Bu da benim alyansım, 5 taşım :)

reise_1601

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
219
163
103
Ankara
Merhabalar,
Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. Bi çok konuda fikir aldım. Şimdi sıra bana geldi :) Çok beğenerek aldığımız alyans ve 5 taşım şöyle; Tek taşımı evlenme teklif ettiğinde takmıştı. Umarım beğenirsiniz

Çok güzellermiş cnmm benimm güle güle tak

Canım 5 taşına bayıldım şu ara bende düşünüyorum almayı.markası ve fiyat ne canım tabi biliyorsan :) kocan sürpriz de yapmış olabilir :)

Pırlantalarda ilk başta çok uçuk fiyatlar söylüyolar. Mesela benimkine 4000 tl civarı bişy demişlerdi. Aldığımız zaman % 50 indirim vardı. 2000 küsüre kendileri indiler. Biz de pazarlık gücüyle biraz daha indirip daha da uygun fiyata aldık. Markasını hatırlamıyorum açıkcası sadece G color olduğunu biliyorum :44:

Cevabın için teşekkür ederim canım.demekki sürekli takip etmek gerekiyor indirim zamanlarını :) ben atasayda beğenmiştim bir tane 5000 di de eşim mızıldandı biraz :) bakalım aldırmaya çalışıyorum :)

İkinci resimdeki beştaş dahamı farklı duruyor sanki ya :) şmdi farkettimm :) ya da benim 2. resimde daha çok hoşuma gitti bilemiyorum...

bir beş taşım yok tek taşımda yok beğendim ama kıskandım biraz galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…