Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su 'nasıl ogretmensınız sız' cıler nereden turedı yaa? She ra yız mı dedık, ogretmenız, sorun yasayamaz mıyız, gucsuz kalamaz mıyız, buyrun sız egıtın cocuklarınızı once evde de, boyle psıkopat psıkopat gondermeyın okula..allahım yarebbim yaa
tabi ki herkes insan ,sorun yaşayabilir ama öğretmen ve eğiticilerin yaşadıkları sorunları çözme odaklı davranmasını bekliyor insan,çocuklar kısmındada eğitim tabiki evde ve ailede başlar ama öğretmeninde bu konudaki yeri inkar edilemez ,işini hakkıyla yapan öğretmenlerede saygımız sonsuz ,profosyonel bir öğretmenin mesleğidir bu, kimse babasının hayrına çocuklarımızı yetiştirmiyor,sevgiler
siz arkadaşı okulda yaşadığı bir sorundan bahsediyor sandınız herhalde ,hmmm, evinden ailesinden bahsediyor. Sorun çözme odaklı olmasını okulda ve eğitimde bekleyebilirsiniz ancak, işini hakkıyla yapana saygı duysanız da duymasanız da aldığı eğitim gereği onu yapacak zaten öğretmen, burada meslek değil konu. Rica ederim artık bırakın su 'aaa bir de öğretmensin cık cık cık..' ları. Doktor, mühendis olsa demek kişi, sizin statu sınuflamanıza göre robocop gibi gezmeli ortada, mukemmel eş mukemmle anne.. Sankı kadın burada öğrencı yetıstırmekle ılgılı baslık acmıs allah allah yaa..
hayır öğretmen olmasına takılan bir bayan değilim ,sonuçta eğitimli bir bayan ve kendi parasını kazanan ayakta durması gereken bir bayan ,aile sorunları hakkında yorum yaptım ,öğretmenliğine değil buna yorum yapmak ne haddime,toplumdaki öğretmenlerin gündelik hayattada örnek olma modülünü kabul edemeyenlerdensiniz sanırım,bizim kısaca demek istediğimiz eğitimli bir insanın maddi rahatlığı olması ,daha sorun çözme odaklı düşünebilmesi ,sevgiler .
gündelik hayatta ben size neden örnek olayım hanımefendi? Siz kendı kendınızı yetistirmiş, aıle terbıyesı almıs, ınternet kullanan aklı basında bıreylersınız, boyle bır mısyon yuklemeyın lutfen bıze. öğretmen esıyle aıle ıcınde sorun yasayamaz mı? Hepınız bu hakka sahıpsınız, burada paylasma ozgurlugune sahıpsınız de bız neden degılız? Bırakalım bu beylık lafları herkes yasadıgını bılır..
sizler bize değil öğrencilerinize her daim örneksiniz ,başımızın da tacısınız ,aile içindeki şiddet olmamalı zaten ,konu sahibi hanfendinin buna en yakın zaman da çözüm bulması gerekli söylemlerimde bundan ibarettir,özelliklede eğitimli ve ayaklarının üstünde duran bir bayansa ,sevgiler.
işte ben de buna karsıyım, ozellıkle egıtımlıyse soyle olmalı, ozellıkle para kazanıyorsa boyle olmalı, da olmuyor işte... Bazen olamıyor, çalışmayan okumayan her seyın cozumunun egıtımde ya da para kazanmakta oldugunu dusunuyor bazen ama bu evlılık, kadın olmak, erkek olmak, şiddet.. Içeriği degısmıyor yasam standartlarına gore. Okulda ogrencıye olumlu model olmaya calısabılır ama bahsettıgı aıle ıcı durumlar.. Bu toplumun beklentılerı bazen her seyı ıcınden cıkılmaz hale getıren.
su 'nasıl ogretmensınız sız' cıler nereden turedı yaa? she ra yız mı dedık, ogretmenız, sorun yasayamaz mıyız, gucsuz kalamaz mıyız, buyrun sız egıtın cocuklarınızı once evde de, boyle psıkopat psıkopat gondermeyın okula..allahım yarebbim yaa
Nasil ogretmensiniz siz? Cocuklarida boylesine gucsuz mu yetistiriyorsunuz?
