Bu da benim evim 5 yıllık :)

canım evin çok güzel.ALLAH agız tadıyla oturmanızı nasip etsin.olmayan herkese de versin inşşş..güle güle oturun bir ömür boyu.:nazar::nazar::nazar:

güle güle ağız tadıyla otur inşallah. çok güzel evin

Hepinize teşekkür ederim fotoların hepsi bir arada olmadı ama olsun...
Allah olmayan herkese daha güzellerini versin ...

Hepinize çok teşekkür ederim..
Fotoları güncelledim kızlar en yani hali bu evimizin.. kaydirigubbakcemile3

evin çok güzel derli toplu mis gibi kızının odası ne kadar şirin öyleŞeniz bayıldım kapısındaki ponponlar el emeği sanırım yatak odanda çok sade mobilyaların klasik oluşundan sanırım hiç 5 yıllık ev gibi değil maşallah :nazar: bende böyle yıllar sonra bile modası geçmesin istiyom ama o kadar mobilya çeşidi çıktı ki ister istemez modern alıcaz -tatlicadiarzu- neyse kısacası evin çok güzelmiş mutfağınıda bekliyoruzkaydirigubbakcemile5:nazar::nazar:

ay hayatım ...ayrıntılarıyla görmemiştim...çok hoşmu...evin...gelince daha net görürürz hayatımmmmmmmmmm...ama lambaların çok hoşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3

evin çok güzel derli toplu mis gibi kızının odası ne kadar şirin öyleŞeniz bayıldım kapısındaki ponponlar el emeği sanırım yatak odanda çok sade mobilyaların klasik oluşundan sanırım hiç 5 yıllık ev gibi değil maşallah :nazar: bende böyle yıllar sonra bile modası geçmesin istiyom ama o kadar mobilya çeşidi çıktı ki ister istemez modern alıcaz -tatlicadiarzu- neyse kısacası evin çok güzelmiş mutfağınıda bekliyoruzkaydirigubbakcemile5:nazar::nazar:

çok teşekkürler canım...
Kızımın odasındaki ponponlarıda halıyıda evet ben yaptım tatlım...
mobilyalarımı artık hiç beğenmiyorum aslında ama beğenmene sevindim canım çok saol ...

Son düzenleme:
ay hayatım ...ayrıntılarıyla görmemiştim...çok hoşmu...evin...gelince daha net görürürz hayatımmmmmmmmmm...ama lambaların çok hoşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3

saol canımın içii...Sen yeterki gel daha neler göstertcem ben sana :roflol:

Back
X