- 26 Şubat 2018
- 745
- 1.502
- 34
Bastan soyluyorum,uzun bir yazi bu.
Cunku icimi dokmek istiyorum, uyku da tutmadi.
Nerden baslasam, nasil anlatsam.
Benim kadar sanssiz insan var mi acaba diye giris yapmak istiyorum.
Yahu insan dogru duzgun bir iliski yasayamaz mi ?
Yok, ben yasayamiyorum.
Anlamadim butun cimriler bana mi denk geliyor nedir,adam cimri degil de ben mi abartiyorum diyecegim de cok iyimser olurum.
Efendim bir bey var(di). Yasi yasima, huyu huyuma uygun dedigim.
Ama adam cimri cikti ya.
Soyle anlatayim, bir ay once arkadas ortaminda tanistik. Cok guzel sohbet ettik, baya bi ortak noktamiz cikti vs vs.
Ben de normal arkadas gozuyle baktim ilk basta. Iyi,guzel arkadas gibiyiz ama son zamanlarda cok yogun bir iletisimimiz var telefonda. O zaman niye bulusmuyoruz dedi arkadas.
Nerden dediyse,telefonda daha iyiydik.
Bu arada kendisi calisiyor, isi gucu yerinde.
Neyse bulusacagiz ben o gun izinliydim evden gidecektim o da isten cikacakti.
Direkt bulusacaktik, telefonda konusurken " sen evde yersin, ben de yol uzerinde bir sey atistiririm" dedi.
Benim de o an aklimdan kotu bir sey gecmedi acikcasi. Olabilir, birlikte bi kahve iceriz , direkt oyle dusunmus de olabilir dedim. Maksat evrene pozitif enerji yollamak
O gun bir yere gittik ya hakikaten yaziyorum ya su an saka gibi.
Bana denk gelip durmasina inanamiyorum artik neyse devam edeyim.
Gittigimiz yer self servis. Neyse 2 cay aldik,oturduk.
Bir cay kac dakika icilir ? Ciddi soruyorum.
Ben ki cayi cok yavas icen biriyim, ben bile 5 10 dk'da bitirdim. Yahu adam karsimda 2 saat boyunca gidim gidim ice ice o cayi bitiremedi.
O an sinir olmamistim ama su an acayip sinir oluyorum. Bu arada sohbet ediyoruz,onda sorun yok.
Ben hala yok ya cocuk belki unuttu,ne olacak diyorum.
Benim cayim bitince bi muddet sonra bir seyler icmek istedim, gayri ihtiyari.
Yok ben icmicem, devam ediyorum dedi. ( Neye devam ediyosa kirk saatte)
Yahu ben premses sendromuna mi yakalandim kizlar ? Sorun mu var bende ?
Ben bir seyler alayim dedim kalktim, 2 kat asagida bu arada kasa.
Adam ben alirim demedi ya, icimden dedim ki ,Fiona piremses misin sen, al kendi cayini ne olacak yani ? Hen sevgili de degiliz,arkadasiz. (Arkadas demek de dogru degil de )
Neyse o gun o cay krizi disinda guzeldi.
Ben de okuz mokuz demedim. Sorun etmedim.
2. Kez bulusalim dedik. Bu kez ben de isten cikacagim, isten cikip direkt bulusacagimi da biliyordu. Hatta cok aciktim vs dedim konusurken.
Isten cikmama yakin bir mesaj
"Fiona, ben bir seyler atistirdim. Sen de atistirirsin, surda bulusurz "
Surda bulusuruz dedigi de bir onceki yer.
Ya kendi kendime diyorum ki, hani ben tombigim ya,bu adamlar " bu kiz var ya bi yerse dunyalari goturur,hesabindan altindan kalkamayiz" filan diye mi dusunuyor. beni boyle mi goruyolar ya anlamiyorum.
Cildircam artik.
Hayir, kendi hesabimi kendim oderim zaten.
Ben de mesaj attim. " birlikte yeriz diye dusunmustum."
"Olur tabii : )" demis.
E simdi boyle olunca da ben kendimi kotu hissettim. Belki paradan degil de yemege gitmek istemiyor ne bileyim zorla yemek yiyelim demis gibi. Ay ne kadar cirkin diyerek yine yazdim.
" sadece bir seyler de icebiliriz, istersen "dedim.
Direkt " tamam daha iyi olur " dedi.
Insan nezaketen bi sey der.
Neyse. Ayni mekana gittik, tek cay aldi. 2 saatte icti karsimda.
Ben de sordum, boyle de bulustuk ama yemegi naptin dedim, bi durum aldim yolda dedi.
Bonus olarak cikista kirtasiyeye gittik,bana bir seyler lazimdi. Kendi de gelmek istedi. Cok severim kirtasiyeyi, boyle kawaii defterler kalemler olsun bana
Bi tane kucuk ama tatli bi not defteri buldum ama nasil sevdim, fiyati da yazmiyor. Acaba ne kadar filan diye mirildandim ama cidden merak ettim.
Adam elimden aldi, Fiona bi dk bekle dedi ve kasaya gitti.
Ben de saf, diyorum ki ay goruyo musun,begendim ya gidip alacak.
Dondu ve 4.5mus dedi.
Belki butun bu olanlar komik ama benim icin dram resmen.
Normal bir iliski yasicagima dair inanclarim tukendi.
