Bu belirtileri yaşayan var mı?

Deryagnay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
497
458
33
32
Merhaba hanımlar.
Bu ayın 24ünde adet olmam gerekiyordu olmadım. Ara sıra gelen bir kasık ağrım var ama öyle tuhafki adet ağrısı gibi ama sanki değil de ve bacaklarım sızlıyor. Kokusuz beyaz akıntımda var. Ayrıca basit bir dövüş sahnesine ağlama ve bir kokudan tiksinip anında kusma. Eşimle korunmuyoruz ama ben hamilelik olasılığına hemen kanmak istemiyorum keza 8 aydır hüsrana uğradım. Birde yumurtalamam bir kaç gün geç başladı ondan dolayı geç adet olurum diye tahmin ediyorum. Yinede bana bilgi verirseniz sevinirim.

Gecikmissiniz test yapin bence.

Elinizde varsa sabah idrariyla yapin bir de. Belirtiler adetle benzer. Test yapmak gerek yine de.
Adetime yakın böyle belirtilerim hiç olmazdı. Geçen ayda adetim gecikti bi 4 5 gün. 3 gün kahverengi akıntım oldu ardından adet oldum. Bu ay sırf beyaz losyon gibi akıntım var. Bilmiyorum yinede. Biraz daha bekleyeyim diyorum olursam olurum olmazsam direk kan veririm. Sadece böyle belirtisi olan var mı merak etmiştim.

Beklemenizi gerektiren bir durum yok. Gebelik varsa takibi yapilmali. Dış gebelik boş gebelik ihtimalleri var ve cok riskli seyler. Gec kalip tüpünü kaybeden kac kadin var. En yakin zamanda kan vermelisiniz.

Beklemenizi gerektiren bir durum yok. Gebelik varsa takibi yapilmali. Dış gebelik boş gebelik ihtimalleri var ve cok riskli seyler. Gec kalip tüpünü kaybeden kac kadin var. En yakin zamanda kan vermelisiniz.
Bunların farkındayım zaten. Geç döllenmede olabilir belki bilmiyorum yarın tekrar yaparım.

6 gun gecikip adet oldugumuzda oluyor.Erken testte cikmasi gerekirdi
Bunların farkındayım zaten. Geç döllenmede olabilir belki bilmiyorum yarın tekrar yaparım.
Bence testle vakit kaybetme, direk dr git.bebisde varsa (insaallah)cikar ,baska bi sikinti varsada ogrenir onlem alirsin.

6 gun gecikip adet oldugumuzda oluyor.Erken testte cikmasi gerekirdi

Bence testle vakit kaybetme, direk dr git.bebisde varsa (insaallah)cikar ,baska bi sikinti varsada ogrenir onlem alirsin.
Son adet tarihim 24 eylüldü. 6 gün sürüyor ve 30 günde bir oluyorum. Ama yumurtlamam geç oluyor. 16 17. Günlerde. Adetimde o yüzden gecikti diye düşünüyorum o yüzden beklemekle yetinmeliyim çünkü geçen ayda 5 gün geciktim ve oldum. Birde ben bugün yaptığım testi seyrelmiş idrarda yaptım belki o yüzden negatifte olablr.

Ben adetimden 1 gün önce yapmıştım testi sizin gibi akşam. Negatif çıkmıştı. Saatler sonra bi iknci çizgi oluşmuştu ama 10 dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz olduğu için itibar etmedim. Benim de bacak ağrım, kasık ağrım ve kasığımda iğne batma gibi sancılar vardı. Ayni sekilde akıntım. Ama akıntım her adetten önce olurdu bu şekilde. Ertesi gün beklenen adet tarihimde sabah ilk idrarla yaptigimda ikinci cizgiyi görmüştüm. Neden çıkmadı ilkinde, acaba geç döllenme mi diye düşündüm. Ama ilk idrar olmadigi içinmiş meğersem. S.a.tarihime uyan bir gebeligim var çok şükür. Dilerim siz de o ikinci çizgiyi görürsünüz

kusma, ağlama gibi şeyler psikolojik.
ben hiç kusmadım mesela.
kusma sorunları yine de 6. haftadan sonra başlıyor rahim büyümeye başlayıp mideyi itmeye başlayınca sanırım.
sadece beyaz akıntı ve bacak ağrısı gebelik belirtisi olabilir ama bence.
herkesin belirtisi farklı.

Sizin ki erken gebeliği benziyor ne mutlu size Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş. Güzel dileğiniz içinde teşekkürler ben 8 aydır istiyorum ama olmuyor. Bu sefer şüphelenmemin nedeni film izlerken dövüş sahnesine duygulanıp hıçkıra hıçkıra ağlamam ve niye ağladım diyerek gülmem birde kayınvalideme oturmaya gittiğim tiner kokusu geldi burnuma tiner mi boyamı öyle bişi aşırı rahatsız oldum midem çalkalandı ve içim dışıma çıktı anında. Birde kasık bel ağrıları falan çok var ay bilemiyorum hayırlısı olsun

Ben bebegim karnimda olmùs 4gun oyle durmusum anlasilmiyor ya ,sadece midem bulanip ,bacaklarim agridi.ogun bugundur korkuyorum en ufak seyde dr.de aliyorum solugu.Sen bana bakma kuzum, tabiki 5-6gun gecikmeli adetlerimizde oluyor

Yarinin hurmetine insaallah hamileligini ogden testte.

Ben bebegim karnimda olmùs 4gun oyle durmusum anlasilmiyor ya ,sadece midem bulanip ,bacaklarim agridi.ogun bugundur korkuyorum en ufak seyde dr.de aliyorum solugu.Sen bana bakma kuzum, tabiki 5-6gun gecikmeli adetlerimizde oluyor
Ah canım ya... Çok üzüldüm rabbim inş hayırlı bir evlat nasip eder tez zamanda yüzün gülsün umarım

Yaa hadi insallah.. Yarin sabah bi test alin yapin sonra buraya atin Aman idrari çok fazla damlatmayin O test üzerinden değerlendirme yapalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…