• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bir savas evet

seni bu insancıktan koparamayan şey nedir?

sayin editör inanin bilmiyorum cok caresizim sadece onu biliyorum.cocugumu babasiyla bir hafta sonu maca gitme keyfinden mahrum etmek istemiyorum. babasini sinirli zamanlarda seven bir oglum.olsun istemiyorum agliyorum ey duyun kamuoyu ben ögretmenim ozur diliyorum ama agliyorum iste

sayin editör inanin bilmiyorum cok caresizim sadece onu biliyorum.cocugumu babasiyla bir hafta sonu maca gitme keyfinden mahrum etmek istemiyorum. babasini sinirli zamanlarda seven bir oglum.olsun istemiyorum agliyorum ey duyun kamuoyu ben ögretmenim ozur diliyorum ama agliyorum iste

hiçbir şey senden daha önemli olamaz! sen sustukça o daha çok tepene çıkar. ne güzel yalnız değilsin
yanında ailen var. ne güzel bir mesleğin var, kimseye muhtaç değilsin
kendıne bunu yapma. insanların önünde seni küçük düşürmeye hakkı yok.

her şeyden önce evladını düşünüyorsan, ona savaşın ortasında büyümeyi hediye etme.

Kendisini bogazlayan, orasina burasina vuran, yetmedi sirf etek giydi diye karisina o.. Diyen bi adamla yasadigi seyi 'sawas' olarak tanimlayan ve bu tanimina ragmen hala bosanmak istemeyen bir kadindan bahsediyoruz..

Bu kadinin sirf dusunebilen bir warlik olan 'insan' olmasi hasebiyle bile asgari duzeyde mantikli davranmasini beklemis olmakla birlikte, birde kendisinin 'egitimci' olmasi nedeniyle asgarinin daha uzerinde mantik cercevesinde davranmasini beklemekle hata etmisim demekki..

Egitimci olmasini/olmanizi, olmasi gerekenin uzerine mantikli davranmasini gerektirmeyecek bir sifat olarak goruyorsaniz siz, ben ozur diliyorum..

Sizlerden cok sey bekliyoruz demekki..

Size 'psikopat' cocuklar ve ewde egitmeye calistiginiz 'aslinda cok iyi, beni seviyo' eslerinizle mutlu omurler diliyorum..

ben egitimcilere bu toplumda üstun zeka diye bakildigini bilmiyordum.yani ben ve siz su an farkliyiz ben ögretmenim dayak yedigimde asgari düzeyde dusünemem bir süru olasilik kurmam lazim bu adam simdi neteme vurcak acaba ?????!nerden darbe alirsam az hasarla atlatirim hipotez olasilik kuram allah ne verdiyse dusunmem lazim kesin evet gelelim size egitim durumunuzu bilmiyorum ama siz ögretmen degilseniz asgari düzeyde bir dayak yiyceksiniz yada yeme ihtimaliniz var ama asgari duzeydede sonunda ben nasil davranayim demelisiniz cünku ögretmen bendim ya üstun insan ötedi dusunmebyetisi olan benim.buraya kadar beni övdunuz istemeden cok tsk sizi ayakta alkisliyorum

yalniz ins asgari düzeyde düsunecek olsaniz bile dayak yememenizi tavsiye ederim.

hiçbir şey senden daha önemli olamaz! sen sustukça o daha çok tepene çıkar. ne güzel yalnız değilsin
yanında ailen var. ne güzel bir mesleğin var, kimseye muhtaç değilsin
kendıne bunu yapma. insanların önünde seni küçük düşürmeye hakkı yok.

her şeyden önce evladını düşünüyorsan, ona savaşın ortasında büyümeyi hediye etme.

