• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bambaşka acı

size sabirlar dilerim,basiniz sagolsun.
annenizin ve evledinizin da mekani cennet olsun...

ağlattın beni cnm başın saolsun sana ne desek boş çünkü dündürmez bbilirim bende ramazanda dedemi kaybettim kadir gecesi haftasında aynı kuranlı oruçlu ve allah diyerek gitti ama giden gelmiyo çok ağlama bol dua et onların dua ya çok ihhtiyaçları var ağlamaktansa.

başın sağolsun toprağı bol mekanı cennet olsun...

başın sağolsun evladın ve annen nur içinde yatsınlar allah sanada sabırlar versin başka acı göstermesin inşallah

Başınız sağolsun gerçektende anne insanın herşeyi..
Allah sabırlar versin :teselli::Saruboceq:

başınız sağolsun
rabbim sonsuz sabrından versin size
yattıkları yer cennet mekan olsun

Başın sağolsun allah sabırlar versin çok zor ama allah geride kalanlarına ömür versin mekanı cennet olsun...

yaşamayan bilemez tabi. annenizin mekanı cennet olsun. babanızında ve evladınızında tüm sevipte kaybettiklerinizin.
innâ lillâhi ve innâ ileyhi râci'ûn
demekten başka ne gelir elden. gerçi bilmeyiz ateş düştüğü yeri yakar. rabbim sabır versin.

yaktınız içimi senağlama. Ah güzel kardeşim öncelikle başınız sağ olsun rabbim sabır ve dirayet versin inş.ne denirki alanda verende rab.mekanları cennet olsun.

Allah daha da büyük acılarla karşılaştırmasın,dert verip dermanını aratmasın annenizle evladınızın mekanı cennet olsun

başın sağolsun kardeşim bende 2 ay oldu anneannemi kaybettim inan içim çok yandı ilk torun olmanın verdiği onunla daha çok zaman geçirmemden kaynaklanması biraz daha sanırım çok içim yandı halaa rüyalarımda anne acısını düşünmek bile istemiyorum o daha ayrı ve daha dayanılmazdır buna eminim allah sabır versin sana inş bir daha hiç üzüleceğin olaylarla karşılazmazsınsenağlama

mekanları cennet olsun anneninde evladınında, nur içinde yatsınlar.
Allah geride kalanlara sabır versin.

Bunları unutacagınız acılar gormeyın ınsallah bundan sonra.
Basınız sagolsun...

Back