• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu benim günlüğüm

Tartılmayı sabahları tuvalete gittikten sonra aç karnına ve mümkünse üzerinde kaalın kıyafetler olmadan yap. İster istemez o anliki yediklerimiz yakılmadan ya da vücuttan atılmadan tartıda + kilo olarak çıkıyor. Kaçla başladın ki

Sabah erken saatte aç susuz bugün aile hek. Tartıldım

İlk başta 64.00 idim başladığım sıralarda 62.800 civarıydı şimdi sabah 60.8 oldum gece nasıl artmışım anlamadım hekim tiroide bakıcak ödemde olabilir bitki çaylarından destek alacam bu aralar tahliller normal çıkarsa bide adet dönemim etkilermi bilmiyorum ama devam edeceğim motivasyonum düşsede

Hayır hayır motivasyonun düşmesin benim de çok düştü ama ben bunu oruç gibi görüyorum orruç tutarken insan oruçlu olmasam şunu yerim bunu yerim der ama bilir ki sonunda bi mükafat var içi rahatlar ;) zayıflayınca da bi mükafat var.. İnsan her gün aynı olmuyor hayat farklı şeyleri iiinde barındırıyor. Bu ay az verdin diyelim önümğzdeki ay 5-6 kilo verirsin hoop daha da artmış bi motivasyonla bi bakmışsın adriana lima da kim yaa dersin ;) harekete devam sakın durma moralini de bozma :KK9:

Sabah erken saatte aç susuz bugün aile hek. Tartıldım

İlk başta 64.00 idim başladığım sıralarda 62.800 civarıydı şimdi sabah 60.8 oldum gece nasıl artmışım anlamadım hekim tiroide bakıcak ödemde olabilir bitki çaylarından destek alacam bu aralar tahliller normal çıkarsa bide adet dönemim etkilermi bilmiyorum ama devam edeceğim motivasyonum düşsede
Aslında artı cıkmamıssınız hekımın yanında cıplak tartılamazsınız ..ayakkabılar ve kıyafet nerdeyse 1 kılo gelir zaten ..ve su bıle ıcsenız tartı da fark gorursunız...aslında dıyetı bozrk kendımizi ucgun geriye atıyoruz ama olsun bazen ona da ıhtıyc var

1.gün
Sahanda 2 yumurta
Yarım dilim ekmek
3badem
Öğle 13.00
Sossuz sezar salata
Akşam 18.30
Mercmkli köfte 4 adet
Az sebze yemeği
Ayran 2bardak
Yarım dlm ekmek

2.2.gün