• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı?

Kurabiyem1

Birgün Koşan Bir Kaplumbağamız Olacak🙏👨‍👩‍👧
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
985
1.318
28
Arkadaşla merhaba ben evliliğimin 9. Ayına girecem nasipse, evlendigimiz günden beri korunmadık çünkü bebek istiyoruz. Her ay belirti aramaktan çok yoruldum ondan bana yardımcı olursanız sevinirim. Benim bata bugünü saymazsak 5 gün var ama benim 4 gün öncesinden adet sancısı gibi sancılarım başladı çok hafif hafif boyle aynı adet sancısı gibi ama bugün birden bire kesildi. Sanki hiçbirşey yok gibi şuan sadece belim biraz ağırıyor. Bide bütün gece uyumadım afedersiniz ama gaz sancısından defalarca lavaboya kalktım şişmiş balon gibiydim sabaha o da geçti sizce nedir bu ?

Arkadaşla merhaba ben evliliğimin 9. Ayına girecem nasipse, evlendigimiz günden beri korunmadık çünkü bebek istiyoruz. Her ay belirti aramaktan çok yoruldum ondan bana yardımcı olursanız sevinirim. Benim bata bugünü saymazsak 5 gün var ama benim 4 gün öncesinden adet sancısı gibi sancılarım başladı çok hafif hafif boyle aynı adet sancısı gibi ama bugün birden bire kesildi. Sanki hiçbirşey yok gibi şuan sadece belim biraz ağırıyor. Bide bütün gece uyumadım afedersiniz ama gaz sancısından defalarca lavaboya kalktım şişmiş balon gibiydim sabaha o da geçti sizce nedir bu ?
Canım bendede gaz sorunu var iki gündür inanılmaz sancıda yapıyor şişlikte var karnımda adetime iki gün var acaba belirtimi bilemiyorum

Canım bendede gaz sorunu var iki gündür inanılmaz sancıda yapıyor şişlikte var karnımda adetime iki gün var acaba belirtimi bilemiyorum
Seninki çok yakınmış canim bi test yapsana

Umarım hamilesinizdir gerçekten çok stresli bir zaman bizde bu ay düşündük ilk defa ve daha önce olmayan şeyler oldu bende sol kasığım bir hafta falan batma gibi ağrıyordu sonra akıntımda kan geldi
Ve bugün de beyaz akıntı geldi test yapıyorum negatif çıkıyor kafayı yicem eğer yoksa neden böyle şeyler yaşadım diye 😕 adetime 5 gün var 😔

Bana adet belirtileri gibi geldi açıkçası

Ama işte adetime 5 gün var ve test yaptım negatif çıktı bide hiç mide bulantım yorgunluk bişey yok😕 ama inşallah olur şimdiden konuşmaya başladım 🙁
İşte ben de yoktur diyorum zaten. Adet belirtisi bunlar. Üzme kendini illaki olur ovulasyon günlerini takip et, testle özellikle.

Ben sanırım görmek istediğim gibi okudum 🤦🏻‍♀️ Bu ayda yapmıştım ovulasyon testi ama nasip bakalım hayırlısı
Aa sen konu sahibi değilsin. Başka yorum.yazmissin. Yeni okudum onu. Senden kan da gelmiş, belki yerleşme kanamasidir. Az kalmış zaten, beş gün daha bekle test yap.

İnşallah öyledir aslında korkum kan gelipte hamile olmamam 😕yani bir sıkıntı var 😕
Hamile değilsen baktır bi. Ama korkma ben benim de kistim vardı, öyle hamile.kaldim. Kendi kendine gitti sonra.

