Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bilgimi satiyorum meslegim bu ama bu adami nasil yola getirecegimi bilmiyorum cahilim iste.bilmiyorumki ben nerde yanlis yapiyorum ne ur akil verin cocugum babasindan ayrilamaz onu babasindan ayiramam o zaten elimi kolumu bagliyor
slm. burdaki cogu kisinindert dedigi cogu seyi misli misli yasayan biriyim.ömrum bir bas belasi sinava calismakla gecti.daha kucukken annemle babamin kavgalari ile gecti.sonra uni.hayatim oldu sizofren bir kardesin evde yarattigi sonuclari cekmekle gecti.29yasinda evlendim .nasil bir evlilik bilmiyorum seviyormuyum artik eminde degiilm 5 yil olcak ama biz her gun kavga edecek birsey bulan bir ciftiz.herseyimiz aykiri zit zitiz biz ya evet dogrusu .cogu zaman bosanmayi denesemde hep basarisiz oldum yenildim.yani evlendim o gunden bu yanada vakit bu anlayissiz adami cekmekle gecti.1 yil gorev icabi ayriydik BE VICDANSIZ bir kere özledim seni desen ölurmusun.hayir asla gerek yok buna o diyemez o yapamaz ama bana cok iiyi el kaldirir bogazima sarilir bogarcasina kafama kulagima gozume vurur.okula giderken etek giyerim diz alti hemde baya uzun o... olurum babami arar bu kizinizla ben basa cikamiyorum terbiyesini verin der--------ögretmenim ben be hey dag adami sende olesin guya!!!!!.yiprandim su an annemlerin yanindayim tatilde o da kendi anadinin babasinin yaninda tel konusuyoruz kendime bir salvar tipi bol cinsinden guzel bir pantolan aldim son cikanlardan
onunla yanima gelme diyor bas bas bagiriyor tel.dar giysem o......
bol giysem basitim rukusum bu afam herseyi sorunlu anlatmakla bitmez su an panikatakbhadtadiyim bunu kullanmaya calisir hep kirar incitir bi guzel sozu yok.hep ben yalaka öpen sirnasan bir kere insanin icinden gelmezmi karisini opmek sadece amaci belirli gunlerde yaklasir sinirlarima.annemlerle bozuk onlara karsi soguk terbiyesiz annemler bosan bitsin artik diyor hergun.yapamazsam onsuz onlada olmuyor yine gidicez ist.ve her gün kavga bana ne dersiniz canlar ne yapmali cok inanin cok yoruldum.
o gunden sonra el kaldirmadi bir daha ama bir daha olmaz diyecek.kadar ona güvenmiyorum.ama en cok ona guvenmek istiyorum bana sarilsin istiyorum opsun istiyorum bir aysbergle yasamak cok zor
burda yorum yapanlar ne kadar hoyratca bosan kurtul diyebiliyor yada bunlari söyleyenler hicmi birsey yasamadi lutfen biraz daha yapici yorumlar yapin bodanmak istesem mahkemelet orda zaten ama okadar basitmi alllah askina ben.nasil bu evliligimi cennete ceviririm de demiyorum sadece artik evliligi evlilik gibi yasamak istiyorum savas gibi degil
Bu adam bir psikopat ve yola getiremezsiniz.
5 senedir bir arpa boyu yol alamamışsınız, şu saatten sonrada sihirli bir değnek deymezse adam olmaz.
Çocuğunuzu sizin için bir bahane, sürekli şiddet olan bir evde mutlu bir çocuk yetiştiremeyeceğinizi sizde biliyorsunuz bence.
Sırf baba evinde dahada mutsuz olacağınızı düşündüğünüz için bu adamı yola getiririm hayalleri kuruyorsunuz.
Çalışıyorsunuz, baba evine dönmek zorunda değilsiniz ki.
