• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belirtileri yaşayan var mı?

kusma, ağlama gibi şeyler psikolojik.
ben hiç kusmadım mesela.
kusma sorunları yine de 6. haftadan sonra başlıyor rahim büyümeye başlayıp mideyi itmeye başlayınca sanırım.
sadece beyaz akıntı ve bacak ağrısı gebelik belirtisi olabilir ama bence.
herkesin belirtisi farklı.
Olabilir haklısın canım. Ama hamileliği çıkarmıştım aklımdan düşünmüyordum. O yüzden durup dururken öyle ağlamam çok tuhafıma geldi ama yinede çok umutlanmak istemiyorum.

Olabilir haklısın canım. Ama hamileliği çıkarmıştım aklımdan düşünmüyordum. O yüzden durup dururken öyle ağlamam çok tuhafıma geldi ama yinede çok umutlanmak istemiyorum.
hiç beklemediğinde gelecek inşallah canım.
benim yüzüm çok yanmıştı mesela. kıpkırmızıydı. en büyük gebelik belirtim buymuş.

hiç beklemediğinde gelecek inşallah canım.
benim yüzüm çok yanmıştı mesela. kıpkırmızıydı. en büyük gebelik belirtim buymuş.
Her bayanda farklı oluyor işte. Benim eltim şeker hastası o da şekerinin sürekli çıkmasından anlamıştı adetten önce. Sonra adeti üç gün gecikinde test yaptı. Şimdi 6 aylık gebe maşallah

Adet oldum ama az sürdü. Belirtilerim hala varken adetin son günü test yaptım durum bu. Hayali bi çizgi gördüm.

Gercekten kalp kalbe karsi oldu😇🥰😊😊😊ayni anda semaya gonderdik birbirimiz icin dualarimizi.Meleklerde Amin demistir insaallah 😊🤲
Adet oldum ama az sürdü. Belirtilerim hala varken adetin son günü test yaptım durum bu. Hayali bi çizgi gördüm.

Eklentiler

• 20201102_232059.webp
    20201102_232059.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 39
Back