- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
-
- Konu Sahibi Simarikprensees95
Ya ne egzersizi? Niye milletin lafını takıntı ediyorsun ki? Burnunun neresi bozuk onu bile bilmeden neye yönelik egzersiz yapacaksın? Yok bir burun kalça kadar önemli değilmiş vs. Vücudunun hiçbir yeri sağlık için olmadıkça müdahale gerektirmez. Daha 18 yaşındasın her şeyi bu kadar erken tüketme.. Keyfine bak.Ya sıkıntı orada canım çok tatlı
Madem ele kadar oluyor ben o zaman burun egzersizi yapsam biraz ise yarar mi ?
Deme öyle yaYaptir ve sitede yaptiranlarin cogu gibi fabrikasyon,yapay,kalkik hokka burnun olsun.
ben bu burna kotu dıyen arkadasına karsı dıkkat etmen taraftarıyımAnnem önden çok iyi durduğunu bile söylüyor yandan hafif var ama kemerli tam değil artı yaptirsan bile sen hayatta kat,snsmazdin diyor yani basaramayacagimi dusunuyor
Annem önden çok iyi durduğunu bile söylüyor yandan hafif var ama kemerli tam değil artı yaptirsan bile sen hayatta kat,snsmazdin diyor yani basaramayacagimi dusunuyor
Ya bizim havamızı sen çalıyorsum okuduğumuz havayı ku, hakkına giriyorsun bak demiş,erdiYa ne egzersizi? Niye milletin lafını takıntı ediyorsun ki? Burnunun neresi bozuk onu bile bilmeden neye yönelik egzersiz yapacaksın? Yok bir burun kalça kadar önemli değilmiş vs. Vücudunun hiçbir yeri sağlık için olmadıkça müdahale gerektirmez. Daha 18 yaşındasın her şeyi bu kadar erken tüketme.. Keyfine bak.
Doğal hokka,ar gibi olmuyor ceylanda gördüğüm uzre cok kucultmusNesi varmış burnunun yaa.
Ille barbie bebek gibi birbirinin kopyası buruna mi sahip olmak gerekiyor güzel olması için? Bana da estetikli burunlar itici geliyor aksine..
Sen burnu, totoyu yaptıracağına ya da totonıu düşünmeye ayırdığın vakiti harcayacağına önce bir konuşmayı, yazmayı, düşündüğünü ifade etmeyi öğren.Ya bizim havamızı sen çalıyorsum okuduğumuz havayı ku, hakkına giriyorsun bak demiş,erdi
Ya o olayı yanlış anladın geçen sene,er de burnumu takmazdim bile hani kalça geniş kilim var derdim bu yıl millet yyzunden oldu
Önden değil biraz yandan koydum.Önden bakınca sıkıntı yok onda hemfikiriz yandan gargamrl tarzı diyorlar üste kemerli oluyormuş.Bence gayet güzel bir burun, güzel yüz hatları, uyum var.
İstersen bir de tam önden bir resim yok, ama kesinlikle estetik gerektiren bir durum yok gibi.
Telefonu bozuk yazamiyoru .bu konuyu çok bunaldim av açmak istedim.belki yaşım i,etmedikçe senin gibi düşünürüm yani inşallah takmam ne diyon zaten zor bela yazıyorum.Sen burnu, totoyu yaptıracağına ya da totonıu düşünmeye ayırdığın vakiti harcayacağına önce bir konuşmayı, yazmayı, düşündüğünü ifade etmeyi öğren.
Zaten yazdığını zor anlıyorum, küçüksün kafanı takma demeye çalışıyorum sen ne diyorsun.
'Burnu yaptırmak mısın', 'genş kalça kilimin mi var' bilemeyeceğim. Allah akıl fikir versin.
Sen taktığın için millete malzeme oluyor burnun.Doğru oda var.yüzüm daha oturmadı burun egzersizlerini yapsam düzelir mi diyorum arkadaşlarımın bazıları bu kadar gerilik düzelmez diyor bazıları önden guzrl buluyor valla herkes ayrı bidiy diyor herkes önemli dergi, ama millet söylenince takmaya basladim
Nadi, olu cam torpuletmemi.zor oluyofmuyaptırmalısın bence
Kim dedi bunu sana ya? Takma ergenleri, ne gargamelii Allah aşkına.Önden değil biraz yandan koydum.Önden bakınca sıkıntı yok onda hemfikiriz yandan gargamrl tarzı diyorlar üste kemerli oluyormuş.
Doğru sukrettmeyi bilmiyoruz ins ileride geçer bu huyumSen taktığın için millete malzeme oluyor burnun.
Allah azadan noksan etmesin.
O şekilde bile olup da ne kadar öz güvenli insanlar var.
O gargamrl olayını kizlarsoruyor.camda dediler daha çok kemerli çıkık diyorlarKim dedi bunu sana ya? Takma ergenleri, ne gargamelii Allah aşkına.
Ona bakarsan bir sürü insan da "kopya" burunla geziyor. Suratına uysun uymasın, bakın ben estetiğim diye bağıran aynı burna sahip kadınlar çok görüyoruz.
Ozguvenim olsa onlar bunları soylemezdi.ki sadece burun değil kas göz yapımı acaip buluyorlar mesela bu bi örnek sadece ama kötü biriyse de yil alındığı nokta burun bide ailemde çok var büyük burunlu ki gayet te tipleri iyi sayılarının övünmek gibi olmasın ama soru n tip değil sorun niye en günah olan noktayı gündeme getirdiler.bir yıl önce takmiyordum bile ne zaman gündemde o zamandır aynada batıyor bnaBurnun gayet güzel ,kesinlikle yaptırma. Hem o kadar acı çekeceksin,bellimi sanki iyi olacağı, çoğunun ki düşüyor,sonra nefes alma problemleri başlıyor.Hiç Allah ın yarattığına benzer mi.
bence sen ,sana bunu söyleyen arkadaşınla arkadaşlığını bi gözden geçir.Hiç sevmediğim insan tipi.
Ayrıca varya büyük konuşmayayım,hiç kimse için bir yerimi yaptırmazdım.Kendim için yalanını da yemiyorum zaten.Hiç kimseye değmez.Sanki herkes dört dörtlük.Özgüvenin hep yerinde olsun.
Bu kendi söylediğin doktorluk bir durum olmadığının kanıtı canım.O gargamrl olayını kizlarsoruyor.camda dediler daha çok kemerli çıkık diyorlar
Zaten tam şu kategoride diyeceğim bu burnunda yok hokka asla değil kdmerli kadar çıkık da değil köprülü değil düz değilgidip doktora ne derim bilmiyorum
Algiişi doğru.Bu kendi söylediğin doktorluk bir durum olmadığının kanıtı canım.
Şimdi ben bacaklarımı çekip, yamuk mu diye sorsam mutlaka 3-5 tane evet yamuk diyen çıkar, sen o vurguyu yaparak yönlendiriyorsun algıyı bence. Gayet güzelsin, müdahale edilecek bişey yok.
Ruhunu zenginleştir, ne güzel yaşlardasın.