• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bir savas evet

slm. burdaki cogu kisinindert dedigi cogu seyi misli misli yasayan biriyim.ömrum bir bas belasi sinava calismakla gecti.daha kucukken annemle babamin kavgalari ile gecti.sonra uni.hayatim oldu sizofren bir kardesin evde yarattigi sonuclari cekmekle gecti.29yasinda evlendim .nasil bir evlilik bilmiyorum seviyormuyum artik eminde degiilm 5 yil olcak ama biz her gun kavga edecek birsey bulan bir ciftiz.herseyimiz aykiri zit zitiz biz ya evet dogrusu .cogu zaman bosanmayi denesemde hep basarisiz oldum yenildim.yani evlendim o gunden bu yanada vakit bu anlayissiz adami cekmekle gecti.1 yil gorev icabi ayriydik BE VICDANSIZ bir kere özledim seni desen ölurmusun.hayir asla gerek yok buna o diyemez o yapamaz ama bana cok iiyi el kaldirir bogazima sarilir bogarcasina kafama kulagima gozume vurur.okula giderken etek giyerim diz alti hemde baya uzun o... olurum babami arar bu kizinizla ben basa cikamiyorum terbiyesini verin der--------ögretmenim ben be hey dag adami sende olesin guya!!!!!.yiprandim su an annemlerin yanindayim tatilde o da kendi anadinin babasinin yaninda tel konusuyoruz kendime bir salvar tipi bol cinsinden guzel bir pantolan aldim son cikanlardan
onunla yanima gelme diyor bas bas bagiriyor tel.dar giysem o......
bol giysem basitim rukusum bu afam herseyi sorunlu anlatmakla bitmez su an panikatakbhadtadiyim bunu kullanmaya calisir hep kirar incitir bi guzel sozu yok.hep ben yalaka öpen sirnasan bir kere insanin icinden gelmezmi karisini opmek sadece amaci belirli gunlerde yaklasir sinirlarima.annemlerle bozuk onlara karsi soguk terbiyesiz annemler bosan bitsin artik diyor hergun.yapamazsam onsuz onlada olmuyor yine gidicez ist.ve her gün kavga bana ne dersiniz canlar ne yapmali cok inanin cok yoruldum.

farkında mısın sen de annen ve babanınki gibi bir evlilik yaşıyorsun? ve çocuğun da belki senin küçüklüğünü yaşıyor... malesef evliliklerimize bilinçaltında kalan duygu ve düşüncelerimiz yön veriyor. bence senin küçüklüğünde edindiğin korkular ( belki bilinçli olarak ne olduğunun şuan farkında değilsindir) seni bu evliliği yapmaya itti. babanla eşinin ortak yönleri var mı bir düşün istersen? evet var diyorsan bence bir bilinçaltı uzmanına görün. ve içindeki bütün öfkeni kusup rahatla. biraz pahalı olur ama ikinizde öğretmenmişsiniz karşılayabilirsiniz bence bu durumu ve hiçbirşey senin ve çocuğunun hayatından önemli değil. Allah yardımcın olsun...

bu kadar şiddet ve hakaretten sonra boşanamadım onlada onsuzda olmuyo diyosun bize sizce napalım diyosun. tek yapman gereken o ş.zzden biran önce boşanmak. ama yapamazsın dimi çocuğun var adamdan ayrılamazsın.
okumuş kaıdnların daha çok şiddete maruz kaldığını biliyormuydun işte sende onlardan birisin. boşuna okumuşsun öğrencilerine ne eğitimi veriyosun dayak yedikten sonra nasıl ayakta durulur eğitimimi.
aklını başına topla arkadaşım kendi psikolojini bozmuşsun çocuğununnkide bozulmadan kaç git o adamdan..

