Bu benim günlüğüm

Nillaay0139

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
26
7
16
39
ekmek,simit,poğaca,pide, kremalı yağlı yiyecekler, sürekli atıştırmakla 5 yılda kalıcı olarak 10 kg ile 160 boyla 64. 5 oldum böylede gayet mutluyum amaaa öğünlere yakın titremeler göz kararmaları testlerde trigliserin yüksek sınırda, karnımın etrafındaki katmerli yapı, toplu fotoğraflarda baya baya gıdıklı göbekli omuzlu bi insan olduğumu görünce karar verdim ve başladım şuan tam 3 hafta oldu detayları anlatacağım

Öncelikle sadece aile hekimime danışarak kendime bi plan yaptım, ekmeği, unu paket ürünleri, sekeri hayatımdan çıkardım biraz araştırınca bu biraz karatay diyeti diyebiliriz asla atıştırmada yok ilk haftadan sonra karataydan devam ettim,
ilk hafta tıka basa yedim sabah klasik karatay ama bide ne göreyim titremem ilk günlerde geçti acıkmadım ama asla acımıyorum, nohut fasulye yememe rağmen gaz sancısı olmuyor öğünler arası bazen 5 saat olsa dahi titreme olmuyor

Çalışıyorum sabah çok sıkı kahvaltı yapıyorum, 3haftadır dışarıda yemek yememeye calılıyorum öğle için evde bileşler yapıyorum yada kızarmış, çok yağlı, çok katı şeyler yerine çorba,+sebze yemeği+proteğinli bişeyler aldım, ama her öğün iyice doyuyorum akşam yemeklerini hafta sonu 3-4 çeşit yemek yapıyorum zeytin yağlılardan

20.gün
Sabah40
2 haşlanmış yumurta kekikli naneli
2 çeri domates
3 kaşık basma keçi peyniri
Yer fıstığı bi avuç

Öğle 13:00
Koca bi kase mercimek çorbası
Tavuk sote

Akşam: 18:40
bi fırında balık
Zeytin yağlı bol salata

Bugün 17:00 istisnai
nezaketen kabul ettiğim küçük magnum dondurma zor yedim boğazım ağrımasına rağmen

2.5litre su, akşam yeşil çay, çay 8 den sonra birşey yemek istemiyorum

Bu menüyle gerçekten her öğün çok çok doyuyorum

önceden çorba ekmek, pirinç pilavi sulu yemek yada o dev boy makarnalı tavuklu papatesli menüden, kemiksiz menüden yada köfte ekmek ten 2saat sonra açıkıyordum

Kaç kilo verdiniz
Henüz tartılmadım pantolonlarım bana geniş gelmeye başlayınca yada 1 ay sonunda tartılacam şuan iyi bi kilo verdiğimi sanmıyorum çünkü ben 3öğün doyana kadar yiyorum bide 20 içinde ara ara 4 gün az az bir öğünde unlu ev yapımı şeyler yedim çikolata bile yedim ama
sürekli tartı benim motivasyonumu düşürüyor
Tek söyleyeceğim göbek çevrem baya indi omuzlarıma kasan buluzum geçen hafta hala kasıyordu

2.5-3 hafta önce bi kabloyla göbek çevremi ölçüp ojeyle işaret koymuştum, çamaşır makinesine bakarken gözüme çarptı az önce bidaha ölçtüm ve 4 parmak fark var belimi ölçmemeiştim ama belinle göbeğim arasındada 4 parmak kadar fark oluşmuş bel oyuğu neredeyse olmayan biriyim şimdi tekrar işaretledim 2 hafta sonra tekrar ölçücem bakalım aynı incelme sağlanacak mı?

21.gün ctesi
Sabah
2bardak ılık su
Bi değişiklik yaptım albeni x
Kahvaltı: 11.40
bol mantarlı 1yumurta

Limonlu su, su.,cay.....
Çay
Akşam:,19:00
iskender ekmekleri olmadan
Şalgam salata

22.gün
Su
11.00
Yumurta
Soğanlı mantar
Bol yeşillikli zeytin salatası 6 zeytin
2.3kuruyemiş

Su. Cay bitki cayı

Akşam:18.30
1kase nohut
Yoğutlu kabak karnıbahar meze

Evde bir kabak biraz karıbahar vardı az bi soğan yeşilbiber 2kaşık zeytinyağ rendelenmiş sebzeleri zerdecal toz biber soteledim sarımsaklı yoğurtla karıştırdım iyide oldu

23.gün
Su
07:45 kahvaltı
2yumurta
1/2 domates 1/2salatalık,
5zeytin, 2kaşık peynir yarım kşk yoğurt
Bir khv fincnı çiğ fındık yer fıstığı

Öğle: 12:40
yoğurlu kabak, karnıbahar sote
Fıstık fındık
Su
Su

Akşam 18:40
Büyük kase kıymalı yeşil mercimek
Salata

23.gün
Su
07:45
Zeytinyağında peynirli baharatlı 2yumurta
3 zeytin
2 çeviz bir kaç fındık

Öğle
12:45
Bulgur salatası( 2. 5y.kşk bulgurlu)
Ayran
Yarım ceviz

Akşam
18:40
5 leblebi
3kaşık bamya
3kaşık prinç pilavı!!!
2 kaşık bulgur salatası
3kaşık nohut
1 ısırık magnum
2.5 litreye yakın su

24.gün
Menemen 1.5yumurta
2zytn
1dilim peynir
Öğle
13:
500ml ayran
Kuruyemiş
2 patetes kızartması
Akşam
18.40
Kapuska 1/2
2kaşık dom soslu makarna
Lahana salatası

26.gün
1 haslanmış yumurta
1kaşık peynir 2zeytin
1muz
Kuruyemiş yarım fincan

Öğle: bulgurlu kapuska,
Bi kase yoğurt
1mandalina

Akşam:
kapuska,Cacık
1çatal makarna

2lt kadar ancak su
Cay 2.3fincan

27.gün kaçamaaak
Sabah 07:40
2 yumurta
Çiğ yerfıstığı 20g

Öğle:13:00
Kapuska 1kase
1 büyük elma

Akşam 18:40
Domatesli bulgur plavi
Yarım kase yoğurt
Veee mısır cipsi 150 gr

28.gn 11:40
Yumurta 2dilm sucuklu
Biber sote., süzme peynir
3zeytin dom. Salatalık 4er dilim

Akşam, 18:20
Bulgur plavi 2.3 turşu
1 yeşilbiber
1dilim kek
1 küçük dilim pizza

Bugün sağlıklı beslenmenin biraz dışına çıktım canım herşeyi istiyor az az yiyorum yemedende olmuyor kaçamak dolu gün

29.gün pazar
Kahvaltı iyiydi ama
Ama arkası
İçli köfteler çikolatalar paketli ürünler vs...
Çok kalabalık çok yemek
Baya aktivite var ama olsun
Bu günü unutalımmm günlük

Ben de diyetteyim de her yeri takip ediyorum o yüzden tartıldın mı günün sonunda

30.gün
Sabah 7:40
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
10 çiğ fındık

Öğle 13.00
Bi avuç badem
1ayran
İki kaşık yoğurtlu kereviz

Akşam 18:30
3 içli köfte
Yeşil soğan
Domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…