bu da benim diyet günlüğüm olsun

cherrylady26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
598
935
Selam herkese,

cook uzun bır zaman sonra tartıldım ve trajikomik sonuclarla karşılaştım :KK70:
Artık kendime bir dur demek ve eskisi gibi hızla zayıflamak adına buraya diyet günlüğü oluşturup gün be gün neler yediğimi yazmaya karar verdim..
Eger aranızda sinirleri bozulmuş, kiloları yüzünden depresyona girmiş arkadaslar varsa bana eşlik edebilirler.
Bugün ilk günüm
5te 5 diyetini denemek istiyorum öncelikle ama benim her öğün patates yeme şansım olmadıgından günde sadece 2 haslanmıs orta boy olacak sekilde patates yiyeceğim.. eger boyutu buyukse bir..
Kendime cok yüksek hedefler koymaktansa önce planıma sadık kalıcam.
En ufak bir kaçamak dahi yapmayı düşünmüyorum, çünkü her kaçamak o gün diyeti bitirmeme sebep oluyor.
Bana eslik edicek hanımlar varsa içinizde beklerim arkadaşlar..

günaydın hanımlar,
dün toplamda 290 kcal yaktım 1 saat egzersizle.
Yediklerim ise : şekersiz türk kahvesi + sade kahve akşamına 2 orta boy patates.
patateslere baharat dısında hiç bir şey eklemedim.
250 kcal i de patateslerin oldugunu düşünerek, aldıgım ve verdiğim kcal eşit.
bugün sebze günümdeyim. akşam kabak yemeyi düşünüyorum ama yagsız ve tuzsuz nasıl yapabilirim , biraz düşünmem lazım :KK70:
her gün buraya yazmak niyetindeyim, ve her gün tartılmıyorum pazar günü tartılıp kilomu buraya yazacagım..

Hepinizi öpüyorum :KK200:

Merhaba kazan mübarek olsun ozaman :) bende yaklaşık 1 buçuk yıl önce 90 lardan 70 lere düşüp sonrasında tekrar yiyip kilo alanlardanım.bende dün başladım.kendi çapımda yapıyorum birşeyler ama şu 5 te 5 diyeti veya beni bir kalıbın içine sokan diyetleri yapamıyorum :KK43: biraz dukan biraz da karatay karışımı birşeyler yapıyorum.bu şekilde kısa sürede güzel kilo vermiştim.şimdi tekrar devam ediyorum bakalım inşallah sonuçlarımız daim olur :KK49:

Merhaba kazan mübarek olsun ozaman :) bende yaklaşık 1 buçuk yıl önce 90 lardan 70 lere düşüp sonrasında tekrar yiyip kilo alanlardanım.bende dün başladım.kendi çapımda yapıyorum birşeyler ama şu 5 te 5 diyeti veya beni bir kalıbın içine sokan diyetleri yapamıyorum :KK43: biraz dukan biraz da karatay karışımı birşeyler yapıyorum.bu şekilde kısa sürede güzel kilo vermiştim.şimdi tekrar devam ediyorum bakalım inşallah sonuçlarımız daim olur :KK49:

günaydın :)
Amin canım inşallah..

Dün haşlanmış dereotlu kabak yedim yagsız ama hafif tuzlu yaptıgım tek kacamak bu tuz oldu sanırım:)
yarım-yarım olmak üzere toplamda 1 saat yürüyüş sonucu 300 kcali vermişim.
Aldıklarımla verdiğim kcaleri dengede hatta verdiklerimi daha fazla tutmaya calısıyorum
bugun 3.günüm tartılmadım pazar sabahı tartılacagım :)

dün kaçamak yaptım o nedenle yine ilk gune döndüm bugun haşlanmış patatesten devam ..
kaçamağın azı cogu olmaz diyeti bozdu.
:KK43::KK43::KK43:

X