Bu bambaşka acı

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar teşekkür butonu silindiği için buradan yazıyorum
Rabbim kimseyi sevdiklerinin acısıyla sınamasın

Başınız sağolsun allah sabırlar versin.Annenizinde evladınızında mekanları cennet olsun...

gözlerim doldu.
öncelikle başınız sağolsun. annenizin ve evladınızın mekanı cennet olsun.:Saruboceq:
evlat acısını sizin kadar anlayamam. mutlaka çok zordur ve acıdır.
ama anne o bambaşka. benim anneme kalp pili takıldı. aniden bayılma ve ayılamama riski varmış. bunu duyduğumda yaşadığım duyguları anlatamam.
ben de annemi kaybetmeye dayanamam. seni çok iyi anlıyorum. Rabbim sabır versin.

evet arkadaşlar acı bambaşka ama ölümün var olduğunu ve her an herşey olabileceğini kabullenmek gerekiyor
hayatta hiçbir şeyin garantisi yok bugün elimizde olanlar yarın olmayabiliyor
bizlere düşen görev İnna lillahi ve inna ileyhi raciun diyerek sabretmek
Rabbim sabrını veriyor hamdolsun
hepiniz çok sağolun arkadaşlar beni bu acı günlerimde yalnız bırakmadınız
siteye girebildiğim zamanlarda sizi yanımda görmek çok güzel
herşey hayırlısıyla gönlünüzce olsun ve sevdiklerinizden hiç ayrılmayın inşallah

Basiniz sag olsun ne guzel namaz kilarak rabbine kavusmus, Allah herkese hayirli olumler versin insallah, Anne'nizin mekani cennet olsun insallah

Başınız sağolsun.. ALLAH geride kalanlarına sabır versin..mekanı cennet olsun anneciğinin..

:teselli:canım başın sağ olsun allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin allah sabrını arttırsın başka ne denir bilmiyorum umarım herşey gönlünce olur:teselli:

başınız sağolsun,
inançlı olmanızın faydalarını mutlaka görüyorsunuzdur,bu eşsiz bir sabır verir size....

Amin arkadaşlar sağolun varolun hepiniz...
Uzun zamandır iş yoğunluğundan siteye giremiyordum mesajlarınızı okuyunca çok duygulandım.
Çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz ve acımı paylaştığınız için.

canım benim allah gani gani rahmet eylesin inşallah ...ruhları şad mekanları cennet olsun ...

Arkadaşım bAŞIN SAĞOLSUN rABBİM GERİDE KALANLARA SABIRLAR VERSİN mEKANLARI CENNET OLSUN..

Basiniz sag olsun, rabbim mekanini cennet eylesin insallah, offf tuglerim kalkti vallaha, cok uzuldum, off agladim oyyy en buyuk sabirlardan versin Allah (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…