Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim :)

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
Bu da benim gelinliğim olacak inşallah kızlar :) öyle kabarık modelleri sevmediğim için daha a kesim birşeyde karar kıldım, üstü çok yoğun çiçek işlemeli, fotoda pek belli olmuyor. üzerinde minik taşlar var hafif parıltılı ama daha çok taş ekletmeyi düşünüyorum.
Tabi bu tadilattan önceki hali daha üstüme oturmuyor hiç.

Son düzenleme:
Mutlulukla gıy

cnm kır düğünüyle evleneceksen çok yakışır çiçekli bir taçla süper olabilir mutlulukla giy inş

Bende çok beğendim,böyle gelinlikleri daha çok beğeniyorum açıkçası.
Güle güle giy inşallaah

çok teşekür ederim kızlar, kır düğünü değil ama kır düğünü olsaydı tam olurdu gerçekten çok uygun..

evet şimdi nasıl bir duvak ve saç modeli olur diye düşünüyorum buna... çok güzel taçlar falan var ama hem taç hem duvak fazla mı olur acaba..
bir de yandan takılan çiçekler var.
Acaba canlı çiçek takmak mümkün mü topuza? sizin bilginiz var mı? dayanıklı olur mu acaba olsa ne güzel olurdu değil mi.. :)

duvağını sade seçersen taçla kullanabilirsin bence.gelinlik çok zarif ve şık güle güle giy:)

çok teşekkürler şimdiden mutlu oldum valla güzel dileklerinizle prova gününü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah giydiğim gün çekilen fotograflardan da koyarım :)

çokk güzelmiş =) mutlu mutlu giyersin umarım.. bence taçla çok daha güzle olur.. eğer kır düğünü gibi olsaydı o zaman canlı çiçek belki olabilirdi ama daha taş ekletmeyi de düşünüyormuşşun kesinlikle taçla kullan derim ben =)..

[ı]sade ve şık duruyor mutluluklarla giy [/ı]

çok şıkmış.tarlatan kullanmayacaksın sanırım.canlı çiçek tavsşye etmem mutlaka söner

teşekkür ederim :)
tarlatanı var ama prenses model gibi kabarık değil. 3 numaralı tarlatan dediler de ne anlama gelir bilmiyorum :) bir de tarlatanı değişik.. böyle kağıt gibi havaya kalkanlardan değil kat kat...doğal duruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…