Gelinlik Modelleri Bu benim gelinliğim olsun mu?

ilk model muhteşem bence.rahatsız olurum diye düşünme hiç,askı falan ekleme sakın.evet senin gelinliğin bu olsun.tarzı olan bir model.kuğu gibi uçuşsun üzerinde.tebrik ederim zevkli seçim.

çok tşk ederim çok kibarsın arkadaşım ...seçimim zaten bu 2 model arasında olucakkaydirigubbakcemile2

bu yaz düğünüm var ve aklımdaki modeli beğenize sunuyorum

Pronovias markasının gelinliği ispanyol tarzı

enfes bir model valla ben evlenirken böyle model bulsaydım kesin yaptırırdım.
of gelinliğim güzeldi ama bazı detayları hiç istediğim gibi olmamıştı.:çok üzgünüm:

tşk ederim kızlar.özellikle ilk gelinlik aklımdakiyle birebir örtüşüyor...sade ve zarif..abartıdan uzak..
taşlı süzlü şeyleri pek sevmiyorum istediğim masumiyetin ve zarafetin ön plana çıkması uamrım herşey dilediğimce olur...

tşk ederim kızlar.özellikle ilk gelinlik aklımdakiyle birebir örtüşüyor...sade ve zarif..abartıdan uzak..
taşlı süslü şeyleri pek sevmiyorum istediğim masumiyetin ve zarafetin ön plana çıkması umarım herşey dilediğimce olur...

pronovisasin bu 2007 modelini ozan doglunun esi giymisti dügünde.. bir cok kez gördüm bu modeli
pronovias in sitesine baktin mi 2009 modellerde cikti simdi orda buna benzer baska modellerde var.
Bende bayiliyorum Poronovias elbiselerine yalniz fiyatlari el yakiyor. Istanbulda pronoviasin bayili var ben hosuma giden bir elbise icin aradim fiyati 1800 euro idi.
Son karaini vermeden internet sitesindeki 2008 ve 2009 modeller de bakmani siddetle tavsiye ediyorum canim...

canım sanırım ilk model pronovias'ın geçmiş sezonunun modeli..
ben de 160 boyundayım ve buna benzer model denedim..canım sen resimlere aldanma, bodur tavuk gibi oldum ben...tarlatan da olmadığı ve kalçadan başladığı için..
bence sen bu modeli beğendiysen git hemen pronoviasta yani yerinde dene..
ayrıca sana gelinlik için çoook uzun araştırma yapmış biri olarak derim ki, internette ve resimlere çok dalma..deneyerek beğen canım, kafası çok dağılıyor çünkü insanın..
ha bu arada benimki de pronoviastı cınım..daha dorusu çakmasılaelaelaelaelaekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ilk model cok hos canım ya ama rahatsız olurum dersen inci veya kırık boncukllardan askı yapabilirsin ay valla bende yeniden mi evlensem ne yapsam hayırlı olsun

bende bu gelinkten yaptırdım..:CüvCüv:genel olarak sade bir tazım olduğu için çok beğendim..ama bu resimdeki tek parça,kesinlikle önermem ,ben 2 parça yaptırdım,ona rahmen tam 4 kez daralttım(malum düğün öncezi kilo değişimleri çok oluyor)hatta en son almaya gittiğimde bile daralttım..tabi biraz da kumaş türünden kaynaklanıyor oyuzden 2 parça olmalı..hemen hemen buna yakın bir gelinlik oldu biraz uğraşsamda..:1closedeyes:

ama herkesin çok beğendiği tam tarzıma göre bir gelinlik oldu,ayrıca aşırı rahat bir gelinlikti çünkü bu modelde tarlatan olmuyor bende ayak ucuna tek tarlatan koydurdum oyuzden çok rahat ettim,çünkü ben kabarık gelinlikleri pek sevmiyorum..ama tabi zevk meselesi..

canim 160 boyundayim dedin bende 160 kalcadan baslayan elbiseler güzel olmuyor mu?
bende kalcalari saran daha uzun gösterir diye düsünüyordum yalnis mi düsünmüsüm:sm_confused: oysaki o modeller benim favorimdi senağlama

bacak boyun uzun, belde ince...160 cm boyum ama yakışacağını düşünüyorum yinede uyarın için çok tşk ederim bacım.2 askılı modelde aklımda var zaten...

cnm bence ilk gelınlık cok hos bunlar daha basit kalmıs yanında hemde boyun öle kısa degıl bende nısanlıyım boyum 172 bende moda ewıne böle bı gelınlık denedım 160 dan kısalarda güsel durmadgını söledı kadın bıde topuklu gıyersen daha uzun olursun bence cok şık durur sende o gelınlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…