• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belirtiler sizde de oldu mu ???

yumrucak

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
19
5
16
30
Merhaba benim reglime 2 gün kaldı şuan da bir haftadır kasık sancım mide bulantılarım beyaz akıntım gazım ayak üşüme gibi belirtilerim var bunları yaşayıp hamile kalan var mı yoksa ben bu ayda mı adet olacağım ? :( ama daha önce adet öncesi bu belirtileri hiç yaşamamıştım sancı dışında...

Merhaba benim reglime 2 gün kaldı şuan da bir haftadır kasık sancım mide bulantılarım beyaz akıntım gazım ayak üşüme gibi belirtilerim var bunları yaşayıp hamile kalan var mı yoksa ben bu ayda mı adet olacağım ? :KK43: ama daha önce adet öncesi bu belirtileri hiç yaşamamıştım sancı dışında...
Adetten önce 2 hafta bende kasık ağrısı yaşadım tabi herkesin belirtileri farklı olabilir 2 güncük daha sabredip test yap inşallah vardır 😊

Test yapabilirsin varsa çıkar zaten. Herkesin belirtileri ayrı hatta her hamilelik bile ayrı oluyor onlara takılma derim

Merhaba benim reglime 2 gün kaldı şuan da bir haftadır kasık sancım mide bulantılarım beyaz akıntım gazım ayak üşüme gibi belirtilerim var bunları yaşayıp hamile kalan var mı yoksa ben bu ayda mı adet olacağım ? :KK43: ama daha önce adet öncesi bu belirtileri hiç yaşamamıştım sancı dışında...
Test yaptınız mı acaba?

Back