kimse hayatta ben mutsuz olacagim beni hirpalasin diye evlenmiyor evlilik.kumar sans oyunu demisti babam benim sansim kötü cikti

ne guzel dediniz savasin ortasinda büyumeyi hediye etme.korkuyorum ben bebegim ya peki benle mutlu olmazsa simdiden baba ne zaman gelcek diyip duruyor babasinin aldigi herseyi gösteriyor bak baba aldiii

ben korkuyorum bosanmaktan

sonsuz hanim kendinize gelin benim nasil bir ögretmen oldugum sizn üzgünum ama haddiniz degil kendinize gelin benim yasadiklarimi.kimse kaldiramaz buna eminim ben esimden öncede hayatla sinandim hanimefendi siz bir sizofrenle yasadinizmi.sinav günleri sizofren kardesiniz sizin kitaplarinizi yaktimi ertesi gün bu yüzden sinava giremediginiz falan oldumu bunlar basit seyler.yatarken gecelerii kardesinizin sabaha kadar bagirmalarini dinleyip sustugunu dusununce altiniza kacirmaktan kurtludugunuza sevindinizmi.en basit fizyolojik ihtiyaclarimi karsilamak sorun oldumu kardesinizin siniri gecsin diye önune gecip vurmasina bagirmasina izin verdinizmi??????????!!!!!!

Onun icin gecmiste kim ne yasamis bilmeden burada bana sanal kahramanlik yapmayin sakin sakin

hasbel merhaba kardeşinin rahatsızlığına üzüldüm benimde abim aynı şekilde rahatsız,seni çok iyi anlıyorum ,askerlikle başlayan rahatsızlığı ailemizi çok etkiledi ,babam vefat etti ,annem abimin rahatsızlığını bir türlü kabullenemedi hala 25 yıldır bu annemde de zaman zaman sorunlar nüksettirdi ,ben kabul ettim,allahtan ümit kesilmez ama tedavisi mümkün olmayan ,hastalarımızı kabul edip onlarla nasıl yaşayacağımızı bilmemiz ,allahtan geliyor kabul etmemiz lazım ,yoksa derin psikolojik sorunlara yol açıyor,sende böyle düşün,umarım evliliğin senin istediğin doğrultuda düzelir,ama lütfen sende eğitimli bir bayansın biraz daha güven sahibi ol ,biraz daha hayatının farkına var,allah gönlüne göre versin canım.

kimse hayatta ben mutsuz olacagim beni hirpalasin diye evlenmiyor evlilik.kumar sans oyunu demisti babam benim sansim kötü cikti

ne guzel dediniz savasin ortasinda büyumeyi hediye etme.korkuyorum ben bebegim ya peki benle mutlu olmazsa simdiden baba ne zaman gelcek diyip duruyor babasinin aldigi herseyi gösteriyor bak baba aldiii

ben korkuyorum bosanmaktan

geleceği kimse bilemez, ama şanslısın ki şimdiki zamandan haberın var:34:
sen geleceği değil, şimdiki zamanı düşün.

ayrıca senin çocuğun ilk değil bu konuda.
önemli olan ona sevgiyi vermek.
böyle giderse sen çok yıpranacaksın ve evladın babasından nefret ederek büyüyecek; aynı zamanda onu örnek alacak
bilinçaltında hep bu olacak.
ben babam gibi olmayacagım anne diyecek, ama ister istemez olacak.

Arkadasım senin korktugun bosanmak deil o adamdan ayrılmakda değil , sen alışılmış düzenden kopmakdan korkuyorsun , sen kendine olan saygını kaybetmişsin üzgünüm bunu söylediğime , cunkü içinde oldugun durumun ciddiyetini göremeyecek kadar kopmussun durumundan artık bulundugun ve maruz kaldıgın hayat sana normal gelmeye baslamıs, bu sadece bir adıma bakar o adım senin hayatının en zor adımı olucak cok güçsüz ve bitkin hissedeceksin , hayır herseyi kabul edip iimiş gibi görmeye calısıcaksın ama bu değişmeyecek .Değişmesi gereken önce sensin o adımı atıcaksın ve gerisi gelicek nasıl mutlu olucaksın bir bilsen. İnsan bmuamelesi görmek seni nasıl şaşırtıcak ahh kafam ahh diceksin.Eşimle tanısmadan önce baska bi insanla(!) 6 ay nisanlılık dönemi gecirdim 3 ay flört ettik mecnun gibiydi ama sonra narsist kişilik bozulklugu olan ( bunu ayrıldıkdan sonra örendim) bi kişisin 6 ay hem dayagına hem hakaretine maruz kaldım , sandımki hersey düzelicek ona yardım etmeye calısıodum aklımca :))) hiç kimse senden daha önemli deildir ve birgün o gücü kendimde buldum beni öle ezmiştiki :) cok şükür Allahıma bitirdim ve birdaha özlemini dahi duymadım cunkü kendimi bulmustum yeniden sende böyle olacaksın eminim ....ve eşimle tanıstık Allahıma binlerce şüküler olsn.

