- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi Slinderwomen
-
Fikir verilecek bir konu değil. Vajina dışına boşalma ile hamile kalinsaydi ohooo. Üstelik reglin son gunuymus. Cevap da begendiremiyoruz.Verilen cevaplar aynı sizinkiler gibi olduğu için başka konular açıp insanların fikirlerini benimle paylaşmasını istedim. Durduk yere garez toplamayı değil
Gözardı edilmişim bi bana cevap verilmemiş.Defalarca cevap verildi size jinekoloji bölümünde sorununuz psikolojik. Destek alın.
Bakın bu çok güzel bir cevaptı hanımefendi, teşekkür ederimFikir verilecek bir konu değil. Vajina dışına boşalma ile hamile kalinsaydi ohooo. Üstelik reglin son gunuymus. Cevap da begendiremiyoruz.
Ben evet hamilesin desem testten daha güvenilir miyim sence?Erken gebelik testleri her zaman doğru sonuç vermiyor ki
Psikolojik olabilir evet sağolun hanımefendiGözardı edilmişim bi bana cevap verilmemiş.
Teşekkür ederim güzel cevabınız içinDiyareden dolayi vucudunuz susuz kalmis olabilir.
Halsizlik, bacak tutmamasi, goz kararmasi gibi sikayetlerin sebbei bu olabilir.
Belirtileri bilen bir tahmin söyleyebilirdi o yüzden bekledimBen evet hamilesin desem testten daha güvenilir miyim sence?
Doktora gidemiyorsan, prebiyotik ve ishal ilacı al, bol su iç, geçmiş olsunBelirtileri bilen bir tahmin söyleyebilirdi o yüzden bekledim
Çok teşekkür cevabınız içinDoktora gidemiyorsan, prebiyotik ve ishal ilacı al, bol su iç, geçmiş olsun
Hanımefendi sitede sürtünme yoluyla hamile kalan bir sürü kadın var Vajinismus hastası olsun yada olmasın.. Kaç yıldır kullancısınız hiç denk gelmediniz miÇünkü burada bir sürü hamile kalmak isteyen insanlar da var çare arıyor. Ama siz gelip de zevkinize sürtünüp hamile kaldım mı diye sorarsanız acaba hamile miyim? Derseniz. Kusura bakmayın da tepki alın bir zahmet ya da sürtünmeyi bildiğiniz gibi önlemini de alın. Bunlara sinir oluyorum işte. Neyse...
Teşekkür ederim güzel cevabınız için. Su tüketimime ve beslenmeme çok dikkat ettiğim halde bu belirtiler olunca bir sorayım dedim sağolun varolunŞimdi ishalinin çeşitli sebepleri olabilir korona da dahil
Hamilelik ile bir ilinti yok bu anlattıklarında
Bu belirtiler öyle hemen olmaz
Ama diyelim ki hamilesin buna çözümün ne yani aylarca ya hamileysem desen de hamile işen bu gerçek değişmez
Bu arada su ve elektrolit kaybından öleceksin
Bir bardak suya bir tatlı kaşığı şeker bir çay kaşığı tuz at az da limon sık varsa ve iç
Bunu iki üç saatte bir iç yoksa bayılacaksın
En kusa zamanda da aile hekimine git ishalin için
Haşlanmış patates şeftali gazı kaçmış kola tüket
Bir de Türk kahvesi varsa kuru kahvenin üstüne limon sık ye
Hayır aslakarşı taraf ilişkiye mi zorluyor sizi?
Endişe duyuyorumKonu sahibi meramını anlatamamış, dolayısıyla da yorum yapan arkadaşlarda yanlış yorumlamış gibi ya da ben çok yanlış anladım.
Konu sahibi S Slinderwomen siz varsa eğer bu gebeliği istiyor musunuz? Yoksa gebe kalmış olma ihtimalinizden endişe mi ediyorsunuz.
O zaman kondom kullanın. Çok pahalli da değil, almaya utaniyorsaniz internetten siparis etsin erkek arkadaşınız,kapalı kutuyla gelsin kargosu.Vajinismus hastalarının bu yolla gebe kaldığını biliyorum, vajina üzerine boşalma ile nadir de olsa hamile kalınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?