Yok ben anladim, normal bir insan evladiyla karsilasamicam
Cunku icimi dokmek istiyorum, uyku da tutmadi.
Nerden baslasam, nasil anlatsam.
Benim kadar sanssiz insan var mi acaba diye giris yapmak istiyorum.
Yahu insan dogru duzgun bir iliski yasayamaz mi ?
Yok, ben yasayamiyorum.
Anlamadim butun cimriler bana mi denk geliyor nedir,adam cimri degil de ben mi abartiyorum diyecegim de cok iyimser olurum.
Efendim bir bey var(di). Yasi yasima, huyu huyuma uygun dedigim.
Ama adam cimri cikti ya.
Soyle anlatayim, bir ay once arkadas ortaminda tanistik. Cok guzel sohbet ettik, baya bi ortak noktamiz cikti vs vs.
Ben de normal arkadas gozuyle baktim ilk basta. Iyi,guzel arkadas gibiyiz ama son zamanlarda cok yogun bir iletisimimiz var telefonda. O zaman niye bulusmuyoruz dedi arkadas.
Nerden dediyse,telefonda daha iyiydik.
Bu arada kendisi calisiyor, isi gucu yerinde.
Neyse bulusacagiz ben o gun izinliydim evden gidecektim o da isten cikacakti.
Direkt bulusacaktik, telefonda konusurken " sen evde yersin, ben de yol uzerinde bir sey atistiririm" dedi.
Benim de o an aklimdan kotu bir sey gecmedi acikcasi. Olabilir, birlikte bi kahve iceriz , direkt oyle dusunmus de olabilir dedim. Maksat evrene pozitif enerji yollamak
O gun bir yere gittik ya hakikaten yaziyorum ya su an saka gibi.
Bana denk gelip durmasina inanamiyorum artik neyse devam edeyim.
Gittigimiz yer self servis. Neyse 2 cay aldik,oturduk.
Bir cay kac dakika icilir ? Ciddi soruyorum.
Ben ki cayi cok yavas icen biriyim, ben bile 5 10 dk'da bitirdim. Yahu adam karsimda 2 saat boyunca gidim gidim ice ice o cayi bitiremedi.
O an sinir olmamistim ama su an acayip sinir oluyorum. Bu arada sohbet ediyoruz,onda sorun yok.
Ben hala yok ya cocuk belki unuttu,ne olacak diyorum.
Benim cayim bitince bi muddet sonra bir seyler icmek istedim, gayri ihtiyari.
Yok ben icmicem, devam ediyorum dedi. ( Neye devam ediyosa kirk saatte)
Yahu ben premses sendromuna mi yakalandim kizlar ? Sorun mu var bende ?
Ben bir seyler alayim dedim kalktim, 2 kat asagida bu arada kasa.
Adam ben alirim demedi ya, icimden dedim ki ,Fiona piremses misin sen, al kendi cayini ne olacak yani ? Hen sevgili de degiliz,arkadasiz. (Arkadas demek de dogru degil de )
Neyse o gun o cay krizi disinda guzeldi.
Ben de okuz mokuz demedim. Sorun etmedim.
2. Kez bulusalim dedik. Bu kez ben de isten cikacagim, isten cikip direkt bulusacagimi da biliyordu. Hatta cok aciktim vs dedim konusurken.
Isten cikmama yakin bir mesaj
"Fiona, ben bir seyler atistirdim. Sen de atistirirsin, surda bulusurz "
Surda bulusuruz dedigi de bir onceki yer.
Ya kendi kendime diyorum ki, hani ben tombigim ya,bu adamlar " bu kiz var ya bi yerse dunyalari goturur,hesabindan altindan kalkamayiz" filan diye mi dusunuyor. beni boyle mi goruyolar ya anlamiyorum.
Cildircam artik.
Hayir, kendi hesabimi kendim oderim zaten.
Ben de mesaj attim. " birlikte yeriz diye dusunmustum."
"Olur tabii : )" demis.
E simdi boyle olunca da ben kendimi kotu hissettim. Belki paradan degil de yemege gitmek istemiyor ne bileyim zorla yemek yiyelim demis gibi. Ay ne kadar cirkin diyerek yine yazdim.
" sadece bir seyler de icebiliriz, istersen "dedim.
Direkt " tamam daha iyi olur " dedi.
Insan nezaketen bi sey der.
Neyse. Ayni mekana gittik, tek cay aldi. 2 saatte icti karsimda.
Ben de sordum, boyle de bulustuk ama yemegi naptin dedim, bi durum aldim yolda dedi.
Bonus olarak cikista kirtasiyeye gittik,bana bir seyler lazimdi. Kendi de gelmek istedi. Cok severim kirtasiyeyi, boyle kawaii defterler kalemler olsun bana
Bi tane kucuk ama tatli bi not defteri buldum ama nasil sevdim, fiyati da yazmiyor. Acaba ne kadar filan diye mirildandim ama cidden merak ettim.
Adam elimden aldi, Fiona bi dk bekle dedi ve kasaya gitti.
Ben de saf, diyorum ki ay goruyo musun,begendim ya gidip alacak.
Dondu ve 4.5mus dedi.
Belki butun bu olanlar komik ama benim icin dram resmen.
Normal bir iliski yasicagima dair inanclarim tukendi.
Yok ben anladim, normal bir insan evladiyla karsilasamicam