hasbel merhaba kardeşinin rahatsızlığına üzüldüm benimde abim aynı şekilde rahatsız,seni çok iyi anlıyorum ,askerlikle başlayan rahatsızlığı ailemizi çok etkiledi ,babam vefat etti ,annem abimin rahatsızlığını bir türlü kabullenemedi hala 25 yıldır bu annemde de zaman zaman sorunlar nüksettirdi ,ben kabul ettim,allahtan ümit kesilmez ama tedavisi mümkün olmayan ,hastalarımızı kabul edip onlarla nasıl yaşayacağımızı bilmemiz ,allahtan geliyor kabul etmemiz lazım ,yoksa derin psikolojik sorunlara yol açıyor,sende böyle düşün,umarım evliliğin senin istediğin doğrultuda düzelir,ama lütfen sende eğitimli bir bayansın biraz daha güven sahibi ol ,biraz daha hayatının farkına var,allah gönlüne göre versin canım.

tskler allah cümlemize yatdim etsin sizede annenizede özellikle.

benim kardesimin hastaliginin evliligimle ilgisi yok yazmam gereksizdi ama arkadas baya agir seyler yazinca hayati kendisine tanitmak istedim benim sorunum zor asilir biliyorum yani esim kendi dunyasinda hep hakli ben haksizi oynuyorum o yüzden bu savas bitmez bitmiycek de ben yiprancam

Tamam sana acidim, oldu mu? İstedigin bu mu? Hikayen yerini buldu mu?

İyi degilsin. Eminim herkes farkinda. Ama lutfen bunu kendine yapma, cocuguna yapma. Tamam ogretmenligini de gectim, insansin sen yahu. Adam bogazlamak ne demek? Burda bana savundugun kadar, esine de kendini savunsan keske..

Sen kendine bunlari layik goruyosan ve hala kurtarilacak bi seyler kaldigina inaniyosan devam et arkadasim.

Tamam sana acidim, oldu mu? İstedigin bu mu? Hikayen yerini buldu mu?

İyi degilsin. Eminim herkes farkinda. Ama lutfen bunu kendine yapma, cocuguna yapma. Tamam ogretmenligini de gectim, insansin sen yahu. Adam bogazlamak ne demek? Burda bana savundugun kadar, esine de kendini savunsan keske..

Sen kendine bunlari layik goruyosan ve hala kurtarilacak bi seyler kaldigina inaniyosan devam et arkadasim.

Walla olay eşiyle savaştan çıktı seninle savaşa döndü :26: Arkadaş şu an ona yapılan yorumları kabul etmekte anlamakta zorlanıyor ... eşini bırakma sevmeye devam et dövse de sövse de kocandır erindir çek bu eziyeti hadi maşallah bekliyor ... savunma mekanizması güzel işliyor da yanlış durumlara karşı ....

Değişim en zor şeydir arkadaşım. Ve bir şeyleri düzeltmek için sınırların çok aşılmamış olması lazım. Olay bu byuttayken sadece konuşarak daha doğrusu senin konşmanla bu sorunun çözüleceğine inanmıyorum malesef. Haa eşini ikna edip doktora gidersen çok iyi olur. Çünkü tek şansınız bu bence ve bu olmazsa hayat emin ol git gide senin için daha zor olacak. Haklısın kim istemez mutlu olmayı. Kim ister eşinden ayrılmayı ama olayı bu kadar ipleri onun eline vermeden düzeltmeye çalışman gerekirdi. Her kadın özeldir ve bir erkeğe muhtaç değildir kendi hayatını düşün sadece onu değil seni ve çocuğunu. İmkanın el verirse ve eşin düzelme yönüne gitmekse ayrılmak daha iyi olacaktır. Ev tutup kendine veoğluna yeni bir yaşam kurmalısın. Çünkü ailenin de yanında mutlu değilsin okuduğum kadarıyla. İnş her şey düzelir. Şuanki durumlar nasıl acaba ??

