• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çocuğu nasıl etkileyebilirim. Güzellik takıntım oluşmaya başladı kendimi ona layık hissetmiyorum

handelii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
14
3
1
20
Merhaba hanımlar 20 yaşında bir genç kızım. Diş hekimliği okuyorum. Öncesinde mühendislik okuyordum sınava tekrar hazırlandım.
Bu sınava hazırlık süreci beni çok yıprattı ve kendimi saldım.
160 55 kilo bir kızken şu an 64 kiloyum. Kötü görünmüyor ama zayıf olmak istiyorum yine de zamanla veririm bu kiloyu diyerek çok takıntı yapmıyordum.

Bir süredir hoşlandığım biri var. Kalbim birisine kolay çarpmaz ama bu kez bayağı hoşlanıyorum. Ortak bir arkadaşımızın ağzını aradım. Mert özü sözü bir çocuktur bak o kadar erkek içinde en düzgünü o diyebilirim dedi ve ekledi "güzel kız sever"
Bu laf beynime çivi gibi saplandı. Ben davranışlarım, enerjim ve konuşmam ile karşı tarafı etkileyebilirim ama erkekler için güzellik fizik çok önemli bunu biliyorum.

Bende bir acil kilo vermeliyim stresi başladı haliyle. Güzel bir kızım ama etrafta daha güzellerle kendimi kıyaslamaya başladım. Kumralım acaba sarıya mı boyatsam, gözlerim açık kahve acaba renkli lens mi kullansam vs kendimden nefret ediyorum şu an.

Çocuk yakışıklı ama instadaki fotoları birkaç sene önceki hali. Şu an kilo almış o da. Yani bi 10 kilo fazlası var ama ben böyle de beğeniyorum onu. Stajyer doktor şu an. Velhasıl finallerim de geldi. Çok mutsuz gergin kötü hissediyorum kendimi. Birkaç ay sessiz kalıp kilo versem kendimle daha çok ilgilensem ve o şekilde karşısına çıksam diyorum ama başka biri hayatına girerse diye de korkuyorum.

Şu son zamanlarda daha çok farkına vardım ki erkeklerin bizden beklediği güzellik standartları çok fazla ve bunu karşılayan kadın sayısı hiç de az değil. Bir şekilde takıntılı hissediyorum çünkü çocuğu kaçırmak istemiyorum. Neler tavsiye edersiniz?

Merhaba hanımlar 20 yaşında bir genç kızım. Diş hekimliği okuyorum. Öncesinde mühendislik okuyordum sınava tekrar hazırlandım.
Bu sınava hazırlık süreci beni çok yıprattı ve kendimi saldım.
160 55 kilo bir kızken şu an 64 kiloyum. Kötü görünmüyor ama zayıf olmak istiyorum yine de zamanla veririm bu kiloyu diyerek çok takıntı yapmıyordum.

Bir süredir hoşlandığım biri var. Kalbim birisine kolay çarpmaz ama bu kez bayağı hoşlanıyorum. Ortak bir arkadaşımızın ağzını aradım. Mert özü sözü bir çocuktur bak o kadar erkek içinde en düzgünü o diyebilirim dedi ve ekledi "güzel kız sever"
Bu laf beynime çivi gibi saplandı. Ben davranışlarım, enerjim ve konuşmam ile karşı tarafı etkileyebilirim ama erkekler için güzellik fizik çok önemli bunu biliyorum.

Bende bir acil kilo vermeliyim stresi başladı haliyle. Güzel bir kızım ama etrafta daha güzellerle kendimi kıyaslamaya başladım. Kumralım acaba sarıya mı boyatsam, gözlerim açık kahve acaba renkli lens mi kullansam vs kendimden nefret ediyorum şu an.

Çocuk yakışıklı ama instadaki fotoları birkaç sene önceki hali. Şu an kilo almış o da. Yani bi 10 kilo fazlası var ama ben böyle de beğeniyorum onu. Stajyer doktor şu an. Velhasıl finallerim de geldi. Çok mutsuz gergin kötü hissediyorum kendimi. Birkaç ay sessiz kalıp kilo versem kendimle daha çok ilgilensem ve o şekilde karşısına çıksam diyorum ama başka biri hayatına girerse diye de korkuyorum.

