• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu benim ilk mesajım ve ne yazık ki şikayet mesajı olacak

Kardesinizin burnunu gormemiz mumkunmu? 19 subatta kendisine ameliyat olacagimda. Soguk tavirlari bazen var evet. Bunu bende kabul ediyorum. Ama bazi burunlari ucretsiz yeniden duzelttiginede sahit oldum. Benim icin onemli olan doktorun tecrubesidir ve yaptigi burunun arkasinda durmasidir. Neden 1.5 yil sonra gittiniz. Normalde 6 veya 8 ay sonra duzeltme yapiyormus.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabalık merhaba.Ben elenor.Forumda yeni oldugum ve pek kullanmayı beceremedigim için yanlışlıkla hesabımı kilitlemeyi becerdim.Bu yeni hesabım..Sağlık olsun diyelim.

Sorularına cevap veriyim;
1 buçuk yıl sonra gitmedik.Ameliyat 1 buçuk yıl oldu.Hatta belki de 2 yıla yakın olmuştur.Periyodik olarak hep gittik.7 ve 10. günler 1. ay 3.ay çağırdı hep.Resimler falan çekti.Ve o günlerde bizi hep geçiştirdi ve tavırları artık bunalttığı için en son konuşmamız 8.aydı ve ipler orada koptu zaten.O konuşmada da yapmayacagım dedi açıkca.Başkası yaparsa yapsın,bilemem dedi.

Resim atamam.Hem ne diyeyim senin uf olmuş burnunu foruma atacagım poz ver mi diyeyim.Zaten her şey olabildigine kötü gidiyor.Bunları da zaten bunaldıgım için yazdım.Gittigimiz her yer astronomik fiyatlar çıkarıyor.

Sana da şimdiden geçmiş olsun.Umarım her şey gönlünce ve istedigin gibi olur.

Bende esabil beye ameliyat oldum tam 1.5 sene oldu memnun olmayan cok kisi duydum ben memnunum ama kusurlar var hayalimdeki istedigim gibi tabiki olmadi eski hali cok cok kotu oldugu icin buna sükür modunda kabullendim

Esabil beye ameliyati oldugum donemde hep konusup ayni donem ameliyat oldugum kisilerde memnun kalmadi yine benimki en normali gibiydi eski halimde tam bi facia diye sirun etmedim yoksa delikler esit degil ve deliklerin sekli alakasiz bu soyledigimde cok normal dedi ha zamanla duzeldi biraz ama hala gozume batiyor

bigunmutlaka 'Siz burnum özürülü burnu gibi oldu diyen miydiniz acaba' ? Sizin hep olumlu yorumlarınız bizi çok etkilemişti açıkcası..

Ar

Arkadsşım madem bu kadar olumsuzlukla karşılaştın neden oldun zaman?

İnsanımız böyledir işte.Mahvettigi buruna sahip çıkmayıp hata kabul edilmemesine, etik davranışların, doktor yeminin görmezden gelinmesine tek kelime etmez.Körü körüne yancılık mı dersin, avukatlık mı dersin, işte nasıl tanımlıyorsan onu yapar.

Sizinde karalama çamur at izi kalsın.siz çok etiksiniz zaten üslübunuzdan belli esabil hocanın neden bu tsrz davrandıgı herşey karşılıklıdır saygıda ben sadece haksızlık gördüm ve müdahale ettim ki zaten hocanın böyle bi savunmaya ihtiyacı yok daha fazla uzatmak istememiyorum geçmiş olsun diyorum.

Forumda anonim kimlikler ardındaki insanlarla tartışacak degilim.Ne biliyim belki karşımdaki doktorun bizzat kendisi.Baksanıza saniyede avukatı gibi geliyorlar.Yüksek lisans yaptığımdan dolayı çok yoğunum.Ve açıkcası buraya ayırabilecek zamanım kalmıyor ve yine açıkcası forum sözlük portallar bana göre degil.Bir daha dönmemek üzere izninizle müsadenizi istiyorum.Umarım herkes sağlıklı ve müthiş bir bedene sahip olur.

Açıkçası soğuk davranması 3.aydan sonra başladı benim açımdan.ondan öncede övmedim ama kötüde diyemem.mesela ödeme konusunda falan bunaltmadı.devlet hastaneleri genelde böyle olduğu için öyle deyip geçiştirdim.burnuma gelince evet eskisinden iyi ama sanırım düzelmesi mümkün olmayan şeyler var.bazılarını ücretsiz düzeltmiş düzeltirmi onuda 6.ayda görücez.sizede çok geçmiş olsun diyorum çok zor bi süreç gerçekten olup bitmiyor.insanın psikolojisi bozuluyor.

Açıkçası soğuk davranması 3.aydan sonra başladı benim açımdan.ondan öncede övmedim ama kötüde diyemem.mesela ödeme konusunda falan bunaltmadı.devlet hastaneleri genelde böyle olduğu için öyle deyip geçiştirdim.burnuma gelince evet eskisinden iyi ama sanırım düzelmesi mümkün olmayan şeyler var.bazılarını ücretsiz düzeltmiş düzeltirmi onuda 6.ayda görücez.sizede çok geçmiş olsun diyorum çok zor bi süreç gerçekten olup bitmiyor.insanın psikolojisi bozuluyor.
Devlet hastaneleri ödemeyi hemen taburculukta alır esabil hocanın ödemeyi bekletmesi tamamen anlayışındandır.

B
Devlet hastaneleri ödemeyi hemen taburculukta alır esabil hocanın ödemeyi bekletmesi tamamen anlayışındandır.
Ben zaten anlayışına laf etmedim sanırım yanlışlık oldu tam tersi o konuda anlayışlı davrandı yazdım hatta ben vermek istediğimde kendisi öteledi.benim devlet hastanesi anlayışı dediğim doktorların çok ilgili davranmamaları anlamında.yani devlet hastesinde zaten ilgili doktor çok az.

B

Ben zaten anlayışına laf etmedim sanırım yanlışlık oldu tam tersi o konuda anlayışlı davrandı yazdım hatta ben vermek istediğimde kendisi öteledi.benim devlet hastanesi anlayışı dediğim doktorların çok ilgili davranmamaları anlamında.yani devlet hastesinde zaten ilgili doktor çok az.
Bazıları galiba çay kahve ikram edilsin istiyorlar bende sana katılıyorum devlet hastaneleri çok yogun ve ben esabil hocanın sabrına diyecek birşey bulamıyorum ben her gittigimde kontrollerde bile asla giriş bile yaptırmadan ilğilendi.

B

Sen de 6.ayında sorunsuz bir şekilde düzelyrceğinden eminim hatta bence şimdisen 3 ay sonraya gün al derim geçmiş olsun.

Sen de 6.ayında sorunsuz bir şekilde düzelyrceğinden eminim hatta bence şimdisen 3 ay sonraya gün al derim geçmiş olsun.
İnşaAllah canım kontrole gittim ama masaja devam etmemi 6 ay dolunca gelmemi söyledi hoca.bakalım inşaAllah ya kendiliğinden düzelir bu süreçte yada düzeltir.bakalım 6.ayı bekliyorum.

Bu doktordan sikayetcesinizde manken burun yapmis demisiniz celiskili konusmuyosunuz? Barıs cakırın burunlarıda manken gibi niye insanlar memnun onu amlamadım?

Ben de bu doktora ameliyat oldum . Malesef 4.5 ay olmasına rağmen keşke demedigim bir gün dahi olmadı. Burun ucum çok kaba görünüyor hala sis inşallah sis olduğu için ucu kaba duruyordur . Ama estetik olmuş gibi durmuyor benim ki kaba geniş duruyor burun ucu

Ben de bu doktora ameliyat oldum . Malesef 4.5 ay olmasına rağmen keşke demedigim bir gün dahi olmadı. Burun ucum çok kaba görünüyor hala sis inşallah sis olduğu için ucu kaba duruyordur . Ama estetik olmuş gibi durmuyor benim ki kaba geniş duruyor burun ucu

Türkcem herhalde iyi degil estetik demek mükemmel demek degilmi yaw? Gösterisli burun yani?? Madem gösterisli burun istemiyonuz daha ne diye ameliyata yatiyonuz? Bende kimse eskiye göre fark görmedikleri icin kafayi yiyom surda ! Eskisyle yenisiyle arada bi fark yokmus , tek fark eskisine göre önden kalinlasmis diyenler oldu

Tabi ki de eskisinden ıyi olsun diye ameliyat oluyoruz . Ben de o yüzden oldum ki zaten eskisi güzeldi. Biraz daha güzel olsun istedim 5 ay sonra da düğünüm var . Düğünde çok güzel gelin olucam dedim çok ufak bir kemeri gözünde buyuttum . Sonuç hüsran

Back