ağlattın beni cnm başın saolsun sana ne desek boş çünkü dündürmez bbilirim bende ramazanda dedemi kaybettim kadir gecesi haftasında aynı kuranlı oruçlu ve allah diyerek gitti ama giden gelmiyo çok ağlama bol dua et onların dua ya çok ihhtiyaçları var ağlamaktansa.
yaşamayan bilemez tabi. annenizin mekanı cennet olsun. babanızında ve evladınızında tüm sevipte kaybettiklerinizin.
innâ lillâhi ve innâ ileyhi râci'ûn
demekten başka ne gelir elden. gerçi bilmeyiz ateş düştüğü yeri yakar. rabbim sabır versin.
yaktınız içimi senağlama. Ah güzel kardeşim öncelikle başınız sağ olsun rabbim sabır ve dirayet versin inş.ne denirki alanda verende rab.mekanları cennet olsun.
başın sağolsun kardeşim bende 2 ay oldu anneannemi kaybettim inan içim çok yandı ilk torun olmanın verdiği onunla daha çok zaman geçirmemden kaynaklanması biraz daha sanırım çok içim yandı halaa rüyalarımda anne acısını düşünmek bile istemiyorum o daha ayrı ve daha dayanılmazdır buna eminim allah sabır versin sana inş bir daha hiç üzüleceğin olaylarla karşılazmazsınsenağlama