Şu son zamanlarda daha çok farkına vardım ki erkeklerin bizden beklediği güzellik standartları çok fazla ve bunu karşılayan kadın sayısı hiç de az değil. Bir şekilde takıntılı hissediyorum çünkü çocuğu kaçırmak istemiyorum. Neler tavsiye edersiniz?
Ahhh canım benim lütfen böyle şeyleri kafana takma,daha çok gençsin☺️ çok fazla dış görünüşe dikkat eden biriyle hayat geçirmek çok zor olur. Sen sırf o seni beğensin diye bişeylere kendini zorlama. Eminim zaten çok güzel bir kızsındır🌸 bırak kendini,o seni her halinle beğenip sevsin , senin onu 10 kilo fazlalığıyla beğendiğin gibi 🤗

Canım çocuğu bilmem de kilo vermek için aksam 4ten sonra birsey yeme. Sabah da yeme.11-12 gibi yeyip yine 4 gibi bitir. Aralıklı oruc yani. Benim kızım bi 7 kilo verdi bu yöntemle. Egzersiz falan da yapmadı.
Ne güzel ya inşallah ben de verebilirim. Peki ne kadar zamanda verdi ve yediklerine dikkat ediyor muydu şekeri ekmeği tamamen kesmek gibi?

Kumralım acaba sarıya mı boyatsam, gözlerim açık kahve acaba renkli lens mi kullansam vs kendimden nefret ediyorum şu an.

Güzellik tek ceşit degil ki belki de zayif sevmiyor?
Ayrica sacinizi sariya boyayinca sarisin olmuyor, lens takinca mavi ya da yeşil gözlere sahip olmuyorsunuz hastalikli bir düşünce bu. 🙄
Sporunuzu yapın kilonuzu saglikli verin, güzel giyinin bakimli olun yeter. Begenecekse begenir bu kadar abartmayin.

Ahhh canım benim lütfen böyle şeyleri kafana takma,daha çok gençsin☺️ çok fazla dış görünüşe dikkat eden biriyle hayat geçirmek çok zor olur. Sen sırf o seni beğensin diye bişeylere kendini zorlama. Eminim zaten çok güzel bir kızsındır🌸 bırak kendini,o seni her halinle beğenip sevsin , senin onu 10 kilo fazlalığıyla beğendiğin gibi 🤗
Çok zarifsiniz💖 arkadaşım güzel kız sever diye belirtince niye bilmiyorum daha da bi kompleks yaptım. Bunun dışında sağlığım için kendimi iyi hissetmek için de 8 9 kilo vermek istiyorum elbette. Keşke herkes bizi olduğumuz gibi beğense ama erkekler uyuz olduğu için öyle değiller:(

Kilonu mutlaka ver ama birine beğendirmek için değil aynadaki halini beğenmek için. Bu tarz ilişkilerde erkeğin daha çok sevmesi önemsemesi ve beğenmesi daha iyi bana göre

Ayrıca her 5 senede 10 kilo alsan 40 yaşında 100 kilo olursun 64 kilo 20 yaş kilosu değil. Bu işi salarsan daha da alırsın. Lens vs çok yapay duruyor. Sarı saç mavi göz güzellik değil. Bütünlük önemli. En iyi kilo verme kalori saymak bana göre. Bi ara karnivor diyet yaptım o kadar iyi geldi ki anlatamam ama öneremem

Saç rengini bilemem de lens kesinlikle takma. Kiloyu verirsin zaten -5 olsa bile çok fark eder. Giyim tarzın nasıl bilmiyorum ama bence güzel kombinler, saç hoş bir parfüm görüntüyü etkiliyor. Tanışma fırsatın varsa kilo vercem diye erteleme. Parfümü ellerinede sıkmayı unutma 😉

Asla saçlarını sarıya boyatıp lens takma, 20 yaşında gencecik bir kıza asla yakışmaz böyle şeyler. Spor yap, dengeli beslen yeterli. Hijyenine önem verdiğini de düşünüyorum bölümünden dolayı, kendin ol ya, kendinden ödün verme.
Evet kişisel bakımıma, hijyene çok önem veririm tek sorun şu fazlalıklar işte

Ayrıca her 5 senede 10 kilo alsan 40 yaşında 100 kilo olursun 64 kilo 20 yaş kilosu değil. Bu işi salarsan daha da alırsın. Lens vs çok yapay duruyor. Sarı saç mavi göz güzellik değil. Bütünlük önemli. En iyi kilo verme kalori saymak bana göre. Bi ara karnivor diyet yaptım o kadar iyi geldi ki anlatamam ama öneremem
Ben de kalori saymaya katılıyorum bir iki aya 9 10 kilo verebilirsem iyi olacak

