kızlar adetim 8 gün gecikti,belki diğer mesajımı okumuşsunuzdur eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyorduk,bugün akşam test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı ama hemen belirmedi yaklaşık yarım saat sonra belirdi ya gözlerime inanamıyorum,mucize mi bu? inananıyım mı buna elim ayağım titriyor ne olur bana akıl verin
canım 10 dakikadan sonra testin gecerliliginden suphe etmek lazım. cunku bana da aynı sey oldu. esimle korunmamıza ragmen adetim gecikti 8 gun kadar. test yaptım. yarım saat sonra falan silik bir cizgi cıktı. kan testi yaptırdım cıkmadı.
o sebeple cok fazla umuda kapılma derim ben. eger varsa surpriz olsun.
inşallah canım eğer istiyorsan ama çünkü korunuyoduk diyosun çünkü .....
'''''''bu arada korunmak neydi ya nasıl oluyodu o kadar zaman olduki unutalı!!!!!''''':uhm:
tatlım yarın bi kan testi yaptır bence...
canım benim hikayem biraz uzun,eşimle yazın korunmayı bıraktık 2 ay denedik ama bebiş olmadı,sonra eşim askere gidecek diye korunmaya başladık tabi ben bu arada bebişi aklımdan hiç çıkarmadım ama eşim gideceği için böyle birşeyi hiç istemedi ve şubatta askere gitti geri çekme ve kondom ile korunuyorduk ama benim adetim 8 gün gecikti,bugün test yaptım 2.çizgi yarım saat sonra belirginleşti,test yanlış olabilir sonuçta kendimi kaptırdım galiba senağlama
ah testin silik çıkması yokmu insanı mahveder canım benimde bu gün elimde mevcut bir silik test var.bununla avunuyorum bende. ben aşılama olmuştum senin durumunla farklı biraz aşılamamın 20 .günü bugün normalde varsa çokması lazım ama ne hikmetse ben var deyip kendimi oyalıyorum aynen bu gün test yaptım çizgi falan çıkmadı çöpe koydum sonra yarım saat sonra gittim baktım silik bir çizgi belirmiş tutturdum varmıdır diye şüphelenmeye kendimizi kandırmaktan başka bişi değil canım test te 10 dk dan sonra dikkate almayın diye yazıyor
valla benim bi arkadaşım çocuk düşünmüyodu kız 2aylık hamile çıktı ne olduğunu anlamadı
gerçi düşük tehlikesi vardı geçti 2li testi iyi çıkmadı amniyosentez yaptırıyım falan derken bebeğini karnındayken kaybetti(
yani öyle bişeyki korunsanda bazen hamile kalınabiliyo nasıl bişeyse benim aklım ermiyo ben anlamadım
Allah herkese hayırlısını versin
hayırlısı olsun fbsen insallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?