Dayak, psikolojik baski, asagilama, kufur, ilgisizlik, yok yok masallah..
İnsanliga dair umudumu yitiriyorum boyle seyler okuyunca....
slm. burdaki cogu kisinindert dedigi cogu seyi misli misli yasayan biriyim.ömrum bir bas belasi sinava calismakla gecti.daha kucukken annemle babamin kavgalari ile gecti.sonra uni.hayatim oldu sizofren bir kardesin evde yarattigi sonuclari cekmekle gecti.29yasinda evlendim .nasil bir evlilik bilmiyorum seviyormuyum artik eminde degiilm 5 yil olcak ama biz her gun kavga edecek birsey bulan bir ciftiz.herseyimiz aykiri zit zitiz biz ya evet dogrusu .cogu zaman bosanmayi denesemde hep basarisiz oldum yenildim.yani evlendim o gunden bu yanada vakit bu anlayissiz adami cekmekle gecti.1 yil gorev icabi ayriydik BE VICDANSIZ bir kere özledim seni desen ölurmusun.hayir asla gerek yok buna o diyemez o yapamaz ama bana cok iiyi el kaldirir bogazima sarilir bogarcasina kafama kulagima gozume vurur.okula giderken etek giyerim diz alti hemde baya uzun o... olurum babami arar bu kizinizla ben basa cikamiyorum terbiyesini verin der--------ögretmenim ben be hey dag adami sende olesin guya!!!!!.yiprandim su an annemlerin yanindayim tatilde o da kendi anadinin babasinin yaninda tel konusuyoruz kendime bir salvar tipi bol cinsinden guzel bir pantolan aldim son cikanlardan
onunla yanima gelme diyor bas bas bagiriyor tel.dar giysem o......
bol giysem basitim rukusum bu afam herseyi sorunlu anlatmakla bitmez su an panikatakbhadtadiyim bunu kullanmaya calisir hep kirar incitir bi guzel sozu yok.hep ben yalaka öpen sirnasan bir kere insanin icinden gelmezmi karisini opmek sadece amaci belirli gunlerde yaklasir sinirlarima.annemlerle bozuk onlara karsi soguk terbiyesiz annemler bosan bitsin artik diyor hergun.yapamazsam onsuz onlada olmuyor yine gidicez ist.ve her gün kavga bana ne dersiniz canlar ne yapmali cok inanin cok yoruldum.
sonsuz hanim kendinize gelin benim nasil bir ögretmen oldugum sizn üzgünum ama haddiniz degil kendinize gelin benim yasadiklarimi.kimse kaldiramaz buna eminim ben esimden öncede hayatla sinandim hanimefendi siz bir Sizofrenle yasadinizmi.sinav günleri sizofren kardesiniz sizin kitaplarinizi yaktimi ertesi gün bu yüzden sinava giremediginiz falan oldumu bunlar basit seyler.yatarken gecelerii kardesinizin sabaha kadar bagirmalarini dinleyip sustugunu dusununce altiniza kacirmaktan kurtludugunuza sevindinizmi.en basit fizyolojik ihtiyaclarimi karsilamak sorun oldumu kardesinizin siniri gecsin diye önune gecip vurmasina bagirmasina izin verdinizmi??????????!!!!!!
onun icin gecmiste kim ne yasamis bilmeden burada bana sanal kahramanlik yapmayin sakin sakin
sen ögretmensin dayak yiyemezsin aa ne banal
sen ev hanimisin kocan getirmiyormu.kardedim parani ye kötegi otur bu nasil bir mantik ya
utaniyorum sizler gibi garip düsunen hemcinslerimden
ben cözum ariyorum evliligim bitiyor kac gündur uykusuzum buraya is olsun diye yazmadim ama ne garip is ögretmenligimin yargilanmasina varmis