bu bir mucizee!..

sultanxixm83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
127
1
116
yaşadığım şey bir mucize ve Allahım bu güzel duyguyu herkese nasip etsin. ben 2008 den beri bebek sahibi olmaya çalışıyorum. tedaviye çapada klomenle başladım normal yolla.daha sonra özel gaziosmanpaşa hastanesinde 2009 aralık ta ve 2010 ocakta göbekten iğne kullanarak iki aşılama denendi.2010 yazında eşime ilaç verdiler normal olur dediler ama maalesef hepsi negatif.
son olarak tüp bebek kararı çıktı ve çapada rapor işlemlerimi geçen ay bitirdim ve bu ay da tüp bebek için adet günümü beklemeye başladım.işte mucizem:adet olmadım.bugün olurum bugün olurum derken 6 gün geçti yine negatif çıkar diye düşünsemde evde idrar testini yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüğüme hala inanamıyorum ondan sonra 5 kere daha yaptım tabi ve sonra kan testi sonuç pozitif.
Allahım bu büyük mucizeyi tüm isteyenlere nasip etsin.:49:
inşallah benim hikayem hepinize bi moral olur umut olur.Allahım hepimizin kucklarını doldurdursun:26:

yaşadığım şey bir mucize ve Allahım bu güzel duyguyu herkese nasip etsin. ben 2008 den beri bebek sahibi olmaya çalışıyorum. tedaviye çapada klomenle başladım normal yolla.daha sonra özel gaziosmanpaşa hastanesinde 2009 aralık ta ve 2010 ocakta göbekten iğne kullanarak iki aşılama denendi.2010 yazında eşime ilaç verdiler normal olur dediler ama maalesef hepsi negatif.
son olarak tüp bebek kararı çıktı ve çapada rapor işlemlerimi geçen ay bitirdim ve bu ay da tüp bebek için adet günümü beklemeye başladım.işte mucizem:adet olmadım.bugün olurum bugün olurum derken 6 gün geçti yine negatif çıkar diye düşünsemde evde idrar testini yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüğüme hala inanamıyorum ondan sonra 5 kere daha yaptım tabi ve sonra kan testi sonuç pozitif.
inşallah benim hikayem hepinize bi moral olur umut olur.Allahım hepimizin kucklarını doldurdursun:26:

canım çok sevindim senin için rabbim nazarlardan saklasın.tebrik ederim.emeklerinin karşılığını Allah nasip etmiş inşalah sağlığıyla hayırlısıylada kucağına alırsın evladını.benden 2008 den beri endometriozisle savaş veriyorum 2 tüp bebek denemem var 3.ye korkuyorum ama bugun bir çok hamile haberi okudum tüp bebek yada doğal yoldan rabbim inşalah bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu....:49:

yaşadığım şey bir mucize ve allahım bu güzel duyguyu herkese nasip etsin. Ben 2008 den beri bebek sahibi olmaya çalışıyorum. Tedaviye çapada klomenle başladım normal yolla.daha sonra özel gaziosmanpaşa hastanesinde 2009 aralık ta ve 2010 ocakta göbekten iğne kullanarak iki aşılama denendi.2010 yazında eşime ilaç verdiler normal olur dediler ama maalesef hepsi negatif.
Son olarak tüp bebek kararı çıktı ve çapada rapor işlemlerimi geçen ay bitirdim ve bu ay da tüp bebek için adet günümü beklemeye başladım.işte mucizem:adet olmadım.bugün olurum bugün olurum derken 6 gün geçti yine negatif çıkar diye düşünsemde evde idrar testini yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüğüme hala inanamıyorum ondan sonra 5 kere daha yaptım tabi ve sonra kan testi sonuç pozitif.
Inşallah benim hikayem hepinize bi moral olur umut olur.allahım hepimizin kucklarını doldurdursun:26:

ayyyy bu gerçekten mucize tebrk ederim allah tmamına erdirsinn ne kadar ihtiyacımız var böyle güzel haberler duymaya

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz için dua ediyorum
Allahım hepimizin yüzlerini güldürsün :26:

ne güzel rabbim olmayanlarada nasip etsin
sizede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...

super bi haber cok cok sevindim
rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasin
not
istemeyende lutfen vermesin

Back
X