Hamile değilsen baktır bi. Ama korkma ben benim de kistim vardı, öyle hamile.kaldim. Kendi kendine gitti sonra.
iki ay önce doktora gittim Herşey güzel demişti umarım süreci uzatan bir durumum olmaz bir de folik asit kullanıyorum Onun bir etkisi olur mı acaba hamile kalmakta 🤔 siz kaç aylık hamilesiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤗

iki ay önce doktora gittim Herşey güzel demişti umarım süreci uzatan bir durumum olmaz bir de folik asit kullanıyorum Onun bir etkisi olur mı acaba hamile kalmakta 🤔 siz kaç aylık hamilesiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤗
Çok teşekkür ederim ☺️ 6 aylık 🙋 Folik asıt ben de kullandım öncesinde, planlı gebelikti. Ama hamile kalmayı kolaylastirmaktan ziyade, bebekte anomali riskini azaltıyor. Öyle diyor doktorlar.

Kızlar benimde 8 gun once ovulasyon günümdu catlama gördüm dun ilişki sonrasi pembe akinti geldi bugunde gun icerisinde geldi bi kac damla daha sonra hic gelmedi 1 haftadir kasık agrilarim var belirti mi sizce ya da yerleşme kanamasi olabilir mi

Çok teşekkür ederim ☺ 6 aylık 🙋 Folik asıt ben de kullandım öncesinde, planlı gebelikti. Ama hamile kalmayı kolaylastirmaktan ziyade, bebekte anomali riskini azaltıyor. Öyle diyor doktorlar.
Ben artık herşeyden bebek yorumu yapıyorum o bi işaret mi bu bunu yapar mı delirmesem bari 🤦🏻‍♀️😕

Ben artık herşeyden bebek yorumu yapıyorum o bi işaret mi bu bunu yapar mı delirmesem bari 🤦🏻‍♀️😕
İnan rahat olduğun ay olacak. Düşünsene yıllarca tüp bebek deneyip sonunda hamile kalanlar, hiç beklemezken ikinciye hamile kalıyor mesela. Neden? Çünkü bir tane oldu diye artık bebek stresi çekmiyor. Vücut gevşiyor, normal düzenine dönüyor. Bu şekilde bebek daha rahat oluyor.

Adetimin gecikmesini beklemeyi düşnüüyorum garantiye almam lazım çünkü sorna mantar tedavisine başlicam eğer gebelik yoksa
Bence sen bugün bi test yap zaten 1 gün kaldı varsa çıkar mantar çok kötü ya Allah sabır versin valla çok kaşınır eşinden mi bulaştı? Eşinden bulaştıysa o da tedavi olmalı ama sende varsa eşine bulaşır doktora gidersen doktor ilişkiyi yasaklar zaten 2 ay

Umarım hamilesinizdir gerçekten çok stresli bir zaman bizde bu ay düşündük ilk defa ve daha önce olmayan şeyler oldu bende sol kasığım bir hafta falan batma gibi ağrıyordu sonra akıntımda kan geldi
Ve bugün de beyaz akıntı geldi test yapıyorum negatif çıkıyor kafayı yicem eğer yoksa neden böyle şeyler yaşadım diye 😕 adetime 5 gün var 😔
Kuzum geç döllenmeyse kanda bile 10 gün boyunca çıkmıyor bekle bakim adetin geçerse kan ver sen. Ah bide bana sor kafayı yedim 9 aydır dusunmicem diyorum ama elimde değil kii

Bana adet belirtileri gibi geldi açıkçası
Canım konu sahibi benim. Şuan adetime 5 gün kaldi ama benim dun ve bugün agrım hic yok. Dün değil önceki gün vardı adet ağrısı ama dün birden kendi kendine kesildi ve hiçbirşey yok sadece belim agiriyor suan. Yani adet olacak olsam adet agrisi kesilir mi? Devam eder bence ama bende kesildi işte Ondan size sorim dedim 3-4 gün agrım oldu ama kesildi suan hiçbirşeyim yok sadece geceleri biraz balım agiriyor bide gazım oluyor. Bide ben bu ay clife balli macuna başladım kullandım bide doktor tavsiyesiyle folik asiitte aliyorum ondan şüphelendim bu ay biraz bide bugün farkettim göğüslerim kaşınıyor anlamadım ki of

Back