• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu benim diyet günlüğüm olsun

enise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
28
0
36
Gaziantep
Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve hayatın daha çok başındayım ama bu kilolarla herkes büyük gösterdiğimi söyluyor. Ne zaman zayıflama kararı alsam en geç 1 hafta sonra geri bırakıyorum çünkü insanlar diyet yaptığımı anlıcakta benmle dalga geçicekler diye çekinıyorum. İşim gereği sürekli oturarak çalışıyorum evimle işim arasıda çok yakın olduğu için yürüyüş vaktim bile olmuyor sıkıldım bıktım artık böyle devam etmektn.... İradesiz biri değilim ben... Bir bayan isterse herşeyi yapar bunu çevremdekilere göstermek istıyorum sizde yardımcı olun bana fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.....:19::20:

bu arada kilomu yazmamışım geçen sene 97 kiloydum bir yılda sadece 5 kilo verdim ve şuan 92 kiloyum :52:

merhaba hosgeldin aramiza:3:
bende normalde diyete basladigimda 1 hafta degil 3 gün sonra birakirdim, aman baska zaman devam ederim yine diyordum sürekli.
sonra burdaki basari öyküleri okuya okuya bende motive oldum:21:
hersey kafada bitiyor, eger kendine inaniyorsan bu kilolari verecem diyorsan o zaman isin en önemli kismini haletmis oldun canim:46:
bende yaklasik 2 aydan beri diyetdeyim ve 9 kilo verdim:21:
sende basarabilirsin bunu:8:
boyun kac peki? boyunu yazmamissin:1:
takipdesin artik menülerini bekliyorum:34:

hoşgeldin canım,diyet yapanın halinden ancak diyet yapan anlar. her istediğini yememe savaşı, bence insanların dalga geçeceği değil takdir edeceği birşey,bunu herkes yapamaz.bu sebepten ilk olarak insanlar dalga geçecek diye fikrini aklından çıkarman bence büyük fayda sağlayacaktır. buradaki başarı hikayelerinin yaptığı motivasyon yadsınamaz okumanı tavsiye ediyorum.kolay gelsin,başarılar

bende normalde diyete basladigimda 1 hafta degil 3 gün sonra birakirdim, aman baska zaman devam ederim yine diyordum sürekli.
hersey kafada bitiyor, eger kendine inaniyorsan bu kilolari verecem diyorsan o zaman isin en önemli kismini haletmis oldun canim:46:

Öncelikle hoşbulduk cnm
boyum 1,65 boyuma göre kilom fazla baya; artık günlük olarak menülerimi yazıcam zaten
olayı kafam bitirıyorum ama şu tatlılara dayanamıyorum benm onun için bir yönetim bulmam gerek bide hareket etmem gerek
aslında ne olması gerektiğini iyi biliyoruz sadece uygulamak kalıyor geriye
:52::52::52: inş. yapıcam 2 ayda nasıl 9 kilo verdn cnm ya ne güzel :):)

Öncelikle hoşbulduk cnm
boyum 1,65 boyuma göre kilom fazla baya; artık günlük olarak menülerimi yazıcam zaten
olayı kafam bitirıyorum ama şu tatlılara dayanamıyorum benm onun için bir yönetim bulmam gerek bide hareket etmem gerek
aslında ne olması gerektiğini iyi biliyoruz sadece uygulamak kalıyor geriye
:52::52::52: inş. yapıcam 2 ayda nasıl 9 kilo verdn cnm ya ne güzel :):)

canim benimde günlügüm var orda hepsi yaziyor: benim zayiflama maceram :)
sekeri kestim komple, caylarimi sekersiz iciyorum. arada kacamaklar oluyor tabi ama o normal
mesela bu hafta yarim dilim ekmege nutella sürdüm ve yediim:52:
sinirini bileceksin ama. ne zamandan beri ciko yemedim canim cok cekiyor ama kilo verdikce daha cok hirslaniyorsun ve yemiyorsun
1 kilom kaldi onu verince toplam 10 kilo vermis oluyorum o zaman ödüllendircem kendimi bi dilim ciko yicem:16:
sporda cok önemli. her gün 45 dk spor yapiyorum canim.
burdaki kizlarin hepsi leslie sansone diye bi kadin var onunla yürüyüs yapiyorlar:1:
evde hareket ediyorsun ama sanki disarda kilometrelerce yürümüs gibi etkisi var. bende yapacaktim bi ara ama indiremedim videolari.
bi arastir ona basla. baslarda 15 dk bile yeterli sonra her hafta bi 10 dk daha eklersin:34:
kolay gelsin sana canim, sorun varsa bize sorabilirsin yardimci oluruz:16:

Canııım, hadi kolay gelsin. Benimde Haşimoto trodim vardı. Kilolarımı Yoga Academy de attım. Hem yoga yaptım hemde şifalanma cdleri var onları uyguladım. Yediklerimi kesmeyi istemedim. Baskıyı sevmem birde estediğim önemliydi, kas mas istemiyordum. Hem vücut estettiğimi orantıyı koruduk hemde yemek yeme blokajını hallettik. Uzun süre spor yapanların kasları gelişiyor ya ben o görüntüyü sevmiyorum. Şimdi harika bir vücudum var. İnşallah sana da nasip olur.

aramıza hoşgeldinnnn....hep beraber vericez bu kiloları yediklerini yanı menünüde paylaşırsan bize sana daha faydalı olabilir...kolay gelsin şimdide....bu arada benimde günlüğüm var...bende hep bırakırdım diyetleri ama artık ipin ucunu kaçırmak yok sonuna kadar full destek yanındayızzzz....:46::46::46:

canım hoşgeldin aramıza:3:
kalbim gerekli tüm açıklamayı yapmış ztn ben de gelen herkese aynı şeyleri yazıyorum
ben de 1 ay 3 gün önce günlük açtım ama asıl diyet maceram bayramdan sonra başladı ve 3 haftada 4-4,5 kg verdim (tartım dijital değil ondan kaba taslak yazıyorum)
öncelikle diyet+spor eğer ki zayıflamak istiyorsan
ne diyet ne de spor tek başına yeterli olmuyor
ben tuzsuz besleniyorum ztn, şekeri de tamamen kestim (çayı ztn şekersiz içiyorum 10 yıldır ama tatlı düşkünlüğüm vardı onu da kestim onun yerine meyve yiiyorum), ekmeği neredeyse kestim ama yavaş yavaş tabii birden değil ve sadece sabahları tam tahıllı ekmek yiyorum
bnm de sayfamı inceleyebilirsin- yiyerek zayıflama günlüğü
biz burda birbirimizden çok sey ogreniyoruz senin de paylaşımlarını bekliyoruz
öncelikle tavsiyem kendine kilo çizelgesi olustur
hedef kilon, şu anki kilon, boyun hepsini yaz
burdan yediklerini, içtiğin suyu ve sporunu yaz biz yorum yaparız ama her türlü yoruma açıkk olman lazım biz burda iyi de deriz kötü de önemli olan bizi dikkate alıp kendine çekidüzen vermen
tekrardan hayırlı olsun
sevgiler:16:

kızlar hepinize çok tşk ederim artık karar verdim bundan sonra hergün yazıcam size sizde yorum yaparsınız umarım bu yaza en az 20 kilo vermiş olarak girerim acelem yok benm yavaş yavaş kalıcı kilolar vermek istiyorum.
kendimi kısıtlıyorum artık yemelerime özen gösterıyorum sağlıklı beslenıyorum artık dıycem herkese :):):)
spor içinse evde mekik aletim var ,ip atlarım dans ederim olmazsa spor için cdler alırım yeterki gitsn :(:(:(:(

Bence Yoga Academy ye git derim, aldığın kalorileri seni incitmeden yormadan hemde keyifle yaktırıyorlar. Boşu boşuna egzersizlerle kendini yorma. Bu gün bir nefes tekniği öğretti hoca, karnı hızla hareket ettirerek bağırsaklara masaj uyguluyorsun. Hem karaciğer hemde pankreası çalıştırıyorsun. Bu sayede karın kaslarıda güçleniyor yağlarda eriyor. Bütün bunları egzersiz yapamaz... Hemde acayip keyifli, gidemiyorsan internet adreslerinden dvdlerini al bari, bu pişmanlık suçluluk duygusuyla hayat geçer mi.......

hahaha o suçluluk duygusu yok muuu :)
ama sakın çikolatayı yedim herşey boşa gitti diye düşünme daha dikkatli yiyerekk telafi et :)
pes etme

Back