Bu da benim evim 5 yıllık :)

maşalah çok güzel kızınız ben en çok ona bayıldım:):nazar:huzurla sağılcakla oturun inş yuvanızda...

bende gormeyi cok istedim.Akadaslar cok tatli yazincada kizini da cok merak ettim ama resimler bende acilmadi:a015:

simdi gorebildim.Cok guzel eviniz, kizinizda cok tatliymis bu arada.
Mutlulukla oturun

Şaşırdım jade'cim.
Kendi kafamda senle ilgili bir profil çizmişim, sanki yeni evliymişsin gibi, nereden kapıldıysam bu hisse. Kızını görünce şaşırdım. Çok güzel, maşallah. Allah bağışlasın.
Evinde çok hoş.
Güle güle, huzurla oturun inş.

Şaşırdım jade'cim.
Kendi kafamda senle ilgili bir profil çizmişim, sanki yeni evliymişsin gibi, nereden kapıldıysam bu hisse. Kızını görünce şaşırdım. Çok güzel, maşallah. Allah bağışlasın.
Evinde çok hoş.
Güle güle, huzurla oturun inş.

kaydirigubbakcemile3 sevineyim mi üzüleyimmi bende şaşıyorum canım inan :1no2:
Kimse konduramıyor evli olduğuma hele 5 yaşında bi kızım olduğuna hiç inanamıyorlar.
Sen beni gördündemi böyle söyledin çünkü fiziken göstermediğimi söylüyorlar bana hep.
Aminn canım çokk sağol güzel dileklerin için...
opuyorumnanaktan

maşallah çok beğendim tam sıcacık huzur dolu bi yuva:nazar: güle güle oturuna.s.

Kalabalık esyadan hic hoslanmam .. Eviniz cok güzel ve cok huzurlu görünüyor .. Sarı fıstıgıda bayıldımm ..:nazar:

kızınız çok güzelbir çocuk maaşallah ayrıca evinizde güle güle oturun salondaki koltuklar çok asil ve hiçbirzaman modasıda geçmez güle güle kullanın

eviniz çok temiz ve düzenli.benim içinde açıkcası bu önemli.evinizde huzurlu, sağlıklı ve mutlu yaşayın.kızınızda çok tatlı maşallah.kızınızın odasındaki halıyı siz mi yaptınız yoksa satın mı aldınız?

Çok teşekkür ederim hepinize...
Kızımın odasındaki halıyı ben yaptım konum var onunlada ilgili yapılışı hakkında... yerimseniben

cnm mobilyalarımız aynı biliyomusun bende 2003 te evlendim koltuklar salondaki mobilyaların vitrin yemek masası aynalı dolabın falan hepsi aynı.demekki o sene gerçekten çok modaymış mobilyalarımız sempatiksalakcinni

Ciddimisin ...
Gerçi aynı yıllar olduğu için fazla şaşırmamak gerek ama...
Şimdi olsa herkes aynı şeyi alıyor döşüyor gibi ama o yıllarda öyle değildi sanki ondan şaşırdım tesadüfe bak... :icecream:

Back
X