canım seninle çok dertleşmiştik belki hatırlarsın
inşallah Allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindir
haber aldıysan bizi de unutma merakla bekliyouz canım
kızlar sonucu aldım ama müjdeli haber veremiyorum sonuç 2,63 çıktı,doktor bu sonuca göre negatif dedi eğer pazartesiye kadar adet olmazsam tekrar test yapılacak,geç döllenme de olabilir dedi,aklım karıştı şimdi,bu değer çok düşük böyle olupta değeri artan var mı kızlar senağlama
kızlar sonucu aldım ama müjdeli haber veremiyorum sonuç 2,63 çıktı,doktor bu sonuca göre negatif dedi eğer pazartesiye kadar adet olmazsam tekrar test yapılacak,geç döllenme de olabilir dedi,aklım karıştı şimdi,bu değer çok düşük böyle olupta değeri artan var mı kızlar senağlama
canım sen en son ne zaman ılıskıye gırdın olay tamamen bunla alakalı
gec dollenme dıyor da esının asker oldugunu bılmıor sonucta doktor dımı
ilişkiye gireli 7-8 gun olmussa o deger cıkabilir ama daha fazla olduysa o zaman cok cok daha yuksek cıkmalıydıa.s
yani bence testi tekrar etmeye gerek yokfisfisfis
canım allah önce sağlık versin bak eşin yanında olmayınca çok zor olurdu bide bunu düşün çünkü bu durumuda ben iyi bilirim iş icabıyla eşimden birçok kez uzun zaman ayrı kaldık çok zor bir durum ve benim işim çok daha zor mesela iş icabı uzun süreli göreve gidiyor benim eşim e çocuk olma ihtimalinide düşürüyor ama allah vericeği zamanı bilir işte yüce rabbimin takdiri eşin bi gelsin hayırlısıyla ondan sonra elbet olur ne kadarlık evlisiniz?
allah hakkında hayırlısını versin canım anne olmak isteyenlere dua ediyorum ve doğum anında da edeceğim isteyen herkesin bebeği olsun inşallah(amiiiiin)
asılama fılan yaptrmıs olsaydın yanı yumurtlama gunun bellı olsaydı o zaman erken yaptrmıssın fılan bısı denebılırdı.ama son ilişkinin uzerınden 13 gun gecmiş sperm 2 bilemedin 3 gun yaşasa geç döllenme olsa bgun 10.gün olur yine de daha fazla cıkmalıydıtatlicadiarzu
kızlar adetim 8 gün gecikti,belki diğer mesajımı okumuşsunuzdur eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyorduk,bugün akşam test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı ama hemen belirmedi yaklaşık yarım saat sonra belirdi ya gözlerime inanamıyorum,mucize mi bu? inananıyım mı buna elim ayağım titriyor ne olur bana akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?