o gunden sonra el kaldirmadi bir daha ama bir daha olmaz diyecek.kadar ona güvenmiyorum.ama en cok ona guvenmek istiyorum bana sarilsin istiyorum opsun istiyorum bir aysbergle yasamak cok zor
burda yorum yapanlar ne kadar hoyratca bosan kurtul diyebiliyor yada bunlari söyleyenler hicmi birsey yasamadi lutfen biraz daha yapici yorumlar yapin bodanmak istesem mahkemelet orda zaten ama okadar basitmi alllah askina ben.nasil bu evliligimi cennete ceviririm de demiyorum sadece artik evliligi evlilik gibi yasamak istiyorum savas gibi degil
iste bunu anlamiyorum calisinca hicbirsey degismiyorki bir ev hanimida bunlari yasiyor bende yani kadiniz hepimiz siniflandirilmamiz böyle. yani calisinca cekmek zorunda degilsin calismazsan cekeceksin. bu anlayisi kabul etmiyorum ole olsaydi calisanlarin cogu evde daha magdur olmazdiyani böyle ben gibi yasamis olupta feraha cikan yokmu belki ona sans tanirsam duzelirmi sorusunun cvbini ariyorum
Eşinizi şikayet etmeyi düşündünüz mü? Eğitim yazık ki şiddeti engellemiyor. Şikayet alternatifini uygularsanız iki sonuçla karşılaşırsınız: Ya işler düzelir, bir daha size el kaldırmaya cesaret edemez ya da şimdi olduğundan daha fena bir hal alır ve boşanırsınız. Benim gördüğüm şikayet meslek sahibi erkeklerde caydırıcı bir etki yapıyor, rezil olmaktan çekiniyorlar, polisten, adli sicil kaydından korkuyorlar ve hiç değilse bu anlamda düzeliyorlar.
Fakat bilemiyorum, hayatı bu şekilde zindan etmek boşanmaktan daha mı iyi gerçekten? Ya da çocuğu böyle bir ortamda büyütmek? Çok zor bir karar, Allah yardımcınız olsun.
hayir dusunmedim cunku sonuc getirmiycegini biliyorum.
aslinda daha cok sey var onu.koruyor degilim sakin boyle dusunmeyin ama onun yapacaklarinida kestiremiyorum bir denge kuramiyorum cikmazdayim
hayir dusunmedim cunku sonuc getirmiycegini biliyorum.
aslinda daha cok sey var onu.koruyor degilim sakin boyle dusunmeyin ama onun yapacaklarinida kestiremiyorum bir denge kuramiyorum cikmazdayim
bu kadar şiddet ve hakaretten sonra boşanamadım onlada onsuzda olmuyo diyosun bize sizce napalım diyosun. tek yapman gereken o ş.zzden biran önce boşanmak. ama yapamazsın dimi çocuğun var adamdan ayrılamazsın.
okumuş kaıdnların daha çok şiddete maruz kaldığını biliyormuydun işte sende onlardan birisin. boşuna okumuşsun öğrencilerine ne eğitimi veriyosun dayak yedikten sonra nasıl ayakta durulur eğitimimi.
aklını başına topla arkadaşım kendi psikolojini bozmuşsun çocuğununnkide bozulmadan kaç git o adamdan..
slm. burdaki cogu kisinindert dedigi cogu seyi misli misli yasayan biriyim.ömrum bir bas belasi sinava calismakla gecti.daha kucukken annemle babamin kavgalari ile gecti.sonra uni.hayatim oldu sizofren bir kardesin evde yarattigi sonuclari cekmekle gecti.29yasinda evlendim .nasil bir evlilik bilmiyorum seviyormuyum artik eminde degiilm 5 yil olcak ama biz her gun kavga edecek birsey bulan bir ciftiz.herseyimiz aykiri zit zitiz biz ya evet dogrusu .cogu zaman bosanmayi denesemde hep basarisiz oldum yenildim.yani evlendim o gunden bu yanada vakit bu anlayissiz adami cekmekle gecti.1 yil gorev icabi ayriydik BE VICDANSIZ bir kere özledim seni desen ölurmusun.hayir asla gerek yok buna o diyemez o yapamaz ama bana cok iiyi el kaldirir bogazima sarilir bogarcasina kafama kulagima gozume vurur.okula giderken etek giyerim diz alti hemde baya uzun o... olurum babami arar bu kizinizla ben basa cikamiyorum terbiyesini verin der--------ögretmenim ben be hey dag adami sende olesin guya!!!!!.yiprandim su an annemlerin yanindayim tatilde o da kendi anadinin babasinin yaninda tel konusuyoruz kendime bir salvar tipi bol cinsinden guzel bir pantolan aldim son cikanlardan
onunla yanima gelme diyor bas bas bagiriyor tel.dar giysem o......
bol giysem basitim rukusum bu afam herseyi sorunlu anlatmakla bitmez su an panikatakbhadtadiyim bunu kullanmaya calisir hep kirar incitir bi guzel sozu yok.hep ben yalaka öpen sirnasan bir kere insanin icinden gelmezmi karisini opmek sadece amaci belirli gunlerde yaklasir sinirlarima.annemlerle bozuk onlara karsi soguk terbiyesiz annemler bosan bitsin artik diyor hergun.yapamazsam onsuz onlada olmuyor yine gidicez ist.ve her gün kavga bana ne dersiniz canlar ne yapmali cok inanin cok yoruldum.