Bu burnu yaptırmak mıyım ? Bilgisi olan lütfen yardım

Ben 18 yaşındayken lise arkadaşlarımla aynı üniversitede okuma, aynı evde olma hayali kurardım. Burun-kalça muhabbeti dönüyor şimdiki nesilde de:KK14:. Burnunun hiç bir şeyi yok ayrıca o kızlarsoruyor mudur nedir inanılmaz saçma bir site bir ergen kız soru soruyor 20 abaza cevap veriyor oradakilerin yorumlarına güvenme, daha kemiklerin oturmamış bile birkaç yıl daha bekle eğer halinden hoşnut olmazsan o zaman yaptırırsın yapay bi burun

Ha bide tum hokka burunlu,ar cok guzeldir diye bur kanida var bilirsiniz oda boyle insani estetige itiyor ama uyum olarak bakmiyoki kimse

Tabiki de oyle bir sey yok. Cogu insan agzi burnu guzel olmasına ragmen cirkin :) ve burnu kotu olup da guzel olan da cok insan var. Butun onemli. Herkese ayni tip topumsu kalkik burun yapilio genelde. Bazen yakisio bazen yakismio. Cogunlukla bence hic yakışmio. Estetik kismina baksana herkes profilden resim koyuyo çünkü önden olan degisinlerinden kendileri de mutlu degiller. Kumar gibi bisey bu. Cirkin olsan yaptir şansını dene de, zaten guzelsin niye riske atican? Ayriyeten annen uzulur tabi cunku hicbiseyin yok durduk yere ameliyata gircen kim olsa istemez cocugunun boyle bisey yasamasini. Kaldi ki pisman olursan en cok sen uzulursun ben kendime naptim diye, sonra da annen.