• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bir takıntı mı yoksa hastalık mı

ekinayla

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
38
1
13
Bartın
Kızlar aranızda saç kırıklarını koparanlariniz var mı sadce uçları kırık olan yerlerden ben kırıklarını temizliyorum sürekli .bide kökleri ile koparanlar varms inşallah öyle bir rahatsızlık deildir aranızda ben gibi olan varsa gelib dertleselim nasıl vazgectinizniz:(((

Kızlar aranızda saç kırıklarını koparanlariniz var mı sadce uçları kırık olan yerlerden ben kırıklarını temizliyorum sürekli .bide kökleri ile koparanlar varms inşallah öyle bir rahatsızlık deildir aranızda ben gibi olan varsa gelib dertleselim nasıl vazgectinizniz:(((

Slm canim ben varim sac kiriklarimi elimle koparirim bana gore hastalik degil takindi canim ..

Ben bırakmaya çalışıyorum canım bayadr da yapmyorum sen nezamndir yapıyorsun yeni basladiysan birak bence

Canim yaparim abartili sekilde degil ...... benim abim saclarini koparirdi o da bir hastalikti yapma dememiize ragmen elimde degil derdi benim annm her elini bsnda grdgu zmn eliyle vururdu acitirdi ama sonra birakti her elini basina gtrdgu zmn o elindeki aciyi hissetsin die annm olduda canimmmm

İşin kötüsü ben saçlarımın kırıklarını ortadan ikiye ayırıyorum :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back