çok hoş :)

teşekkür ederim canım :) daha dikim aşamasında, nasıl bişey olabilir oraya mesela? taş gibi bişey miii?

teşekkür ederim canım :) daha dikim aşamasında, nasıl bişey olabilir oraya mesela? taş gibi bişey miii?

gögüs bölgesinde taşlar var sanırsam işte o taşlardan güzel bir detay olabilir pırıl pırıl olur :) zaten dikim yapan yere söylerseniz böyle bişey onlar size nasıl bir detayın uyarlanması gerektiği hakkında bilgi verirler aklına yatarsa detayda gerçekten hoşuna giderse çok hoş olur derim. Pırıltıya çok meraklıyım. Pırıldıyan birde duvak oldumu bal gibi gelin olursun çok yakışacagından eminim canım benim :)

Mutlulukla giy, modeli çok hoş ama o taşların duruşu değişebilir mi? Tam göğüs altından gibi ya belki farklı şekilde işlenebilir daha da hoş durur

Mutlulukla giy, modeli çok hoş ama o taşların duruşu değişebilir mi? Tam göğüs altından gibi ya belki farklı şekilde işlenebilir daha da hoş durur

taşlar yukarı çaprazdan çiçek detayına doğru aynı şekilde gelse çiçek olan yerede o taşlardan güzel bir detay olursa nasıl olur ?

Çok beğendim gerçekten.
Farklı bir model.
Herkeste aynı tip gelinlik görmekten bıkmıştım
Mutluluklar dilerim

eğer gerçekten hoşuna gidiyorsa o detay yorumlara sakın takılma pişman olma. biraz alışılmış bir görüntü çiçek, daha iddalı olabilir o detay diye düşündüm ben.

kızlar açıkçası ilk gördüğüm anda çok beğendim bu gelinliği, siz söyleyene kadar da çiçeğe takılmamıştım hiç:) iyi ki de yayınlamışım fikir verdiniz bana:) bi gelinlikçimle konuşayım bakalım nasıl bişey yapabilir, belki yine çiçek olur ama daha farklı minik bişey olabilir.

internette çok araştırdım dışarda çok gezdim ve dediğiniz gibi hep benzer şeyler var heryerde. farklı bişey arayanlar için de örnek olsun istedim bu gelinlik

straplez gelinlikten gına geldi zaten bi değişik bişey giysin biride

omuzlarına bayıldım .. ama bende nedense gogustekı o tasları begenmedım ya o yada cıcek bırı gıtmelı bence fazla oluyo gıbı cunku omuzları sırtı coooooookk guzel... yınede sen bılırsın ıcıne sınen seklıyle yaptır ama guzel bı gelınlık olcak o kesın

canim bende gelinliginin üst kismini cok begendim degisik ve hos duruyor yalniz diger arkadaslarinda dedikleri gibi o cicek detayi cok göz yoruyor ve gelinlik modelini biraz daha basit hale getirmis.

taşlar yukarı çaprazdan çiçek detayına doğru aynı şekilde gelse çiçek olan yerede o taşlardan güzel bir detay olursa nasıl olur ?
ASlında o çiçek detayın yerine daha sade taş detay yapılabilir.
Çapraz gelmesi nasıl durur gözümde canlandıramadığım için yanlış yorum yapmak istemem. Gelinliğin üst kısmı zaten çok güzel hiç taş detay olmasa bile kolları sayesinde gayet şık durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…