Bu burnu yaptırmak mıyım ? Bilgisi olan lütfen yardım

Arkadaşlar ben burnumdan son zamanlarda gerçekten rahatsız olup artık abartmaya başladım.ilk olarak
Bütün estetiği hakkında bilgisi olan benim burnumun ameliyatı çok sancılı geçer mi
Ikinci olarak resimlerde belli olmasa da yüzüm küçük ve kilo verdikçe miniklesiyor elmaciklarda çıkık olunca burnum çok büyük görünüyor
Benim burnum krmerlimi oluyor internette kemerli yazınca hiç iyi şeyler çıkmıyor tabi büyük yüzlü kadınlara yakissada bende acaip oluyor
Son olarak yaşım 18 daha yeni girdim.kilo vermeye devam ediyorum sporla bütün küçültme egzersizlerini yapsam biraz düzelme olabilir mi ciddi eziklik yoksa ?
abartılacak birşeyi yok ki iyi duruyor.

abartılacak birşeyi yok ki iyi duruyor.
Arkadaş,arın dediği gibi algı isi
1 yıl önce bırak burnu kemerli neymiş onu bilmezdim.ne zaman iki arkadaş dedi o zamandır herkese batmaya başladı
Kas göz yapım anormal gelmiyordu ne zamandır bu konuşuldu herkes incelt şu kasları diyor
Evet herkesi boş vermek gerek ama aynada acaip batmaya başladı konusuldukca

Arkadaş,arın dediği gibi algı isi
1 yıl önce bırak burnu kemerli neymiş onu bilmezdim.ne zaman iki arkadaş dedi o zamandır herkese batmaya başladı
Kas göz yapım anormal gelmiyordu ne zamandır bu konuşuldu herkes incelt şu kasları diyor
Evet herkesi boş vermek gerek ama aynada acaip batmaya başladı konusuldukca
ooo elalemin algısına bakacak olursak kendimiz komple estetik yaptırmamız gerek doğallık en güzeli

ooo elalemin algısına bakacak olursak kendimiz komple estetik yaptırmamız gerek doğallık en güzeli
babam karışmaz a a annem hic mi hiç istemiyor bilerek Allahasukur hiç sağlık problemi yaşamadım bizlere serum yedim hiç dişçiye gitmedim yani ağrı sizi iğne nedir bilmem annem dayanacağını inanmıyor.
Sizde annesinin çocuğunuz bunu istese içiniz rahat tamam der musunuz ilerde

benim burun eğriliğim var. birazda büyük. ama kimse o narkozu boşuna yediremez bana... kestiremem...

ki senin güzel... gerek yok o kadar acıya...

He,ak ya .şu lafını ezberleyip arkadaş,arınma doyliycem.kaslsrimida inceltmeyecegim.
Kemerli mi oluyor şimdi bizimki türlerinde varmış burunlarin yeni öğrendim

babam karışmaz a a annem hic mi hiç istemiyor bilerek Allahasukur hiç sağlık problemi yaşamadım bizlere serum yedim hiç dişçiye gitmedim yani ağrı sizi iğne nedir bilmem annem dayanacağını inanmıyor.
Sizde annesinin çocuğunuz bunu istese içiniz rahat tamam der musunuz ilerde
bilmiyorum ki daha benimki çok ufak yaptırmasını istemem herhalde seninki gibi normal görünse

Canım sen şu ekşideki kemerli burunla ilgili yorumları dert eden arkadaşla aynı kişi misin? İkinci bi hesap mı açtın? Geçenlerde yine vardı burunla ilgili,fotoğraflı bir konu.
Eğer aynı kişiyseniz amma dert etmişsin bunu kendine canım. Daha 18 yaşındasın takma bu kadar. Hem burnunda gayet normal.

Canım sen şu ekşideki kemerli burunla ilgili yorumları dert eden arkadaşla aynı kişi misin? İkinci bi hesap mı açtın? Geçenlerde yine vardı burunla ilgili,fotoğraflı bir konu.
Eğer aynı kişiyseniz amma dert etmişsin bunu kendine canım. Daha 18 yaşındasın takma bu kadar. Hem burnunda gayet normal.
Yok ne sözlük? Bakarım bi

Ben tuhaf bir burun görmedim. Tamam tek basina mükemmel degil ama yüzüne gore. Yani burun degisince daha guzel olmazsin. Cirkin degil cunku burnun. Ya komple çeneyi dudaklari falan da yaptir ya da hic bulasma. Benim burnum seninkinden kötü.

Ben tuhaf bir burun görmedim. Tamam tek basina mükemmel degil ama yüzüne gore. Yani burun degisince daha guzel olmazsin. Cirkin degil cunku burnun. Ya komple çeneyi dudaklari falan da yaptir ya da hic bulasma. Benim burnum seninkinden kötü.
Amacım güzellik dergi, allah vergisi o yoksa yoktur da çenem de ne var ?
Bide çene çok zor diyorlar komple kaldirmayayamayabilirim

Amacım güzellik dergi, allah vergisi o yoksa yoktur da çekmem de ne var ?
Bide çene çok zor diyorlar komple kaldirmayayamayabilirim

Yaptircagin buruna uygun cene diyorum :) burnu ufaltinca cene büyük kalmaz mi. Cenen kotu diye demiyorum yani şimdi gayet uyumlu duruyo suratinda bi uyumsuzluk yok ki sen zorla uyumu bozcan. Boyle hepsi yerli yerinde bence. Kemerin de cok hafif ayriyeten iyisin yani gayet.

Yaptircagin buruna uygun cene diyorum :) burnu ufaltinca cene büyük kalmaz mi. Cenen kotu diye demiyorum yani şimdi gayet uyumlu duruyo suratinda bi uyumsuzluk yok ki sen zorla uyumu bozcan. Boyle hepsi yerli yerinde bence. Kemerin de cok hafif ayriyeten iyisin yani gayet.
Ha bide tum hokka burunlu,ar cok guzeldir diye bur kanida var bilirsiniz oda boyle insani estetige itiyor ama uyum olarak bakmiyoki kimse

X