• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi acaba

sultann3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
51
19
3
25
Merhaba arkadaşlar iki gündür karnım da değişik bir şeyler var yani mesela biri yumruk vuruyor gibi eğilip kalkınca değişik oluyorum karnım gurulduyor tok olsam da gaz çok fazla var adet den değişik karın ağrım farklı alt karnım ağrıyor göğüslerimin biri ağrıyor sol taraf sag arada sırada sulu ishalim dim soyelmesi ayip biraz koyulaasmaya başlıyor gegirme istediği var şişkinlik var 9 gün önce yumurta catlatma ignesi vuruldum yumurtaların 3 tanesi büyümüştü dediği zaman da iliski oldu pazar günü test yapicam iki hafta olmasını bekliyorum iğnenin üstünden ama boşa umitlenmek de istemiyorum bunları yaşayıp hamiş olan var mı?

Bende 4 gün gecikti test yaptım negatif ti ama 1 saat sonra ikinci çizgi çıktı ikinci test bozuk çıktı sabah aç karna yapcam test bı tane oğlum var ikinci olursa güzel olur

Bende 4 gün gecikti test yaptım negatif ti ama 1 saat sonra ikinci çizgi çıktı ikinci test bozuk çıktı sabah aç karna yapcam test bı tane oğlum var ikinci olursa güzel olur
Valla regle bir hafta var ama o gaz sıkıntısı bende de felaket durumda. Asla huyum değildir gaz çıkarabilmek tuvalette dahi zorlanırken. Şuanda 7/24 gazım var gibiyim resmen şişkinliğim var

Hayırlı olsun bebişin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim. 9 ay sonra kucağına geldiğinde herşeyin o olacak o yüzden şuan bol bol uyu derim 😂

Back