bu çocuklar erken uyumuyorlarrrrrrrrrrr

SARI KELEBEK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2007
155
6
47
ya arkadaşlar bu uzun kış akşamlarında bu çocuklar otursak yani sabaha kadar oturacaklar hadi yatıyoruz demeye başlamamdan itibaren yok su içecem yok süt içecem diye türlü bahaneler uydurum gece yarısını buluyıoruz nihayet eşim erken işe gidiyor ve ona kahvaltı hazırlamamdan şikayet ediyor e geç yatıncada doğal olarak geç kalkıyoruz kahvaltı yapıp okula koşturuyoruz artık hayatımız bi düzene girsin ve güzde üç öğün yemek yemek istiyorum ne yapimde erken yatırmaya alıştırım bu çocukları bana bi akıl verin :1no2:

ya arkadaşlar bu uzun kış akşamlarında bu çocuklar otursak yani sabaha kadar oturacaklar hadi yatıyoruz demeye başlamamdan itibaren yok su içecem yok süt içecem diye türlü bahaneler uydurum gece yarısını buluyıoruz nihayet eşim erken işe gidiyor ve ona kahvaltı hazırlamamdan şikayet ediyor e geç yatıncada doğal olarak geç kalkıyoruz kahvaltı yapıp okula koşturuyoruz artık hayatımız bi düzene girsin ve güzde üç öğün yemek yemek istiyorum ne yapimde erken yatırmaya alıştırım bu çocukları bana bi akıl verin :1no2:

cocuklar kac yasinda ki canim yazmamissin da.ben genelde yanlarina uzaniyorum yatma hazirliklari dis fircalama tuvalet gibi seylerle akkillarina getiriyorum yatarken asla tw acmamaya hafif bir muzik ya da masal kullnmaya dikt ediyorum.genelde inatlasiyolar biraz da kararli bir sekilde HAYIR dedik mi tamam oluyor.ama en kesin cozum koy yatagina yatsin kendisi.

Arkadasim bir cocugu dogdugu andan itibaren alistiracaksin herseyi...

Benim iki kizim var, 5 bucuk yasinda ve 15 aylik....

ikiside saat aksam yedi olunca yataktalar....

büyük kizima 10 dakikalik masallardan okurum iyi geceler diler öpüsürüz odadan cikarim...:teytey:

kücük kizimi o sirada babasi yatirir... sütünü icirir emzigini verir odadan cikar kendisi uyur sonra...:dance:

sonra bizde esimle aksamin sakinliginin tadini cikaririz:asigim::eek:

Kolay gelsin canim insallah seninkilerde rayina girera.s

Okula gidiyorlar ama gece yarisi yatiyorlarsa bu cok kötü.Okulda derslerine bile yansir bu.benim cocuklarim saat sekizde artik uyumus olurlar.Ben yedi bucukta baslarim pijamalrinizi giyin demeye.Madem seninkilerin istekleri bitmiyor,sen o zaman saat 7 de basla onlari yataga koymaya.Ve her istediklerini verme.Hayir su yok,süt yok de.Yatacaksiniz,o kadar, de.

ya basta bende zorlaniyordum bizim burda gece 22.00 den sonra gürültü yapmak yasak cok sikayet aliyordum cocuklar gürültü cikariyor,inadina saat 22.yi gecince yaramazliklari artiyordu.sabah 7:30 da kalkiyoruz aksamda 20:00 en genc20:30 da yataktayiz.düzene sokmalisin sonra alisiyorlar hic itiraz etmeden uyuyorlar,ögle uykusunu da kaldir o zaman zorluk cikarmazlar.

X