Bu çocuk neden aklımdan çıkmıyor?

BaharUtku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
505
260
Uzun zaman önce bir çocukla tanıştım başta konuşmak istemiyordum mesajlarına falan da cevap vermedim çünkü ilişki düşünmüyordum arkadaş olarak konuştuk ama ara sıra konuşuyorduk devamlı değil ve sürekli o yazıyordu. Sadece bir kere görüştük zaten yatılı okula gitti. Bir ay kadar hiç haber almadık sonra tekrar konuşmaya başladık ama çocuğun fikirleri çok ters geliyordu. Tam olarak ne istiyor anlamıyordum. Flört ilişkiye dönsün istedi ama zaten çok uzağız yan yana gelelim istedim bende bu sefer tuttu ki yan yana gelince baş başa olacağımız bir yere gidelim her konusmada bu konuyu açıyordu artık sıkılmaya başladım. Daha birbirimizi tanımıyoruz bile işte sen sonum ol, hayatımdaki tek kadın ol falan dedi sonra evlilikten bahsetti bende dalga mı geçiyorsun yavaş biraz dedim alındı hemen yani bende anlasamayacagim bir tip olduğunu düşündüm. Ayrıca bana ilişkide cinselliğe bakış açımı falan da sorunca iyice uzaklaştım. En sonunda tekrar gelince baş başa olacağımız bir yere gidelim deyince ipler gerildi konuşmama kararı aldık. Ama ben bu çocuğu aklımdan çıkaramıyorum aşık değilim eminim ya da herhangi bir duygum yok sadece basit bir hoşlantı ee bu çocuk neden hala zihnimde yer işgal ediyor anlamış değilim. Yoksa aşık oldum da ben mi farkında değilim. Mesaj atmayı düşündüm hatta ama sonra dedim ki aşık bile değilim neden atayım. Artık çıldırmak üzereyim bu çocuk benim aklımdan bir saniye bile çıkmıyor mesaj atsam mı yoksa her yerden engelleyip aklımdan çıkarmaya mı çalışsam? Şimdiden fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Mutlulukla ve sevgiyle kalın kızlar.

Aslında niyeti belliymiş. Sizin de fikirleriniz çok ters anladığım kadarıyla bu yüzden her yerden engelleyip aklınızdan çıkarın daha iyi.

Bence hoşlanmıyorsunuz belki de hırs yaptınız istediğiniz şekilde size değer vermediği için. Adamın derdi cinsellik belli ki siz de böyle bir ilişki istemiyorsunuz. Bence görüşmeyin mesaj atmayın

Yasak olan ya da sıradışı olan çoğu şey insana çekici gelir..Taa ki bunu deneyimleyip pişman olana dek..Uzak durun kesinlikle..
Bu çekime girmeyin..Dert aramayın kendinize..İşinize bakın..Mutlu olun..

X