Gelinlik Modelleri bu da benim gelinliğim :)

sana da cok cook yakışmış canm ya.

kizlar yardiminiza ihtiyacm var . cuma gunu sac ve makyaj provam olcak. ne istemedigimi soyliim oncelikle enseden duvagin tutturulmasi ve simsiki buyuk bi topuz istemiorm. brz daginik bi topuz ve yukardan duvak istiorm ama ole bisi bulamadm yardm eder misinz

cok tesekkur ederm :)sac konusunda da kararimi verebilsem cok rahatlicm :)

Canım saçların uzun mu? Beline kadarsa o koket topuzlardan yaptırma, sal ve maşala, daha güzel olur bence.

Makyaj da çok ağır olmasın. Çok abartıyorlar bazen kuaförler.

Ya da yarım toplu olabilir.

Eklentiler

• $wedding_dress.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 65
Canım saçların uzun mu? Beline kadarsa o koket topuzlardan yaptırma, sal ve maşala, daha güzel olur bence.

Makyaj da çok ağır olmasın. Çok abartıyorlar bazen kuaförler.

Ya da yarım toplu olabilir.

cnm cok saol 1 eylülde nikahım oldu gelinliğimi kollu haliyle kullandım saçlarımı da bukle bukle yaptırıp dagınık sekilde toplattım çok guzel oldu :)) en kısa zmn da fotolarını eklerim şimdi 8 eylüldeki düğünün telası basladı :)))

güzel bir seçim olmuş
kollar kolay takıp çıkarılan bir şeyse düğünün yarısında öyle yarısında diğer türlü kullanırsın içinde kalmaz böylece
iki haliyle de fotoğraf çekinirsin iki farklı gelinlik giymişsin gibi olur

Harika bir gelinlik, çok şık ... Mutluluklar dilerimmm :)

cok tesekkür ediyorum kızlar düğünde de kolsuz haliyle kullandım ve dediğiniz gibi iki haliyle de fotograflarım oldu :) ben cok içime sinerek giydim gelinliğimi darısı herkesin basına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…