Bu burnu yaptırmak mıyım ? Bilgisi olan lütfen yardım

Ya sıkıntı orada canım çok tatlı
Madem ele kadar oluyor ben o zaman burun egzersizi yapsam biraz ise yarar mi ?
Ya ne egzersizi? Niye milletin lafını takıntı ediyorsun ki? Burnunun neresi bozuk onu bile bilmeden neye yönelik egzersiz yapacaksın? Yok bir burun kalça kadar önemli değilmiş vs. Vücudunun hiçbir yeri sağlık için olmadıkça müdahale gerektirmez. Daha 18 yaşındasın her şeyi bu kadar erken tüketme.. Keyfine bak.

Annem önden çok iyi durduğunu bile söylüyor yandan hafif var ama kemerli tam değil artı yaptirsan bile sen hayatta kat,snsmazdin diyor yani basaramayacagimi dusunuyor
ben bu burna kotu dıyen arkadasına karsı dıkkat etmen taraftarıyım
:)

Ya ne egzersizi? Niye milletin lafını takıntı ediyorsun ki? Burnunun neresi bozuk onu bile bilmeden neye yönelik egzersiz yapacaksın? Yok bir burun kalça kadar önemli değilmiş vs. Vücudunun hiçbir yeri sağlık için olmadıkça müdahale gerektirmez. Daha 18 yaşındasın her şeyi bu kadar erken tüketme.. Keyfine bak.
Ya bizim havamızı sen çalıyorsum okuduğumuz havayı ku, hakkına giriyorsun bak demiş,erdi
Ya o olayı yanlış anladın geçen sene,er de burnumu takmazdim bile hani kalça geniş kilim var derdim bu yıl millet yyzunden oldu

Nesi varmış burnunun yaa.
Ille barbie bebek gibi birbirinin kopyası buruna mi sahip olmak gerekiyor güzel olması için? Bana da estetikli burunlar itici geliyor aksine..
Doğal hokka,ar gibi olmuyor ceylanda gördüğüm uzre cok kucultmus
Sedef avcının hafif büyüktü benim kadar olmasa da o bile yaptırmanız model filan ki kadın şu haliyle çok güzel
Bi tür attimda sitelerde ☺

Ya bizim havamızı sen çalıyorsum okuduğumuz havayı ku, hakkına giriyorsun bak demiş,erdi
Ya o olayı yanlış anladın geçen sene,er de burnumu takmazdim bile hani kalça geniş kilim var derdim bu yıl millet yyzunden oldu
Sen burnu, totoyu yaptıracağına ya da totonıu düşünmeye ayırdığın vakiti harcayacağına önce bir konuşmayı, yazmayı, düşündüğünü ifade etmeyi öğren.
Zaten yazdığını zor anlıyorum, küçüksün kafanı takma demeye çalışıyorum sen ne diyorsun.
'Burnu yaptırmak mısın', 'genş kalça kilimin mi var' bilemeyeceğim. Allah akıl fikir versin.

Bence gayet güzel bir burun, güzel yüz hatları, uyum var. :nazar:

İstersen bir de tam önden bir resim yok, ama kesinlikle estetik gerektiren bir durum yok gibi.
Önden değil biraz yandan koydum.Önden bakınca sıkıntı yok onda hemfikiriz yandan gargamrl tarzı diyorlar üste kemerli oluyormuş.

Sen burnu, totoyu yaptıracağına ya da totonıu düşünmeye ayırdığın vakiti harcayacağına önce bir konuşmayı, yazmayı, düşündüğünü ifade etmeyi öğren.
Zaten yazdığını zor anlıyorum, küçüksün kafanı takma demeye çalışıyorum sen ne diyorsun.
'Burnu yaptırmak mısın', 'genş kalça kilimin mi var' bilemeyeceğim. Allah akıl fikir versin.
Telefonu bozuk yazamiyoru .bu konuyu çok bunaldim av açmak istedim.belki yaşım i,etmedikçe senin gibi düşünürüm yani inşallah takmam ne diyon zaten zor bela yazıyorum.

Doğru oda var.yüzüm daha oturmadı burun egzersizlerini yapsam düzelir mi diyorum arkadaşlarımın bazıları bu kadar gerilik düzelmez diyor bazıları önden guzrl buluyor valla herkes ayrı bidiy diyor herkes önemli dergi, ama millet söylenince takmaya basladim
Sen taktığın için millete malzeme oluyor burnun.
Allah azadan noksan etmesin.
O şekilde bile olup da ne kadar öz güvenli insanlar var.