slm. burdaki cogu kisinindert dedigi cogu seyi misli misli yasayan biriyim.ömrum bir bas belasi sinava calismakla gecti.daha kucukken annemle babamin kavgalari ile gecti.sonra uni.hayatim oldu sizofren bir kardesin evde yarattigi sonuclari cekmekle gecti.29yasinda evlendim .nasil bir evlilik bilmiyorum seviyormuyum artik eminde degiilm 5 yil olcak ama biz her gun kavga edecek birsey bulan bir ciftiz.herseyimiz aykiri zit zitiz biz ya evet dogrusu .cogu zaman bosanmayi denesemde hep basarisiz oldum yenildim.yani evlendim o gunden bu yanada vakit bu anlayissiz adami cekmekle gecti.1 yil gorev icabi ayriydik BE VICDANSIZ bir kere özledim seni desen ölurmusun.hayir asla gerek yok buna o diyemez o yapamaz ama bana cok iiyi el kaldirir bogazima sarilir bogarcasina kafama kulagima gozume vurur.okula giderken etek giyerim diz alti hemde baya uzun o... olurum babami arar bu kizinizla ben basa cikamiyorum terbiyesini verin der--------ögretmenim ben be hey dag adami sende olesin guya!!!!!.yiprandim su an annemlerin yanindayim tatilde o da kendi anadinin babasinin yaninda tel konusuyoruz kendime bir salvar tipi bol cinsinden guzel bir pantolan aldim son cikanlardan
bol giysem basitim rukusum bu afam herseyi sorunlu anlatmakla bitmez su an panikatakbhadtadiyim bunu kullanmaya calisir hep kirar incitir bi guzel sozu yok.hep ben yalaka öpen sirnasan bir kere insanin icinden gelmezmi karisini opmek sadece amaci belirli gunlerde yaklasir sinirlarima.annemlerle bozuk onlara karsi soguk terbiyesiz annemler bosan bitsin artik diyor hergun.yapamazsam onsuz onlada olmuyor yine gidicez ist.ve her gün kavga bana ne dersiniz canlar ne yapmali cok inanin cok yoruldum.

okudukça şaşırdım yazdıklarına. birincisi eşinin ciddi sorunları var. çünkü hiç bir erkek normal şartlarda eşine o.. demez.
ikinicisi tatillerinizi farklı yerlerde geçiriyorsunuz.
şiddet var, küfür var, güzel olan tek şey yok. hangi ucundan tutulur da sabret denir ki bu evlilik için?

Eşin sana o... diyor,el kaldırıyor,dövüyor,sövüyor.....ne denir ne yapılır ki? yani sen bu sorunun cevabını biliyorsundur öğretmen hanım :(

Ailen hakli arkadasim
Boyle hayat mi gecer?
Sen de ogretmensin o da ,
ama iste okumakla adam olunmuyor...

Meslegin elinde.
Kendini neden bu kadar hirpalatiyorsun?
Seviyorum deme cunku sevgi bu degil...
Boyle giderse bir 5 yil daha bosanmali miyimla gecer
Olan sana olur...

kendime baksam oooo isi iyice abarticak okul arkadasimla bi gun yuruyoruz dersten ciktik ayni yerde evler.bu bizi uzaktan görmus yuzu kizardi bozardi adami tanistirfim hi hi diye tuhaf tepkiler verdi markete girdik beni itekliyor allahim ögrencilerim var gorebilirler adamada rezil oldum tuhaf tepkiler veriyor bazen korkuyorum gecenin bir yarisi beni cocugumun yaninda durup dururken eee dedi ve oyle bir dovduki su an kulagimda sorun var o gunden kalan birsey.

öğretmensin ve sana o...... diyen,herşeyinle dalga geçen,sana değer vermeyen,özlemeyen,umursamayan,uluorta itip kakan ve çocuğunun yanında seni döven bir adam müsfettesiyle birliktesin hala öyle mi?

o adamı toto üstü bırakmak için dana ne olmasını bekliyorsun?bi aldatmadığı kalmış şu yaşadıklarına bakarsak!