Walla olay eşiyle savaştan çıktı seninle savaşa döndü :26: Arkadaş şu an ona yapılan yorumları kabul etmekte anlamakta zorlanıyor ... eşini bırakma sevmeye devam et dövse de sövse de kocandır erindir çek bu eziyeti hadi maşallah bekliyor ... savunma mekanizması güzel işliyor da yanlış durumlara karşı ....

kimseyle savas yapmiyorum burda.basligimda yazdim savasim onla.ama arkadasin nezdinde yok ögretmensin sen dayak yememeyi mi?ögretiyorsun gibi salakca yorumlara aklim ermiyor ermez de.

su an ben esimle kac gündur ne konusuyorun ne ariyorum bilgim yok ne yaptigindan.ailemin yanindayim tatilim bitcek ve ist gitcem tek basima ona yazacagimi yazdim yola gelmezse sizin dsundugunuz gibi erimdir kocamdir diyede dusinmuyorum katlanmaya niyetim yok ailemle kac gündur konusuyorum bana destek olacaklar bakalim is ona kalmis durumda

eşin normal değil canım hem aşırı kıskanç hem saygısız hem de şiddet uyguluyan biri tedavi olması şart buna yanaşmıyorsa yolver gitsin canım böyle biriyle evli kaldığın sürece sende sağlığından olursun Allah yardımcın olsun

Kisa ve net. Ayril bu varliktan. Adam bile demiyorum bsk dikkat edersen. Bir erkek karisina o.....dermi ya. Nerde gormus seni. Canim birde bak gercekten o........ isini icra edenler bile kendine o....... dedirtmiyor. Kiskancmis.kulahima anlatsin. Bildigin psikolojik hasta. Sana yazik degil mi? Bi sure sonra strese dayansmazsan hasta olursan bu varlik mi bakacak sana. Mesleginde var ve o adama katlanmani gerektirecek bir durum yok bence canim. Allah yardimcin olsun.

Kendisini bogazlayan, orasina burasina vuran, yetmedi sirf etek giydi diye karisina o.. Diyen bi adamla yasadigi seyi 'sawas' olarak tanimlayan ve bu tanimina ragmen hala bosanmak istemeyen bir kadindan bahsediyoruz..

Bu kadinin sirf dusunebilen bir warlik olan 'insan' olmasi hasebiyle bile asgari duzeyde mantikli davranmasini beklemis olmakla birlikte, birde kendisinin 'egitimci' olmasi nedeniyle asgarinin daha uzerinde mantik cercevesinde davranmasini beklemekle hata etmisim demekki..

Egitimci olmasini/olmanizi, olmasi gerekenin uzerine mantikli davranmasini gerektirmeyecek bir sifat olarak goruyorsaniz siz, ben ozur diliyorum..

Sizlerden cok sey bekliyoruz demekki..

Size 'psikopat' cocuklar ve ewde egitmeye calistiginiz 'aslinda cok iyi, beni seviyo' eslerinizle mutlu omurler diliyorum..

eğitimcilik demek, evde eğitemediğiniz cocuklarınızı okulda egıtmeye calısmak demektır. sız hangı hakla, ne sıfatla bızden 'mantık' beklıyorsunuz kı? fılozof musunuz sız, mantıkcı mısınız nesınız yaa? ogretmen olmak demek mantık sınırlarında yasamak demek mıdır? sızın doyasıya'mantıksız olma mantıksız yasama' hakkınızı varken ogretmenlerın yok mu? doktorlar bızden cok daha fazla egıtım alıyorlar ve adları egıtımcı olmasa bıle asıstan yetıstırdıklerını ve hocalık yaptıklarını bılırsınız herhalde, onlar demek sızın MANTIGINIZA gore hıc sorun yasamayacaklar aılelerınde, bır kadın bır adamdan kopmak bosanmak ıstemeyebılır, yapıcı olur tavsıye verırsın ya da vermezsın, sızın ne haddınıze bır ınsanı meslegıyle elestırmek yaa, sız ne zannedıyorsunuz kendınızı, yok ogretmen oldun yok bılmemne oldun... herkesın zaafları olabılır, cozemedıgı sorunları olabılır, son derece egıtımlı olsa da mantıksız davrandıgı donemler olabılır hayatında. sıze tavsıyem cocugunuz varsa eger evde kendınız egıtın.bız eslerımızı evde egıtmıyoruz hanımefendı, ogretmenlık bu degıl son cumlenızle ne demeye calıstgınızı anlamadım, kımın esını ne kadar sevdıgı sızı hıc ama hıc ılgılendırmez, haddınızı bılın ogretmenlık hakkında da klavye basında ahkam kesmeyın.

