• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bambaşka acı

başınız saolsun .allah ölmüşlerinizin mekanını nurla doldursun.geride kalanlara sabır versin .inşallah.
babam vefat ettiği zaman allahım babasız nasıl yaşanır kime baba deriz onun sıcaklığını kimde bulabilirim diyordum ahhh babacım ahhh en muhtaç olduğumuz zamanda sesizce aramızdan geçtin gittin seni çok özledim babacım .rabbim dayanma gücü ve sabrı veriyor.allah başka acılar göstermesin cümlemizede
tekrar başınız saolsun geride kalanlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

bende dört ay önce yavrumu kaybettim.inan bir an gözümdeki yaş dinmedi hala ağlarım.ama hep allahım bunu unutturacak acı verme diye dua ederim.rabbim yar ve yardımcın olsun.ölümün ne adı ne adresi var.çok soğuk bir gerçek o kadar...

acılarımızhiç bitmeyecek aslında.. rabbim bizi hep sınayacak ...babam öldü öldü 6 ay olduda ben hala ağlıyorum hala o günkü gibi yanıyor ciğerim... hala o günkü kadar inanmıyorum ölümün gerçekliğine sanki biryerlerde yaşıyor gibi....babam gitti yetim kaldım 23 yaşında.. ben artık yetimin diyorum kendime ve bağıra bağıra ağlıyorum ölüm bize hiç yakışmadı diye... ama ne fayda giden gitti..
babam bitti!... allah sanada sabrını verecek eminim anne acısı nedir bilmem ama nasıl yürek parçalar tahmini hatrımda dün gibi babamdan kalan...... alahım acını verirken sabrınıda katıyor yanına kimseye taşıayamayacağı yükü vermiyor yoksa.... annenin mekanı cennet olsun allahıma emanet ol

basiniz sagolsun arkadasim..Annecigini mekani cennet olur; insallah..

Rabbim sizlere sabir versin

Allah sana sabır versin güzelim. Annenin ve evladının mekanı cennet olsun.

ahh canım benim ne yazsam diye düşündüm biran ama aklıma tek kelime bile gelmedi
rabbim sizlere sabır anneciğine rahmet etsin

Back