Önden değil biraz yandan koydum.Önden bakınca sıkıntı yok onda hemfikiriz yandan gargamrl tarzı diyorlar üste kemerli oluyormuş.
Kim dedi bunu sana ya? Takma ergenleri, ne gargamelii Allah aşkına.
Ona bakarsan bir sürü insan da "kopya" burunla geziyor. Suratına uysun uymasın, bakın ben estetiğim diye bağıran aynı burna sahip kadınlar çok görüyoruz.

Kim dedi bunu sana ya? Takma ergenleri, ne gargamelii Allah aşkına.
Ona bakarsan bir sürü insan da "kopya" burunla geziyor. Suratına uysun uymasın, bakın ben estetiğim diye bağıran aynı burna sahip kadınlar çok görüyoruz.
O gargamrl olayını kizlarsoruyor.camda dediler daha çok kemerli çıkık diyorlar
Zaten tam şu kategoride diyeceğim bu burnunda yok hokka asla değil kdmerli kadar çıkık da değil köprülü değil düz değilgidip doktora ne derim bilmiyorum

Burnun gayet güzel ,kesinlikle yaptırma. Hem o kadar acı çekeceksin,bellimi sanki iyi olacağı, çoğunun ki düşüyor,sonra nefes alma problemleri başlıyor.Hiç Allah ın yarattığına benzer mi.
bence sen ,sana bunu söyleyen arkadaşınla arkadaşlığını bi gözden geçir.Hiç sevmediğim insan tipi.
Ayrıca varya büyük konuşmayayım,hiç kimse için bir yerimi yaptırmazdım.Kendim için yalanını da yemiyorum zaten.Hiç kimseye değmez.Sanki herkes dört dörtlük.Özgüvenin hep yerinde olsun.

Burnun gayet güzel ,kesinlikle yaptırma. Hem o kadar acı çekeceksin,bellimi sanki iyi olacağı, çoğunun ki düşüyor,sonra nefes alma problemleri başlıyor.Hiç Allah ın yarattığına benzer mi.
bence sen ,sana bunu söyleyen arkadaşınla arkadaşlığını bi gözden geçir.Hiç sevmediğim insan tipi.
Ayrıca varya büyük konuşmayayım,hiç kimse için bir yerimi yaptırmazdım.Kendim için yalanını da yemiyorum zaten.Hiç kimseye değmez.Sanki herkes dört dörtlük.Özgüvenin hep yerinde olsun.
Ozguvenim olsa onlar bunları soylemezdi.ki sadece burun değil kas göz yapımı acaip buluyorlar mesela bu bi örnek sadece ama kötü biriyse de yil alındığı nokta burun bide ailemde çok var büyük burunlu ki gayet te tipleri iyi sayılarının övünmek gibi olmasın ama soru n tip değil sorun niye en günah olan noktayı gündeme getirdiler.bir yıl önce takmiyordum bile ne zaman gündemde o zamandır aynada batıyor bna

O gargamrl olayını kizlarsoruyor.camda dediler daha çok kemerli çıkık diyorlar
Zaten tam şu kategoride diyeceğim bu burnunda yok hokka asla değil kdmerli kadar çıkık da değil köprülü değil düz değilgidip doktora ne derim bilmiyorum
Bu kendi söylediğin doktorluk bir durum olmadığının kanıtı canım.

Şimdi ben bacaklarımı çekip, yamuk mu diye sorsam mutlaka 3-5 tane evet yamuk diyen çıkar, sen o vurguyu yaparak yönlendiriyorsun algıyı bence. Gayet güzelsin, müdahale edilecek bişey yok.
Ruhunu zenginleştir, ne güzel yaşlardasın.

Bu kendi söylediğin doktorluk bir durum olmadığının kanıtı canım.

Şimdi ben bacaklarımı çekip, yamuk mu diye sorsam mutlaka 3-5 tane evet yamuk diyen çıkar, sen o vurguyu yaparak yönlendiriyorsun algıyı bence. Gayet güzelsin, müdahale edilecek bişey yok.
Ruhunu zenginleştir, ne güzel yaşlardasın.
Algiişi doğru.
Bak bu burun mevzusu cikmadN önce kimse bisiy demiyordu ne zaman iki arkadaş konuştu o zamandAn beri kemerli olmaya baş,adı.
Kas göz yapım da bi anormal gelmiyordu ne zamanda beri garip diyen oldu o zamandır kaşını incelt der herkes
Algı doğru ama iğneden dürüst olabilirsin as,a alinmam koymaya cesaret ettim cunku

X