VE TANRI ÖĞRETMENİ YARATTIIIIIII!!!! tatatataaaaaam, as kes mantıklı ol mantıklı mantıklı!! sen öğretmensin nasıl bağırır eşin sana, nasıl kıskanır seni, sen nasıl ağlarsın be kadın, sen nasıl duygusal olursun, caaaaart diye boşayıver adamı, arkadaş boşadı bi milyon tane. oof arkadasım bence ıyı yapmadın buraya yazarak, cozum yolu arayıp tavsıye verenlere sozum yok ama yargılamak , elestırmek ısteyennler, 'benım tuzum kuru' cularla dolu burası, kafanı karıstırma derım, sakın sakın dusun ınternet fılan kullanma esını de cagır oraya konusun bakalım hallatmeye calısın belkı pısman olmustur, ozlemıstır senı.. duruma gore zaten bunu cekmeyecegın, bosanabılecegın kadar aklın MANTIGIN, eğitim sevıyen var, kolay gelsın, gereksızlerı dıkkate alma cevap bıle verme derım.

Bence problem şu siz epeyce hassas bir dönemde olduğunuz yanlış çıkarımlar yapıyorsunuz.Tabi öğretmenlerin de sorunları vardır, yanlış karar verebilirler, çok acı da olsa dayak yiyebilirler asıl mesele öğretmen olmanız değil düzenli bir gelire sahipken bu şiddeti çekmeye devam etmeniz.Bazı yorumlar kırıcı olmuş ama meselenin özü bu.Sonuçta siz boşandığınız anda maddi bir mağduriyet yaşamayacaksınız ki birçok ev hanımı arkadaşımız maddi kaynakları yokken evliliklerini bitirmeyi bilmiştir.Güzel arkadaşım hayat senin hayatın ben sana asla boşan demem diyemem sadece iyi düşün diyebilirim.Ben bir insanın değişeçeğine kolay kolay inanmam .Eşin belki değişir ama bil ki bu bir anda olmaz.Sen dersen ki ben eşimi seviyorum mücadele edeceğim O zaman da Allah yar ve yardımcın olsun demekten başka bir şey kimseye düşmez.

Sakin olun arkadaslar sizi döven ben değilim.

Tamam mantikli dusunmek istemediginiz dunyanizda kocalarinizi duzeltmeye adayin kendinizi.

Sakin olun arkadaslar sizi döven ben değilim.

Tamam mantikli dusunmek istemediginiz dunyanizda kocalarinizi duzeltmeye adayin kendinizi.

sonsuz hanimefendi bak ne diycem bebce sende o dayak yiyenler.kervaninda olanlardan biri olabilirmisin acaba herkesden cok sen tepki veriyorsun bu garibime gidiyor yani icindeki öfkeni ben dayak yedigim icin degilde sen yedigin icin garip bir empatiyle yasiyor olabilirmisin acaba arkadadim s yoksa sen feminist derneginin bilmem.kacinci baskanlarindan birimisin???

benide dusunme artik tamam ben iyiyim cokda gucluyum emin ol bebegime sarildigim vakit dayak yedigimide unuturum ben.CÜNKÜ BEN BIR ANNEYIMMMM

olumlu veya olumsuz bütüm msjlsar icin sizlere binlerce tsk ederim ufkumu actiniz inanin daha gücluyum daha kararliyim ve yencem bu savasi biliyprim annemin her gün bosan bosan bosan kelimesini bile artik DAYAN DAYAN diye duyuyorum.annem torun sevmek icin yada kendine ic guveysi olacak bir damat hayalerini bosa giderdigim icin benim bir an once bu adamdan ayrilmami istiyor acik ve net herkes birsey istiyor kendince de benim.ne isyedigimi hsla sormadilar zoruma giden bu.simdiden benim bosandiktan sonraki hayatimi planliyorlar ama bebegime kim baba olacak bunu dusunen yok sizce bunu benden baska dusunecek olan varmidir hayir dimi.o halde benim savasmam gerek bu acik dua edin sadece

Back
X