• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belirtiler neye işaret?

O zaman kondom kullanın. Çok pahalli da değil, almaya utaniyorsaniz internetten siparis etsin erkek arkadaşınız,kapalı kutuyla gelsin kargosu.
Her ay bu stresi yaşamaya deger mi?
Hanımefendi teşekkür ederim cevabınız için. Bir defalığına mahsus bir bilinçsizlikti benimki, daha bilinçli olmaya çalışıyorum. Her ay olan bir şey değildi bu arada.

Vajinismus hastalarının bu yolla gebe kaldığını biliyorum, vajina üzerine boşalma ile nadir de olsa hamile kalınıyor
Bu kadar sorun yapıyorsan bosaltma o zaman oraya sende. Regliymissin zaten hijyenik değil bizde hamilelik testi değiliz ne bilelim. Nadirde olsa oluyor demissin iste.

Konu sahibi meramını anlatamamış, dolayısıyla da yorum yapan arkadaşlarda yanlış yorumlamış gibi ya da ben çok yanlış anladım.
Konu sahibi S Slinderwomen siz varsa eğer bu gebeliği istiyor musunuz? Yoksa gebe kalmış olma ihtimalinizden endişe mi ediyorsunuz.
Bu konuyla sordugunuz kismin ne ilgisi var? Hamile kalma ihtimalini sormus.
Isteyip istemedignden bize ne ?

2 haftadir ishalsin. Susuzluktan gozlerin karariyo bayginlik geciriyosun. Ama doktora gitmek yerine surtunmeden hamile kalip kalmadigindan endiselisin.

Insallah hamile degilsindir ya..
hastaneye aile bireylerinden birininde yaninda gitme ihtimali var heralde
dr yaprak dokumu leyladaki gibi cikip pat diye bebegi kurtaramadik yada bebek cok iyi deme ihtimalini dusunuyor bence.

Gebe değilsin. Ama bir doktora görün ilk önce Covid 19 belirtileri gibi geldi.. He Bir de şu akıllı telefonu kullanmayı öğrensen iyi edersin canım. Cinsellik nedir Google amcadan araştır..

Ne olmuşsa 2 hafta önce olmuş. Ishalde bebekte.

Sonucunu kaldıramayacağıniz işlere girmeyin bir daha. Birde doktora gidin. 2 hafta ishal için çok uzun.

Bu kadar cinsel bilginiz bile yokken neden ilişki yaşarsınız acaba? Vajinanızın üstüne boşaldığında hamile kalma ihtimaliniz piyangoyu tutturma ihtimalinizle aynı.Belli ki mikrop kapmışsınız 2 hafta süren ishal tehlikeli ve gebelikte bile olmaz, doktora gidin bi zahmet.

Yaklaşık iki haftadır diyare hastalığı çekiyorum afedersiniz. Çok fazla değil ama artık halsizleştiğimi hissettim. Midem bulanıyor, halsizim. Ayağa kalkınca gözlerim kararıyor ve bacaklarım tutmuyor pek. İki hafta önce adetimin son gününde sürtünmeli ilişkiye girdim ve vajinamın üzerine boşaldı. Bu mide bulantısını ve ara sıra gelen kasık ağrısını gebeliğe yormalı mıyım yoksa diyareden dolayı gelişen bir şey mi çok kararsızım. Birkaç gün sonra da regl olmam gerekiyor normalde sivilce çıkması, göğüslerimde hassaslaşma ağrı VS olması gerekiyor ama yok. Sizin fikirlerinizi almak istedim.
öncelikle diyare tek başına covid belirtisi olabilir bilginiz olsun. sürtünme konusuna gelince evet o şekilde hamile kalan birine çok yakından şahit oldum. çoooook düşük ihtimal olsa da imkansız değil. ayrıca kasık ağrısı reglden birkaç gün önce olabilecek birşey. sanırım endişeden biraz fazla kulak verdiniz kendinize.

Burdan size hamilesiniz desek hamile mi kabul edeceksiniz kendinizi. Uzaktan doktor bile teşhis koyamıyorken biz burdan nasıl sana olabilir yada olmayabilir diyebiliriz. 2 haftadır bu kadar sıkıntı yaşıyorsunuz burdan sürekli sormak yerine doktora gitseydiniz en azından dahileyeye çoktan sıkıntınız geçmişti.

Hanımefendi sitede sürtünme yoluyla hamile kalan bir sürü kadın var Vajinismus hastası olsun yada olmasın.. Kaç yıldır kullancısınız hiç denk gelmediniz mi
E ablacım bak ne güzel biliyormuşsun böyle bir ihtimal olduğunu, sitede böyle bir sürü kişi olduğunu hiç bilinçsizdim falan da deme artık. Sonradan totonuzun tutuşacağı işler yapmayın. Ha ille de sürtünürüz diyorsanız korunarak yapın sonrakini bari,

Back