Bu belirtileri yaşayan var mı?

Olabilir haklısın canım. Ama hamileliği çıkarmıştım aklımdan düşünmüyordum. O yüzden durup dururken öyle ağlamam çok tuhafıma geldi ama yinede çok umutlanmak istemiyorum.

Olabilir haklısın canım. Ama hamileliği çıkarmıştım aklımdan düşünmüyordum. O yüzden durup dururken öyle ağlamam çok tuhafıma geldi ama yinede çok umutlanmak istemiyorum.
hiç beklemediğinde gelecek inşallah canım.
benim yüzüm çok yanmıştı mesela. kıpkırmızıydı. en büyük gebelik belirtim buymuş.

hiç beklemediğinde gelecek inşallah canım.
benim yüzüm çok yanmıştı mesela. kıpkırmızıydı. en büyük gebelik belirtim buymuş.
Her bayanda farklı oluyor işte. Benim eltim şeker hastası o da şekerinin sürekli çıkmasından anlamıştı adetten önce. Sonra adeti üç gün gecikinde test yaptı. Şimdi 6 aylık gebe maşallah

Adet oldum ama az sürdü. Belirtilerim hala varken adetin son günü test yaptım durum bu. Hayali bi çizgi gördüm.

Gercekten kalp kalbe karsi olduayni anda semaya gonderdik birbirimiz icin dualarimizi.Meleklerde Amin demistir insaallah
Adet oldum ama az sürdü. Belirtilerim hala varken adetin son günü test yaptım durum bu. Hayali bi çizgi gördüm.

Eklentiler

• 20201102_232059.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…