Canım bundan 12 gün önce doktora gittim adetim 1 hafta gecikmişti beta hcg 32 Çıkmıştı Doktorum kimyasal gebelik dedi ve 11 gündür kanamam devam ediyor Dün hastanede kan verdiğimde böyle bir değerle karşılaştım Sonuç çıktıktan sonra da doktora gidemedim Malum hafta sonu girdi araya ne olduğunu tam olarak anlayamıyorum
Canım bundan 12 gün önce doktora gittim adetim 1 hafta gecikmişti beta hcg 32 Çıkmıştı Doktorum kimyasal gebelik dedi ve 11 gündür kanamam devam ediyor Dün hastanede kan verdiğimde böyle bir değerle karşılaştım Sonuç çıktıktan sonra da doktora gidemedim Malum hafta sonu girdi araya ne olduğunu tam olarak anlayamıyorum
Tek bir sonuca göre mi kimyasal gebelik dedi benim bildiğim düzenli artış yoksa veya değer düşmeye başladıysa böyle diyorlar pazartesi tekrar git istersen çok bildiğim konular değil ama yorum yazim en azından görünürlüğü olsun
Tek bir sonuca göre mi kimyasal gebelik dedi benim bildiğim düzenli artış yoksa veya değer düşmeye başladıysa böyle diyorlar pazartesi tekrar git istersen çok bildiğim konular değil ama yorum yazim en azından görünürlüğü olsun
Canım tarihleri görüyorsun kanamam olunca kimyasal gebelik dedi ben de doktora gitmedim ama 11 gündür kanamam hala devam ediyor kanamam devam ettiği İçin şehir hastanesine gittim nedenini öğrenmek için neden bu kadar uzun sürdü diye kan verdiğimde böyle bir sonuçla karşılaştım çok yağmur yağıyor diye tekrar hastaneye de gidemedim pazartesiye kaldı ama bu durumu yaşayan vardır diye sormak istedim
Sağol canım işte ben de en son 32 çıktı diye gitmedim ertesi gün kanamam oldu 11 gündür de devam ettiği için değerim sıfırlanmıştır diye ümitlendim ama 130 olduğu için şaşırdım yani o kadar kanama ya yükselmesi Normal değil galiba pazartesi gidicem tekrar