- 23 Temmuz 2007
- 127
- 1
- 116
- Konu Sahibi sultanxixm83
yaşadığım şey bir mucize ve Allahım bu güzel duyguyu herkese nasip etsin. ben 2008 den beri bebek sahibi olmaya çalışıyorum. tedaviye çapada klomenle başladım normal yolla.daha sonra özel gaziosmanpaşa hastanesinde 2009 aralık ta ve 2010 ocakta göbekten iğne kullanarak iki aşılama denendi.2010 yazında eşime ilaç verdiler normal olur dediler ama maalesef hepsi negatif.
son olarak tüp bebek kararı çıktı ve çapada rapor işlemlerimi geçen ay bitirdim ve bu ay da tüp bebek için adet günümü beklemeye başladım.işte mucizem:adet olmadım.bugün olurum bugün olurum derken 6 gün geçti yine negatif çıkar diye düşünsemde evde idrar testini yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüğüme hala inanamıyorum ondan sonra 5 kere daha yaptım tabi ve sonra kan testi sonuç pozitif.
Allahım bu büyük mucizeyi tüm isteyenlere nasip etsin.
inşallah benim hikayem hepinize bi moral olur umut olur.Allahım hepimizin kucklarını doldurdursun:26:
son olarak tüp bebek kararı çıktı ve çapada rapor işlemlerimi geçen ay bitirdim ve bu ay da tüp bebek için adet günümü beklemeye başladım.işte mucizem:adet olmadım.bugün olurum bugün olurum derken 6 gün geçti yine negatif çıkar diye düşünsemde evde idrar testini yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüğüme hala inanamıyorum ondan sonra 5 kere daha yaptım tabi ve sonra kan testi sonuç pozitif.
Allahım bu büyük mucizeyi tüm isteyenlere nasip etsin.

inşallah benim hikayem hepinize bi moral olur umut olur.Allahım hepimizin kucklarını doldurdursun:26: