- 20 Haziran 2017
- 91
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi optimist9696
Çocukluk yıllarımdan beri hep korkak, çekingen, sessiz birisiydim.Okul hayatım çok sıkıntılı geçti.Ortaokulda iki sene boyunca bir çocuğun sözlü ve fiziksel tacizine uğradım ama utandığım için anneme bile anlatamadım. Dahası sınıfımdaki herkes benle alay ederdi. Hiç arkadaşım yoktu, tüm gün okul bahçesinde boş boş dolaşıp hayal kurardım. Bahçede gezdiğimi görenler de bana neden sürekli yalnız dolaştığımı sorar ve gülerdi.Hiç unutmam bir kız bana eğlencesine tokat atmıştı. O kadar üzülüp mahçup olmuştum ki... Başka birisi de bana sınıfın ortasında tekme atmıştı. Sınıftaki erkekler şakasına (!) boğazıma kablo dolayıp beni boğmaya çalışmışlardı.Lise birde, geçmişte yaşadıklarım yüzünden çok daha sessiz ve ürkektim kurtulduğumu sanıyordum fakat lise daha da kötü gecti .Lise ikide sayısal bölümünü seçtim ve yeni sınıfımda yeni insanlarla tanıştım. Oradakiler eski sınıfımdakilerden de kötüydü. Sürekli beni alay konusu ederler, ezdikçe ezerlerdi. Eve servisle dönüyordum. Benim servisime gelir, arkadaşlarına beni parmaklarıyla işaret eder, sanki kafesteki bir maymunu seyrediyormuş gibi hareketler yaparlardı. Baskılara dayanamayıp sınıfımı değiştirdim Tahmin edin ne oldu? Yeni bölümde benimle sürekli dalga geçecek tiplerle karşılaştım. Her gün, her dakika bana gülecek tiplerle.Ertesi yıl okulumu değiştirdim ama bu seferde eski okulumdaki birçok kişiyle aynı dershaneye gidiyordum sevdiğim çocugun onunde en agır şekilde rezil edildim dalga geçildim.21 yaşına geldim üniversite sınavına 3 kez girdim bu sorunlara üzülmekten ve de hayat neşemin olmamasından ahmaklıımdan yeterince çalışmadım ve 2 yıllık bi üniye gidicem bu yıl ama artık kendimi yaşlanmış hissediyorum en güzel çağlarım geçmiş gibi geliyor herşey boş mutlu olsamda neye yarar yıllarım gitti diye düşünüyorum.?Ve de çok çirkinim şişmanım kendimi değersiz hissediyorum ne kadar çok özeniyorum şu sokaktaki güzel fizikli özgüvenli gençliğini yaşayan genç kızlara ben hiç yaşayamadım:// dertleşmek istediğm sizlerle belki akıl verirsiniz de kurtulurum