konuya bakılırsa bu evlilik çoktan bitmiş
bşy daha merak ettm anne va babanız çok kavga edermiş şimdi nasıllar?
çocuğunuz da büyüyünce anne ve babasının kavgalarını hatırlayacağına anne babası ayrı ve huzurlu olsun daha iyi

yazilanlari cok dikkatli okudum.cogu kisi ögretmen oldugumu söyleyerek onu cekmemem gerektigini söylemis.ben su an ögretmen kimligimle degil ann kimligimle dusunen bir insanim bu yüzden farkim yok herkesden.beni dövdu evet bunu yapti bir kac kez bir daha olmadi beni asil bitiren sey:benim böyle ucuz basit asagilik davranis gösterdigimi söylemesi pskolojik siddet acikcasi .giyimime karissin ama bu diyorki okuldan nasil geliyorsun öyle okadar erkek ögrencin var eeee adam ben etek giyemiyorum pantolonada sebep bulur dar vb ya ben okula ciplakmi gitcem anlamadigim birsey herseye bir sorunu var.davranislarini tahmin edemem asla bir anda

bunlar ataerkil yasamis yetismis benim yengeleri gibi olmami istiyor bir calisan benim az sesim ciksin alttan alayim hep susayim susmuyorum utanmaz oluyorum.beni her sene memleketine göturur zorla bu senede babasi hasta yatalak.esim ona bakacak bende hizmetcilik yapcm evde.bir suru yengedi var beni beklemisler ben gittim wrtedi gün hepsi bir yerlere gitti ya ben dinlenmek isyorum diyince popo buyutmeye alistin zaten diyor bende cektim geldim baba evine

herseyden korkuncu babasi sanirim verem habire öksuruk bebegim icin geldim.evde adam hasta diye deterjan kullanilmiyor her yer mikrop benim bebegim herseyden önemli onun icinde öle olmasi getek gitcem dedim ve geldim allahtan buna izin verdi annesi biz ne yapcaz oruc geliyor dedi ams umrumda degil herneyse diycegim su ama ailesi cok farkli bizden yetisme tarzi herseyi cok farkli belkide bu yüzden anlasamiyoruz bilmiyorum sonuc yok ama sabahladim ama bir cözum bulamiyorum bosanmak cõzum degil bebegimin babasizligin acizligini yadamasini istemiyorum onu nasil ???????? yola getirebilirim????????

konuya bakılırsa bu evlilik çoktan bitmiş
bşy daha merak ettm anne va babanız çok kavga edermiş şimdi nasıllar?
çocuğunuz da büyüyünce anne ve babasının kavgalarını hatırlayacağına anne babası ayrı ve huzurlu olsun daha iyi

annem babam simdide ayni sayilir birfe kardesim denge birakmadi ikisinde yani cocugumun yanunda kavga etmiyorum sadece bir kere bogazima saldirdiginda cok korktu agladi ondan sonra onun yaninda tartismsmiz yok zaten biraz bagirsak kendisi aaaaaaaaaaa diye bagiriyor bizi susturmak icin

farkında mısın sen de annen ve babanınki gibi bir evlilik yaşıyorsun? ve çocuğun da belki senin küçüklüğünü yaşıyor... malesef evliliklerimize bilinçaltında kalan duygu ve düşüncelerimiz yön veriyor. bence senin küçüklüğünde edindiğin korkular ( belki bilinçli olarak ne olduğunun şuan farkında değilsindir) seni bu evliliği yapmaya itti. babanla eşinin ortak yönleri var mı bir düşün istersen? evet var diyorsan bence bir bilinçaltı uzmanına görün. ve içindeki bütün öfkeni kusup rahatla. biraz pahalı olur ama ikinizde öğretmenmişsiniz karşılayabilirsiniz bence bu durumu ve hiçbirşey senin ve çocuğunun hayatından önemli değil. Allah yardımcın olsun...

bir danismana gitmek istiyorum ama o istemiyor sadece benim gitmem yeterli olucakmis ne sacma iste ben evliligi yalniz yapmisim gibi ne denirki elim ayagimi bagliyor iste gercekten cözum ariyorum hep üstunu örttum ama böyle olmuyor iste keske cayyununki gibi bir ailem olsaydi diyorum biraz cocuksu bir hayal dimi

bu kadar şiddete, küfüre, hakarete dayanabildiğinize inanamıyorum.. Bende öğretmenim, siz nasıl olurda böyle birşeye göz yumarsınız lütfen çocuğunuzu da alıp gidin o evden.. Kendinizi düşünmüyorsanız onu düşünün kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama görmese bile duyuyordur hissediyordur herşeyi. Lütfen bir eğitimci olarak ilk önce çocuğunuzu düşünün maddi bir sıkıntınızın olmayacağını sizde biliyorsunuz, ailenizde yanınızda daha ne istiyorsunuz?..

