• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Bu da benim çıt çıtlı saçlarım nasıl duruyor bir fikir kızlar.

anaaa akannehir sankim senin saçın kısssss ...
güle güle kullan...
acaba bende kestirip kestirdiğim kısmı çıt çıt olarak canım uzun sac ıstedıgı zaman mı kullansam ki kaydirigubbakcemile3

Ben bayıldım ya süper olmuş.
Peki renk akması falan olduğunda napıcaz?? Bende istiyoruum....

vallahı benım sacımda oldu renk akması baya bu sefer kendı sacım ve cıt cıt arasında fark oldu bende kuaförü bosverdım suan cikolata kahve olarak kendım boyyorum daha ıyı ve daha ucuz oluyor bakır tavsıye etmıyorum...yınede sız bılırsınız tabıkı

canımm çok hoş duruyor hiç belli değil vallahi.. ya bende çok istedim ama benim yaşadığım şehirde bulunmuyor :( sen ne kadara aldın çıtçıtı hatırlıyor musun fiyat olarak yanii

buda yeni hali saclarımın kendım boyuyorum

Eklentiler

• $SAM_0951.jpg
    $SAM_0951.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 134
canımm çok hoş duruyor hiç belli değil vallahi.. ya bende çok istedim ama benim yaşadığım şehirde bulunmuyor :( sen ne kadara aldın çıtçıtı hatırlıyor musun fiyat olarak yanii

boyama icinde 4 tane cıt cıt aldım 200 eylülde almıstım cnm hangı sehirdesinki...

Back