• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri bu bir mucize

dilara0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
144
2
0
Ankara
3 gün önce doa kullanmam için bana yeni saç kremi ve tahta tarak yolladı, kutunun üzerinde %99,9 doğal içerik yazıyor, argan yağı ve shea butterli saç kremi yapmışlar, sonuç tam anlamıyla harika, saçlarımda inanılmaz yumuşacık ve hacimli oldu. az evvel telefon açtım, tam 8 aydır bu ürüne çalışıyorlarmış, demek ki çalışınca oluyormuş, dimethicone ve cetrimonium choloride içermeyen ve saça iyi gelen saç bakım ürünleride yapılabiliyormuş, ve insanların alabilecekleri fiyata satılabiliyormuş ne kadar teşekkür etsem azdır, iyi ki varsınız.

Böyle şeylerden hep sayende haberim oluyor dilara0 teşekkür ederim. Doa şampuanımı kullanamadım çalıştığım yerdeki evimde kaldı. Kremiyle birlikte tekrar alabilirim ve hatta tahta tarağını bile, fiyatları uygun mu acaba

acaba brezılya fonlu saca kullanılabılıyormu bu urun canm?

bende sülfatsız şampuan kullanmak istiyorum ama saçımı tam olarak temizlemez diye korkuyorum acaba bu şampuan temizliyomu çünkü benim saçlarım yağlı

valla benimkini iyi temizliyor, temizlik kişiden kişiye değişir ama, bir arkadaşım var ona kullandık, gün geçmeden yağlanan saçları artık 2 günde önce yağlanmıyor, saçlarda yağlanma sorununu çözüyor bu gerçek. nasıl olur diye bunu baya araştırdık, sülfatlı hammaddeler saç derisindeki yağı komple alıyor, böylece deri yağ üretiyormuş, yani siz temizledikçe saçınız daha fazla yağ üretiyor. neyse, ben saç kremine bayıldım mavikus, bu arada gittin mi, geçen haberlerde eğitimin başladığı yazıyordu...

valla benimkini iyi temizliyor, temizlik kişiden kişiye değişir ama, bir arkadaşım var ona kullandık, gün geçmeden yağlanan saçları artık 2 günde önce yağlanmıyor, saçlarda yağlanma sorununu çözüyor bu gerçek. nasıl olur diye bunu baya araştırdık, sülfatlı hammaddeler saç derisindeki yağı komple alıyor, böylece deri yağ üretiyormuş, yani siz temizledikçe saçınız daha fazla yağ üretiyor. neyse, ben saç kremine bayıldım mavikus, bu arada gittin mi, geçen haberlerde eğitimin başladığı yazıyordu...

5 Aralıkta canım, ertelenme olmaz ise...

bu doa şampuanı ben de aldım bi hafta oldu geleli 4 kez kullandım
benim dermatid sorunum var ya medikal şampuan kullanıcam ya da kimyasal yönden fakir bi şampuan
doa cazip geldi bi onu denenmemiştim deneyim dedim
saç diplerim çok rahatladıı kaşıntı yara kabuklanma
ilaç kullanmadığım halde geçti şimdilik
ama saçlarımı taramak ıslakken imkansızdı
buna rağmen kuruyunca yumuşacık oluyodu ne garip
siteye mail attım
denemem için hediye saç kremi yollucaklarmış
merakla bekliyorum ben de
bi de saçlarım taranır hale gelir yumuşak olursa değmesinler keyfime

Son düzenleme:
Back