Eski konularınızın başlıklarına göz attım sanırım hem yalnızlıktan korkuyorsunuz vede eşinizi seviyorsunuz.Ama öyle bir insanla bir ömür geçmez ayrılmak en hayırlısı sizin için.

bir danismana gitmek istiyorum ama o istemiyor sadece benim gitmem yeterli olucakmis ne sacma iste ben evliligi yalniz yapmisim gibi ne denirki elim ayagimi bagliyor iste gercekten cözum ariyorum hep üstunu örttum ama böyle olmuyor iste keske cayyununki gibi bir ailem olsaydi diyorum biraz cocuksu bir hayal dimi

canım sen tek git. kendin için git. evlilik danışmanı demiyorum bak, psikiyatrist te demiyorum ''bilinçaltı uzmanı'' diyorum. yani senin bilinçaltındaki korkular yüzünden bu kişiyi hayatına çekmiş olabilirsin. bilinçaltını temizle o zaman herşeyi çok daha net görebileceksin

Benim görüşüm şiddet varsa evlilik devam etmemeli. Ne münasebet sana vurma cesaretini gösterebiliyor, okurken çok öfkelendim:41:
İnsan eşine tahammül etmek zorunda değil, haksızlığa uğradığını düşünüyorsan yol verirsin boşarsın gider, ama dövmek sövmek psikolojik şiddete maruz bırakmak da nedir!
Bence bundan sonra oturun, düşünün. Bu adamla hayatını harcamaya değer mi. Degmiyorsa, elini sağlamlaştır. Şiddete uğradığında git darp raporu al, şahitlerin olsun konu komşu akraba, ve sana yazdığı mesajlar falan varsa sakla.
Sonrada aç davanı, hatta tazminat davası ile birlikte, sonrasını o düşünsün.
Bazen kocasını öldüren kadın haberlerini okuyorum, aklıma böyle karısını döven tipler geliyor ve oooooh diyorum eline sağlık töbee töbee:41:

anladığım kadarıyla boşanma taraftarı değilsin sana boşan yada boşanma demek bize düşmez .ama böyle bir insana nasıl dayanabildin merak ediyorum senin için hiç bir artısı yoksa neden bu evlilik.seni döven tatlı bir söz söylemeyen hatta sana o... diyen bir adam peki ne için birliktesin onun hakaretlerini dinlemek ona yemek yapmak işlerini halletmek içinmi yazık değilmi kendine.
bazı insanlar tmm anlarım konuşamaz tatlı sözler söyleyemez belki ama en azından davranışlarıyla bunu belli eder.anlattığına göre eşinin hiç + sı yokki .hemde ört. bir insanın bunları yapması çok acı gerçekten bu kişi birde çocuklara örnek olacak...

Bir evlilikte şiddet ve aldatma varsa maalesef o evlilikten randıman alınmaz.

Size de kulağınızda hasar bırakacak kadar şiddet uygulamış.

Bilemiyorum, hakkınızda hayırlısı olsun.

bugün esim aramadi sormadi beni
bende zaten kendine gelirsrn ara demistim
o da soyle yazmis pantolonu giymekten vazgecme bosanda giy yazmis anlamadim dusunuyorum dünden beri bu adami nasil yola getiririm

benzer mi bilmem, bazı şeyleri ben de yaşıyorum. ve boşanma kararı alıp almamayı düşünüyorum. evliliğimde şiddet söz konusu değil ama anlaşmazlık ve sevgisizlik var. seninkinde bunlara ek olarak şiddet ve hakaret de var anladığım kadarıyla. sana önerim önce kendini ve geleceğini düşünmen, mutlu değilsen baskından, aşağılanmadan bıktıysan artık son vermek en iyisi. şiddeti hiç konuşmuyorum bile.

Back
X