Bu da Benim Amerikan Mutfak Salonum :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım evin harika :nazar: :nazar: antalya zaten hayallerimin şehri alanyayıda çok severim ve iyi bilirim, eee evde muhteşem daha nolsun ancak içinde mutlulukla huzurla sağlıkla oturmayı dilerim bu durumda a.s.

çok sağolun kızlar..hep söylüyorum 1000 kat güzeli sizin olsun..mutlu,huzurlu,sağlıklı oturun yuvalarınızda inşallah...

2 ay sonra taşınıcaz büyük ihtimalle..bu seferki ayrı mutfak çok şükür..amerikan mutfak baydı ve rahatsız etmeye başladı artık..bidaha ayrı mutfak olmassa oturmam bi evde:)) taşınırsak o evide ekliycem kızlar..sıfır bi daire..2+1 çift tuvaletli,yerler parke,pimapenli ,yeride çok güzel..hayırlısı bakalım..

Kızlar Haziranın 1 inde taşınıyorum çok şükür..bu amerekina mutfak olayı beni fena halde gerdi son zamanlarda çok çünkü..mahalleden de hiç memnun değildik.şehir merkezine de uzaktı.Tam Alanya merkezde 3+1,ayrı mutfak,175 m2 çok güzel bi ev bulduk.Kirasıda muhite gör çok uygun.baya pazarlık yaptık zaten.Bebekde büyüdü,çarşıya tek başıma gidip gelmemde sorun olmıycak artık.çünkü çarşının içinde ev Allahtan.Çok aradık ama yaa..kaç gün perişan olduk sokak sokak ev ararken.taşınalım yerleşelim.Allah nasip ederse orayı ekliycem siteye..:))

salonun cok sıkmıs canım,balkonunun manzarasıda oyle hele yaz gelıyorken.mutlu gunlerde oturun

yenı gordum mesajını yenı evınde hayırlı olsun tasınınca onun fotograflarınıda paylasırsın umarım

Eviniz güzelmiş güle güle oturun
Ama bir fikir vermek isterim
Bence yemek masanızı mutfağa yakın bir yere koysanız
Yani tekli koltukların olduğu yere , çok hoş olur (:

cıgdemcım demek ev buldunuz ha sevındım canım hayırlısı olsun
gercı burasıda yakındı ıyıydı ama neyse senın ıcıne sınmesı onemlı olan
yapabılecegım bırseyler olursa haberım olsun tatlım tamam mı

Eviniz güzelmiş güle güle oturun
Ama bir fikir vermek isterim
Bence yemek masanızı mutfağa yakın bir yere koysanız
Yani tekli koltukların olduğu yere , çok hoş olur (:

Canım çok sağol tavsiye için ama taşınıyoruz zaten..yeni evin fotolarıda koyucam taşınınca inşallah.

Karamelekcim sağol tatlım..söylemen yetti valla..öpüyoruma.s.

çok güzel bir evin var allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Halın çok yakışmış salonuna markası ne acaba merak ettim ve tabi memnun musun. Yani ben de tam onun gibi bir model arıyorum da. Bütün halıcıları gezme aşamasındayım şu an.

çok şeker çok beğendim güle güle oturun canım manzarada yakıyo :)

çok güzelmiş oturma oan iyi günlerde otur inş.
insanın balkondan havuza atlası geliyo süper :)))

çok hoş bi eviniz var tam istediğim gibi sade hemde çok sade:))ağzı tadıyla oturun.

çok güzel bir evin var allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Halın çok yakışmış salonuna markası ne acaba merak ettim ve tabi memnun musun. Yani ben de tam onun gibi bir model arıyorum da. Bütün halıcıları gezme aşamasındayım şu an.

teşekkürler canım...halım SARAY marka güzelim.hiç tüylenmiyo.leke de tutumuyo..geçen bol şekerli kopkoyu bi nescafe döktüm tam krem rengi yerine..evde misafir vardı,o an temizleyemedim..2 saat sonra sildim hiçbişey kalmadı.ben çok memnunum..

hepinize teşekkürler kızlar..Allah bin kat güzelini size nasip etsin.Ama son yazdıklarımı okumuyo kimse .))) taşınıyorum Allah nasip ederse ay başında..

Back
X