- Konu Sahibi krizantemcik
Bence kollu daha hoş durmuş, ayrıca gelinliğin çok güzellll.
Mutluluklar dilerim..![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Mutluluklar dilerim..
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ama çok yakışmış,güle güle giy:) birde nerden aldın acaba,fiyatı nedir? MUTLULUKLAR
kızlar gelinliğimi teslim aldım ben de :))) nikahım Ankara da düğünüm İstanbulda olcak nikahta 1.fotodaki haliyle kullanmakta kararlıyım ama düğünde kolları çıkarıp çıkarmamak konusunda kararsız kaldım :))) sizce kollu hali mi ii strapless hali mi ii ??
sana da cok cook yakışmış canm ya.
çok yakışmış, gelinliğin de çok güzel
ben de kollu halini daha çok beğendim
mutlulukla giy, tebrikler![]()
kollu çok hoş geldi bana da:) gelinlik genel olarak çok begendım mutluluklar...
cok tesekkur ederm :)sac konusunda da kararimi verebilsem cok rahatlicm :)kesinlikle kollu çok yakışmış çok güzel gelinliğin.. Şimdiden mutluluklar![]()
omuz kısımlarına bayıldım.....güe güle giyin canım...
kolları çok güzel bayıldım çokta yakışmış kesinlikle çok doğru bir seçim.. mutluluk sizinle olsun...
bence kollu hali daha güzel duruyor hem sıradanlıktanda cıkmıs oluyor...![]()
cok tesekkur ederm :)sac konusunda da kararimi verebilsem cok rahatlicm :)
Canım saçların uzun mu? Beline kadarsa o koket topuzlardan yaptırma, sal ve maşala, daha güzel olur bence.
Makyaj da çok ağır olmasın. Çok abartıyorlar bazen kuaförler.
Ya da yarım toplu olabilir.
güzel bir seçim olmuş
kollar kolay takıp çıkarılan bir şeyse düğünün yarısında öyle yarısında diğer türlü kullanırsın içinde kalmaz böylece
iki haliyle de fotoğraf çekinirsin iki farklı gelinlik giymişsin gibi olur
Harika bir gelinlik, çok şık ... Mutluluklar dilerimmm :)