Bu çocuk bizi bosatacak

Uykusuz anneler olarak hepimiz yıpranmış durumdayiz. Ben her akşam melisa ce papatya içiyorum yalnız cocuguma vermiyorum. Hala emiyo beni. Tavsiye ederim sinirleri teskin ediyor
Gerçekten işe yarıyor mu bu çaylar?
Ben de denemek istiyorum
İkisini karıştırıp mı içiyorsunuz?

Ben de denemek istiyorum

Genelde papatya çayı sakinleştiriyor ben kullanıyorum. Uykumu da çok rahat uyuyorum içtiğim zaman. Melisa çayı da aynı şekilde sakinleştirici özelliği var.
Karıştırarak içmedim hiç ama ya papatya,yada melisa çayı içerseniz sizi sakinleştirir. Emziriyorsanız bebeği de sakinleştirir tabi ki.

Ben de denemek istiyorum

Evet. Ben çok sabırsız biriyim. Bebegime yetebilmek için içiyorum . Geçen gece kalktı oynuyor gel dedim oynayalım. Sonra uykum geldi sen oyna ben uyuyacağım dedim yanıma yatmış uyumuş. Ben bunları yapacak biri miyim? Otların etkisi diyorum

Herkes cocugunu zor sanar ama aslen"zor cocugu"ceken bilir.bebegi akilli olanda mahareti kendinden bilir.
Zor bebek anneyi tamamiyle bitiriyor ama sabır etmek lazım ıllaki bu günlerde geciyor

Seni benim kadar anlayacak biri bulamazsın burada.oğlum 4bucuk yaşında neler çektim anlatamam.bu şekilde 3 yaşına kadar sürdü.sizin öyle mı tam anlayamadım ama o gece uyanık olduğu zamanlar çığlık çığlığa aglardi sadece.evet insanın eşiyle de arası bozuluyor.ben de öğretmenim okulda uyuyup kalıyordum artık.bizim 3 yaşında süt alerjisi olduğu ortaya çıktı diyet yaptık öyle duruldu biraz.zamanla değişti ve şimdi de gece zor uyuturum ama en azından gece uyanıp durmuyor .tabi gündüz zor bir çocuk yine de.insallah sizin de düzelir ama bir çocuk sebepsiz böyle olmuyor yine de birkaç Dr a götürün sonuç alana kadar

Teşekkür ederim
İşe yarar inşallah bende de
Günde bir bardak mı içiyorsunuz peki?
Gündüz icsem uyku yapar mı?
Çok.soru sordum,kusura bakmayın

Vay be,ot deyip geçmemek lazım demek ki

Teşekkür ederim
İşe yarar inşallah bende de
Günde bir bardak mı içiyorsunuz peki?
Gündüz icsem uyku yapar mı?
Çok.soru sordum,kusura bakmayın

Hayır uyku yapmaz gündüz sadece sakinleştirir. Evet günde 1 bardak içiyorum genelde akşamları uyumadan önce..
olur mu hiç sorun değil :)

Ah kardesim seni en iyi ben anlarım.Buraya yazmıs gene mükemmel anneler .Yasamayan bilmez .Kızım 2.5 yasında ve şu anda hala sallıyorum.Saatlerce sallarım uyumaz .Gece 124567 defa uyanır .Gündüz sürekli mızmız .Yemek asla yediremiyorum.Simdi ben kötü annemiyim beceremiyomuyum.Hayır.O biraz huysuz bi cocuk .Benim evladım herseyim ne zorluklarla dünyaya getirdim kimse benden cok düsünemez onu.Ama gel görki nasıl yıprandım nasıl bittim.3 günde 3 saat uyumadıgını bilirim.Uyuyan cocuk uyur uyumayan uyumaz .Sen kendini üzme.Esinlede tartısma.Bu genlerde gecicek elbet ama aranız sogursa biraz zor toparlarsınız .ALLAH yardımcımız olsun zor cocuk anneleri olarak.Inanın yasadıklarımı yazsam cocugunuza sükredersiniz

Ve uykusuzluktan hastanelik bike oldum serum yedim .Benim veya baska annebin sucu deil cocugunun uyumaması.Herkes beceriyoda bizmi beceremiyoruz .Yorumlari okudum tepem attı.Böyle büyük konussunlar zor cocuk sahibi olmadsn konusmak cok kolay

