bu da benim evim :)

çok güzel şık herşey...güle güle oturun evinizde...ama gözüme ne battı biliyomusun, ya arkadaş o tesisatı kim yapmış öyle, mutfak tezgahındaki çeşme...nekadar ters biyere konulmuş canım valla çok ilginç...bulaşık yıkaması falan çok sıkıntı olur orda...insanın eli ayağına dolaşır...zor olmuyor mu sana...çok şaşırdım canım ya

saol tatlım:) doğru diyosun hiç işlevsel değil zor oluyo tabi ama elde bulaşık yıkamamaya çalışıyorum mutfağım küçük maselef :)

güle güle otur canım.
evin çok sade ve şık
yatak odası takımımız aynı:34::34:
bu renkler uzun yıllar kullanılabilir..
salonundki köşe takımının rengi de güzel sıkıldıkça farklı renkte yastıklarla farklı konseptler yapabilirsin:32::32:
mobilyaların tarzın benim evle aynı gibi,bende 8 aylık evliyim.aynı dönemin gelinleri olduğumuz için olabilir:32::32::1::1:
banyon çok ferah,farklı bir dekorla çok güzel bir tema yakalanmış..
sadece küçük bir eleştiri, iki odanıda aynı tonlarda döşemen çabuk sıkılmana sebep olacak.kendimden biliyorum
şimdiden sıkıldım ve oturma odamı kırmızı,beyaz,siyah tonlarına dönüştürdüm:1::1:
güle güle aşkla,sevgiyle,huzurla oturman dileğiyle..:32::32:

güle güle otur canım.
evin çok sade ve şık
yatak odası takımımız aynı:34::34:
bu renkler uzun yıllar kullanılabilir..
salonundki köşe takımının rengi de güzel sıkıldıkça farklı renkte yastıklarla farklı konseptler yapabilirsin:32::32:
mobilyaların tarzın benim evle aynı gibi,bende 8 aylık evliyim.aynı dönemin gelinleri olduğumuz için olabilir:32::32::1::1:
banyon çok ferah,farklı bir dekorla çok güzel bir tema yakalanmış..
sadece küçük bir eleştiri, iki odanıda aynı tonlarda döşemen çabuk sıkılmana sebep olacak.kendimden biliyorum
şimdiden sıkıldım ve oturma odamı kırmızı,beyaz,siyah tonlarına dönüştürdüm:1::1:
güle güle aşkla,sevgiyle,huzurla oturman dileğiyle..:32::32:

Çok teşekkür ederim:)evet haklısın sonradan bende keşke daha renkli bişeyler alsaydım dedim ama daha sonra artık :)

Eviniz çok cici güle güle ağız tadıyla oturun

evin cok guzel cok hos esyaların var modern oldukca.. ama esyalarını bıraz daha saklasan evın daha derlı toplu gozukur

Back
X