Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim...

Ecemsss

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
85
132
30
İstediğim en sade gelinliği bulabildim sanırım!! Bu arada benimki düğün değil nikah töreni kokteyl tarzında.Her türlü öneriye açığımm.Saç,buket,ayakkabı konusunda :)

Pardon arkadaşlar buyrun...
Ayakkabıyı da ekledimm.Saç konusunda özellikle çok kararsızım.Sade olduğum için abartılı topuzlar istemiyorum.Çiçek takılmasını istiyorum ama duvakla nasıl olacak? Bilmiyorum valla

Eklentiler

• 22752856_139452960037325_315149334_n (1).jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 726
  • 22782295_139452946703993_1058559621_n.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 719
  • 22811152_139452976703990_1029368808_n.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 699
  • 22812594_139452113370743_942521721_o.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 718
Saçlarınız açık hafif bukleli olsun uçları. İki yandan hafif toplar üzerine de aksesuarı yerleştirirsiniz. Duvak da aksesuarın altından uzar diye düşündüm. Bir de inkan varsa duvagınızı daha uzun tutun. Hayırlı olsun şimdiden.

Aslında ben de sizin söylediğiniz gibi yapacaktım ama hem aksesuar hem duvak bi de alttan saçın görünmesin karışık görünüyor vs dediler çevremdekiler öyle olunca ben de emin olamadım.Saçım için aldığım saç aksesuarı da bu.

Eklentiler

• 20171027_074153.jpg
    268,9 KB · Görüntüleme: 654
Alttan saç çok görünmezki duvak kapatacak zaten. Biraz daha küçük çiçekli seçseydiniz keşke tacı. Ya da incili taşlı demirden birşey. Gelinlik sade zarif çok göze batacak aksesuarlar kullanılmasınki gelinliğin önüne geçip cok dikkat cekmesin. Tabi zevkler tartışılmaz içinize sindiyse bu da neden olmasın.

Merhaba,

Hayırlı olsun. Genel imajınızı tamamladığınızda hayal ettiğiniz gibi bir gelin olacağınızı düşünüyorum. Saç olarak lüle lüle olmayan doğal dalgalı biraz dağınık bir saç yakışır sanırım, en önemlisi bence doğal durması, kuaförde zorla şekillendirilmiş gibi dalgalı,bukleli veya dümdüz olmamalı. Buket olarak da cipsolar veya lavantalar ile yapılan bir buket yakışır.

Yalnız etek uçlarını bir terzide düzelttirin. Astar ile farkı çok fazla ayrıca düzensiz gibi görünüyor. Ön kısmı bilek üstünde bitecek gibi kısa da yapılabilir...

Dediğini dinleyip terziye gittim.Elbisenin tülü önde ve arkada uzun bırakmışlar.Arkayı ellemeyip önü astar boyutuna getirttim.Bi de gitmişken elbisenin sırtını derin V şeklinde açtırmaya karar verdim.Bakalım nasıl olacakk

Eteğin belden birleşen kısmı çok derme çatma duruyor niye öyle bilemiyorum ama düzeltme imkanın varsa düzelttir drim...

Büstiyer ile etek kısmının tam ortasındaki enine doğru olan dikiş...

Bu fotoğrafta çok belirgin mesela...

Belki belin biraz kalın olduğu için böyle duruyor bilmiyorum ama o kısım elden geçmeli bence...

Sanki üzerine bir şey giymişsin altına ayrı bir etek giyip üzerine çekmişsin gibi özensiz bir görüntü var.

katılıyorum canım benimde dikkatimi çekti

Bende katılıyorum. Sanki bir kemer falan yaptırsan oraya ya da kurdele gibi ara birşey koydurtsan bence çok daha şık duracaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…