Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kusma, ağlama gibi şeyler psikolojik.
ben hiç kusmadım mesela.
kusma sorunları yine de 6. haftadan sonra başlıyor rahim büyümeye başlayıp mideyi itmeye başlayınca sanırım.
sadece beyaz akıntı ve bacak ağrısı gebelik belirtisi olabilir ama bence.
herkesin belirtisi farklı.
Olabilir haklısın canım. Ama hamileliği çıkarmıştım aklımdan düşünmüyordum. O yüzden durup dururken öyle ağlamam çok tuhafıma geldi ama yinede çok umutlanmak istemiyorum.
Olabilir haklısın canım. Ama hamileliği çıkarmıştım aklımdan düşünmüyordum. O yüzden durup dururken öyle ağlamam çok tuhafıma geldi ama yinede çok umutlanmak istemiyorum.
Her bayanda farklı oluyor işte. Benim eltim şeker hastası o da şekerinin sürekli çıkmasından anlamıştı adetten önce. Sonra adeti üç gün gecikinde test yaptı. Şimdi 6 aylık gebe maşallah
Telefon u 1001 sekilde tutarak bnde gordum kuzum , nolur birkacgun bkle oyle yap yenisini. Sonra, yine bakalim teste .insaallah daha koyusunu da gorcez❣
Telefon u 1001 sekilde tutarak bnde gordum kuzum , nolur birkacgun bkle oyle yap yenisini. Sonra, yine bakalim teste .insaallah daha koyusunu da gorcez❣