Bu Bulantı Beni Öldürecek

Veaskgittibizden

Çok Şükür , Bin Şükür ❣️
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
945
559
33
iyi geceler hanım. Ben 9 haftalık hamileyim bulantılarım vardı ama bu bi kaç gündür dahada şiddetlendi... Ve istifrada edemiyorum :KK43:
Her günüm burnumdan geliyo, ne yemek yiyebiliyorum ne başka bi iş yapabiliyorum.

Bulantı , halsizlik ,mutsuzluk ne ararsanız bende bu aralar. Sanki çıkarsam rahatlicam gibi ama hayatım boyunca bunu hiç yapamadım şimdide yapamıyorum. Ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen şuan kıvranıyorum :KK43:(

Ben de aynı sen gibiydim şimdi sabahları kalkınca bi de gece yatarken çok bulanıyo ama onun da geçeceğini umuyorum karnını devamlı tok tut tost gibi makarna gibi şeyler ye midende dursun bana başka hiçbişey fayda etmedi. Sabır

Ah ne mutlu benim gece bulantısına döndü. Yani akşam yemekten sonra başlıyo tabi uyutmuyo bazen. Oy şu kuzularım sağlıklı olsunlar da geçecek inşallah:emir_bebek::emir_bebek::KK200:

İnşaAllah canım ya :) benimde geçiyo sanıyorum tam oluyo yine olur olmaz şeylerden yemekten sonra aynı şekilde. Ama olsun bebişim için onada değer ❤️

Canım Allah yardımcın olsun
Vucut susuz kalınca da oluyo ben su içemiyorm gerçi. Beyaz leblebi denedim biraz iyi geldi. Sürekli tatsız sakız çiğniyorum. Nane şekeri. Ayva. Her yolu denıyorum. Azalsın hayrlısıyla bitsin diye dua edıyorum

Mide boş kalınca daha çok sıkıntı çıkartıyor. Ama tıka basa doyurmamak ta lazım. Proteinler daha uzun süre tok tutuyor gibi o yüzden ana öğünde peynir, yağsız et, tavuk,yumurta , yoğurt gibi şeylerden biraz almak beni rahat ettiriyor. Sakız çiğnemek bi de zencefilli şeker de iyi geldi. Günde 2 bardak su içebiliyorum sadece ve maalesef jelibon veya boncuk şeker yemezsem su içemiyorum
İlk gebeliğimde çok daha fazla Kusma ve bulantı olmuştu. Hergün serum aldığım haftalar oldu aşırı depresif olduğum için de hep yattım.
Ama bu sefer direniyorum. Geçecek sabır diyorum biraz zorluyorum
Allah Yardımcımız olsun...

X