Konuyu epeydir okuyorum da bazı insanlara şaştım yahu.. Kadın zaten gergin.. Zor bir bebeği var.. Bir de üstüne gidip ne diyr banlatana kadar uğraşırsınız? Derdine çare arıyor.. Aynı sorunları yaşayanlara soruyor? Benim oğlum beni gerçekten hiç yormadı uyku konusunda.. Fakat ben bir rutin uygulanmıştım.. Şöyle ki.. Yaz bebeği benim oğlum.. Temmuz doğumlu.. Her gün uyumadan önce banyo, I love you masajı.. Nette bakabilirsiniz..bu bebeği baya gevşetiyor.. Sonra odasında ve yatağında pşşş pşşş uyuturdum.. Ve hep aynı saatte.. Bunu bebeğimi öveyim de konu sahibini gıcık edeyim diye yazmıyorum.. Yanlış anlaşılmasın.. Yeni doğduğunda bu rutin çok uzun süre gitti.. Sonra yaşını doldurunca banyo işi kalktı.. Ama yine hep aynı saatte uyuttum.. Tabi aklı ermeye başladıkça uyu ak istememeye başladı.. Ama inanın tam 40 dakika boyunca beklemiştim uyumasını.. O kadar ağlardı ki.. Ama ne yaptım ettim bozmadım..Sizin bebeğiniz hakikaten zor.. Sabrınız tükenmiş de olsa kararlı olmaya çalışın.. Üç gün sürermiş alışkanlık edinmesi bir bebeğin.. Allah size ferahlık ve bebişinize de sağlık ve rahat uykular versin..

Ben bunu buralarda bie kaç defa yazmiştim fakat pek fayda etmiyor. Türk kültüründe bir anne ille cefakar, vefakar olmali ve bunun yolu uykysuzluk çekme ile oluyor.
Zaten işte 40'i çiktiğinda, 1yaşini doldurduğunda, 2 yaşini doldurduğunda sihirli bir degnek ile çocuk tamamen değişiyor!

Hatta burda uyku eğitimi için kötü diyenler var. Neymiş zaten çok küçükmüs, özgür olmaliymiş, tadini çikarmaliymişiz..

Günümüzce artik varsa yoksa sağlikli bağlanma. Ki bilmiyorlarki uyku hepsinden ve herşeyden çok daha önemli.

Çocuğa köşe yastığı diye hitap etmesi doğru ama bizim onu elestirmemiz yanlış öyle mi ?
Üslublu konuşmayı bilecek..
Kimsenin çocuğu köşe yastığı değil onun ne haddine ki başkasının cocuguna bu şekilde hitap etsin !!!!

İki haftadır sizin yüzünüzden yasaklıyım oda yetmiyor yasak kalkıyor ilk sizin mesajınız geliyor acayip sinir bozucu ya.Okulu ne için bıraktığım dan sizene? Niye kompleksi olayım sizi mi kıskanacağım.Bu çağın vebası sınız resmen karakterinizdeki ve özel hayatınızdaki tüm eksiklere rağmen sosyal statünüz ile hava basmaya bayılıyorsunuz.Bizde size gülüyoruz sadece O bu değilde acayip şirret siniz Allah çevrenizdekilere sabır sizede akıl fikir ihsan eylesinMum misali kendi dibinizi aydınlatamıyorken bana ders vermek istemenizde acayip trajikomik yani.Allah razı olsun benim derse falan ihtiyacım yok zaten bir mesleğim var...Sırf çocuklarımıza bağırmıyoruz korkutmuyoruz sevgi ve şefkat ile büyütüyoruz diye cahil oldum, kompleksi oldum rica ederim beni rahat bırakın.Burada 42 sayfa boyunca millete laf yetiştirmekte gösterdiğiniz özeni bebeğiniz ve eşinize gösterseniz bu konuyu açmaya gerek duymazdınız.Allah tan kv anne bakıyor gündüzleri ya birde bizim gibi gurbetçi olup bir başınıza büyütseydiniz çocuğunuzu burada açacağınız konuyu tahmin bile edemiyorum

Bebeginize yatmadan önce yogurt yedinci veya ılık süt icirnenizi tesviye ederim bir de. Ben denedigim bazı metodları paylaşayım istedim

iyide kocaniz zaten sorunluymus.bebeyle ilgisi yok

Uyumayan çocuğun bağırsaklarında sorun vardır prebiyotik gıdaları artırın neyseki büyüyorlar ha gayret daha bunun ergenlik sorunları var, ilk aşk sorunları var v.s sabırlı olmak şart bu esnada ailenizden yardim alın ki 2 rahatlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…