Saç rengini bilemem de lens kesinlikle takma. Kiloyu verirsin zaten -5 olsa bile çok fark eder. Giyim tarzın nasıl bilmiyorum ama bence güzel kombinler, saç hoş bir parfüm görüntüyü etkiliyor. Tanışma fırsatın varsa kilo vercem diye erteleme. Parfümü ellerinede sıkmayı unutma 😉
Çok teşekkür ederim❤️ Ben şık biriyimdir çok özen gösteririm kıyafetlerime, saçlarıma bakımıma kokuya vs. İşte bu kilodan dolayı özgüvenim düşük biraz herkes tığ gibi balıketli çok görmüyorum kendi yaşıtlarımda. Saç konusu da bir anda herkes saçını boyamaya yeşil mavi lens takmaya başlayınca beni bir etkiledi bu sanırım ama kendim de yapay bir görüntüyü sevmediğimden yapmam zaten. Tanışma konusunda da sanırım en iyi versiyonumla görsün istiyorum:(

Ben de kalori saymaya katılıyorum bir iki aya 9 10 kilo verebilirsem iyi olacak
Chatgptye git bu kadar kilo verme hedefim var bana diyet yaz makrolara bak hayat tarzım böyle tarifini de ver de şakır şakır liste yazar. Ben haftada 2 gün diyet yapıyorum sadece her gün su içip 2 gün yüzmeye gidiyorum çook memnunum. 176ya 62yim ve 58 57 kilo olduğum halimden daha iyiyim. ASLA ölüm diyetleri yapma bırak 4 ayda gitsin. Önemli olan kalıcı olması vücudun o kiloyu ideal görmesi.

Ya seni seven her halinle sevsin seni kilonuda sağlığın için ver bir baskasi beni beğensin diye değil ilerde evlesen Allah korusun bir kaza geçirsen napcak bu çocuk terk edip gitcekmi

Chatgptye git bu kadar kilo verme hedefim var bana diyet yaz makrolara bak hayat tarzım böyle tarifini de ver de şakır şakır liste yazar. Ben haftada 2 gün diyet yapıyorum sadece her gün su içip 2 gün yüzmeye gidiyorum çook memnunum. 176ya 62yim ve 58 57 kilo olduğum halimden daha iyiyim. ASLA ölüm diyetleri yapma bırak 4 ayda gitsin
Ay boyunuza kilonuza maşallah. Pilatese gitmeyi de düşünüyorum birkaç arkadaşım gidiyor ama hobisine daha çok. O da işe yarar mı acaba diyetle beraber

Çok teşekkür ederim❤️ Ben şık biriyimdir çok özen gösteririm kıyafetlerime, saçlarıma bakımıma kokuya vs. İşte bu kilodan dolayı özgüvenim düşük biraz herkes tığ gibi balıketli çok görmüyorum kendi yaşıtlarımda. Saç konusu da bir anda herkes saçını boyamaya yeşil mavi lens takmaya başlayınca beni bir etkiledi bu sanırım ama kenfşm de yapay bir görüntüyü sevmediğimden yapmam zaten. Tanışma konusunda da sanırım en iyi versiyonumla görsün istiyorum:(
Özgüven çok önemli ama sende obez değilsin. O kadar abartı bir şey yok diyet yapsan zaten ilk hafta 2-2,5 kg ödem atıyosun hemen toparlarsın

Ya seni seven her halinle sevsin seni kilonuda sağlığın için ver bir baskasi beni beğensin diye değil ilerde evlesen Allah korusun bir kaza geçirsen napcak bu çocuk terk edip gitcekmi
Çok haklısınız ama çocuk yakışıklı da bir çocuk olduğundan daha da tribe giriyorum. O da kilo almış evet ama kadınlar dış görünüşe o kadar takmasa da erkekler maalesef ki bakıyor. Reddedilmek istemiyorum:(

Çok haklısınız ama çocuk yakışıklı da bir çocuk olduğundan daha da tribe giriyorum. O da kilo almış evet ama kadınlar dış görünüşe o kadar takmasa da erkekler maalesef ki bakıyor. Reddedilmek istemiyorum:(
Kız mis gibi bölüm okuyon bölümüne odaklan elinde çok güzel mesleğin olacak belki hayırlısı başkası olacak ama inşallah istediğin kişi sana hayırlısı olur ama dış görünüşe çok önem veren birinden de zor olur ya

Ay boyunuza kilonuza maşallah. Pilatese gitmeyi de düşünüyorum birkaç arkadaşım gidiyor ama hobisine daha çok. O da işe yarar mı acaba diyetle beraber
Tabii ki yarar benim önerim tartıya değil aynaya bak pilates hem esnetir hem de güçlendirir. Çooook gençsin eminim çok güzelsindir inan bana 20 yaşında biri çirkin değildir senin yaşlarında kardeşim var ona da söylerim peşinde koşup çaba göstereceğin bi çocukla olmaz. Ayrıca çok zekisin belli hırslısın. Sadece kendinin en iyi versiyonu olmaya çalış. Ara ara kilo da alırsın çok normal yani. Önemli olan kalıcı olmaması

Back
X